امام علی (ع) می فرماید
۞ هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است. ۞
افزونه جلالی را نصب کنید. - 14 ذو القعدة 1447
شناسه خبر : 34601
  پرینت تاریخ انتشار : 10 ژانویه 2022 - 15:51 | 414 بازدید
شهردار ملایر

اعطای تسهیلات ۲۵۰ میلیونی به ساخت و ساز در محلات کمتر برخوردار ملایر

به گزارش همدان نوین،‍ شهردار ملایر با بیان اینکه وام ۲۵۰ میلیون تومانی به ساخت و سازهای محلات هدف بازآفرینی شهری تعلق‌ می‌گیرد، گفت: با پیگیری‌های شورای اسلامی شهر و شهرداری ملایر شرایط و تسهیلات ویژه‌ای برای ساخت و ساز واحدهای مسکونی در محلات کمتر برخوردار ملایر، مهیا شد. به گزارش ایسنا؛ مجید فرجی با […]

اعطای تسهیلات ۲۵۰ میلیونی به ساخت و ساز در محلات کمتر برخوردار ملایر

به گزارش همدان نوین،‍ شهردار ملایر با بیان اینکه وام ۲۵۰ میلیون تومانی به ساخت و سازهای محلات هدف بازآفرینی شهری تعلق‌ می‌گیرد، گفت: با پیگیری‌های شورای اسلامی شهر و شهرداری ملایر شرایط و تسهیلات ویژه‌ای برای ساخت و ساز واحدهای مسکونی در محلات کمتر برخوردار ملایر، مهیا شد.

به گزارش ایسنا؛ مجید فرجی با اشاره به برگزاری جلسات متعدد شورای تأمین مسکن شهرستان ملایر و جلسه ویژه تخصیص وام که با هدف بازسازی و نوسازی املاک و محلات هدف بازآفرینی شهری و حمایت از تولید و عرضه مسکن تشکیل شد، از تخصیص ۲۴۰ سهمیه وام ۲۵۰ میلیونی برای هر واحد مسکونی تا سقف دو و نیم طبقه و کمتر از آن خبر داد.

اعطای تسهیلات ۲۵۰ میلیونی به ساخت و ساز در محلات کمتر برخوردار ملایر

 

وی افزود: شهرداری ملایر در اقدامی حمایتی در راستای تسریع در ساخت و سازها و تشویق ساکنان محلات جعفرآباد، امامزاده عبدالله، نفت سیاه، شمس آباد، سرجو (محله جویبار) و پشت ناسیونال، مجوزهای مسکونی رایگان تا دو و نیم طبقه و حداکثر ۲ واحد و مازاد بر آن، ۳۰ درصد تخفیف لحاظ می‌کند.

شهردار ملایر در خصوص عوارض صدور پروانه ساخت و ساز و ارائه تسهیلات برای محلات کمتر برخوردار نیز گفت: شهرداری برای ساخت و ساز واحدهای مسکونی در محلات طالقانی، پشت سازمان بهزیستی، محله گاز طاهری و محله ۱۵ خرداد، ۶۰ درصد تخفیف قائل می‌شود.

فرجی در ادامه از اعمال تخفیفات بر عوارض شهرداری خبر داد و افزود: این تخفیفات به مناسبت ایام دهه فجر از یکم دی ماه آغاز شده و تا ۳۰ بهمن ماه به میزان ۳۰ درصد تخفیف به عوارض بنا، عوارض کسب و پیشه و بهای خدمات نوسازی تعلق می‌گیرد.

شهردار ملایر از شهروندان خواست برای استفاده از این تخفیفات، هرچه سریعتر اقدام کرده و آن را به روزهای پایانی موکول نکنند.

| منبع خبر : ایسنا
برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : 0
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.