امام علی (ع) می فرماید
۞ هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است. ۞
افزونه جلالی را نصب کنید. - 14 ذو القعدة 1447
شناسه خبر : 34445
  پرینت تاریخ انتشار : 07 ژانویه 2022 - 16:35 | 102 بازدید
امام جمعه نهاوند:

حضور مردم همواره باطل کننده نقشه‌های دشمنان بوده است

به گزارش همدان نوین،‍ امام جمعه نهاوند گفت: حضور مردم در صحنه‌های مختلف همواره باطل کننده نقشه‌های دشمنان بوده است و مردم هرجا لازم بوده با بصیرت حضور یافتند. حجت‌الاسلام عباسعلی مغیثی روز جمعه ۱۷ دی در خطبه‌های این هفته نماز جمعه نهاوند، اظهار کرد: در طول حوادث پس از انقلاب و در همه فتنه‌ها، […]

حضور مردم همواره باطل کننده نقشه‌های دشمنان بوده است

به گزارش همدان نوین،‍ امام جمعه نهاوند گفت: حضور مردم در صحنه‌های مختلف همواره باطل کننده نقشه‌های دشمنان بوده است و مردم هرجا لازم بوده با بصیرت حضور یافتند.

حجت‌الاسلام عباسعلی مغیثی روز جمعه ۱۷ دی در خطبه‌های این هفته نماز جمعه نهاوند، اظهار کرد: در طول حوادث پس از انقلاب و در همه فتنه‌ها، جنگ تحمیلی و در مبارزه با گروهک‌ها این روحیه شهادت‌طلبی مردم بود که باعث پیروزی ما شد.

وی افزود: آمریکا استکبار و باطل است و مبارزه حق با باطل ادامه دارد چون آن‌ها با اصل انقلاب اسلامی مشکل دارند.
مغیثی تصریح کرد: آن‌ها اگر بتوانند یک روز هم به ما مهلت نمی‌دهند و مطالبه همه از مذاکرات این است که حق ملت را از آن‌ها بگیرند.
وی بیان کرد: در مذاکرات آن‌ها فقط بهانه‌جویی می‌کنند و به دنبال حل مشکل نیستند، باید هوشیار باشیم چون با دشمنی فریب‌کار مواجه هستیم.
امام جمعه نهاوند در بخش دیگری از سخنانش، گفت: در حالی که در شهرهای مختلف کشور و هم‌چنین مردم‌ منطقه مراسم باشکوهی برای گرامی‌داشت مقام شهید سلیمانی و شهدای مقاومت برگزار شد، غربی‌های در فضای مجازی جلوی انعکاس این مراسم را گرفتند.
مغیثی ادامه داد: غربی‌ها در فضای مجازی انتشار عکس و نام شهید سلیمانی را ممنوع و تحریم کردند تا تصویری از ایشان منتشر نشود که این نشان دهنده تاثیر شهید سلیمانی بر افراد آزاده جهان است.
وی تصریح کرد: این اقدام نشان دهنده ترس آن‌ها از ترویج شخصیت شهید سلیمانی است و هم‌چنین لزوم ایجاد شبکه ملی اطلاعات را گوشزد می‌کند.
امام جمعه نهاوند در خاتمه تاکید کرد: ایجاد این شبکه چندین سال است که مطالبه رهبر انقلاب است و دولت‌های قبل انجام ندادند و امیدواریم در این دولت انجام شود.

| منبع خبر : ایسنا
برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : 0
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.