امام علی (ع) می فرماید
۞ هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است. ۞
افزونه جلالی را نصب کنید. - 5 محرم 1448
شناسه خبر : 367193
  پرینت تاریخ انتشار : 20 ژوئن 2026 - 13:48 | 4 بازدید

الگوبرداری از مراسم اربعین حسینی برای مراسم تشییع رهبر شهید

نماينده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی: به گزارش ایکنا از همدان، به نقل از روابط‌عمومی استانداری همدان عباس صوفی، نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی، امروز 30 خردادماه در جلسه ستاد برگزاری مراسم وداع و تشییع پیکر مطهر قائد شهید، حضرت آیت‌الله امام سیدعلی خامنه‌ای با اشاره به جایگاه […]

الگوبرداری از مراسم اربعین حسینی برای مراسم تشییع رهبر شهید


نماينده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی:

عباس صوفی، نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی،به گزارش ایکنا از همدان، به نقل از روابط‌عمومی استانداری همدان عباس صوفی، نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی، امروز 30 خردادماه در جلسه ستاد برگزاری مراسم وداع و تشییع پیکر مطهر قائد شهید، حضرت آیت‌الله امام سیدعلی خامنه‌ای با اشاره به جایگاه والای این مراسم، اظهار کرد: حق ایشان برپایی مراسمی در شأن و منزلت آن مقام عالی‌قدر است.

وی با تأکید بر نگاه بین‌المللی این رویداد، افزود: در شرایط کنونی که نگاه دنیا به ما معطوف است، کشور باید در این حوزه بسیج شود و مراسمی کاملاً درخور و بی‌نقص برگزار گردد.

نماینده همدان در ادامه به موضوع اعزام زائران به تهران و مشهد مقدس اشاره کرد و گفت: ما در استان باید برنامه‌ریزی دقیقی برای اعزام داشته باشیم و نمی‌توانیم بگوییم مردم به مشهد نروند. بنابراین باید از تمام ظرفیت‌های ریلی، اتوبوسی و حتی اتوبوس‌های پرورشی برای این منظور استفاده کنیم.

صوفی با تأکید بر الگوبرداری از مراسم اربعین حسینی، فعالسازی موکب‌ها در مسیرهای تردد را ضروری دانست و بیان کرد: همان‌گونه که مردم همدان در اربعین در بحث پذیرایی و مهمان‌نوازی درخشیده‌اند، در این مراسم نیز باید موکب‌هایی در شأن مهمان‌نوازی حضرت آقا برپا شود. از ستاد برگزاری می‌خواهم که موضوع موکب‌ها را جدی در دستور کار قرار دهند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به موضوع تأمین مالی مراسم اشاره کرد و آن را از مسائل کلیدی دانست و گفت: گرچه این مراسم باید مردمی برگزار شود، اما برای برنامه‌ریزی دقیق و اجرای بدون دغدغه، مدیران کمیته‌ها نیازمند تأمین اعتبار هستند. اگر این موضوع به‌درستی روشن نشود، قطعاً در روند برنامه‌ریزی و اجرا با مشکلاتی مواجه خواهیم شد.

نماینده مردم همدان و فامنین در پایان با ابراز امیدواری از برگزاری مراسمی جهانی و در شأن قائد شهید، از فرمانداران، ائمه جمعه و سایر مسئولان شهرستانی خواست تا با هماهنگی کامل، زمینه‌ساز برگزاری هرچه باشکوه‌تر این آیین ملی و مذهبی باشند.

انتهای پیام



منبع

برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : 0
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.