- نظم نوین در آسمان منطقه؛ ترکیب موشک ایرانی و رادار چینی و تغییر معادلات هوایی +عکس و فیلم
- حلقه ایکس در دولت پزشکیان چه میکند؟
- حماقتی که هزاران پرچم را برافراشت
- سنگرچینی حجاریان برای تروریستها – مشرق نیوز
- ماجرای کشته شدن ۱۰۰ تروریست در اطراف پاستور چه بود؟
- روایت نشریه آمریکایی از برتری ایران در جنگ الکترونیک
بازداشت باند حفاران عتیقه در اسدآباد
به گزارش همدان نوین، فرمانده انتظامی شهرستان اسدآباد از بازداشت باند ۶ نفره حفاران عتیقهجات در این شهرستان خبر داد. افشین یاری ظهر امروز در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در پی اخبار و اطلاعات واصله مبنی بر اینکه در خانهای قدیمی و متروکه در سطح یکی از روستاهای تابعه شهر اسدآباد، افرادی در حال حفاری […]
به گزارش همدان نوین، فرمانده انتظامی شهرستان اسدآباد از بازداشت باند ۶ نفره حفاران عتیقهجات در این شهرستان خبر داد.
افشین یاری ظهر امروز در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در پی اخبار و اطلاعات واصله مبنی بر اینکه در خانهای قدیمی و متروکه در سطح یکی از روستاهای تابعه شهر اسدآباد، افرادی در حال حفاری به منظور کشف عتیقهجات و آثار باستانی هستند، رسیدگی به موضوع در دستور کار ماموران انتظامی شهرستان قرار گرفت.
وی افزود: با اعزام ماموران بخش انتظامی پیرسلمان به محل، ۶ نفر که در این منزل قدیمی به منظور کشف عتیقه جات و آثار باستانی در حال حفاری بودند دستگیر و دو دستگاه خودرو آنان نیز توقیف و به پارکینگ منتقل شد.
فرمانده انتظامی شهرستان اسدآباد با اشاره به معرفی متهمان به مرجع قضائی ازشهروندان خواست: موارد مشکوک را در ساعات مختلف شبانهروز از طریق فوریتهای پلیسی ۱۱۰ اطلاع دهند.
فرمانده انتظامی شهرستان اسدآباد در ادامه از دستگیری ۲۴ متهم در نتیجه اجرای طرح ارتقای امنیت اجتماعی در دو روز گذشته در این شهرستان خبر داد و گفت: در پی استمرار اجرای طرح های انتظامی در شهرستان اسدآباد با هدف ناامن کردن محلات جرم خیز، پاکسازی نقاط آلوده و ارتقاء احساس امنیت شهروندان، یگانهای انتظامی شهرستان با بهرهگیری از توان و امکانات موجود به اجرای طرحهای مربوطه پرداختند.
وی افزود: در اجرای این طرح هفت سارق، سه معتاد و خرده فروش مواد مخدر، ۶ نفر جلبی و هشت نفر به دلیل ارتکاب سایر جرایم دستگیر و سه فقره سرقت پلاک خودرو، مغازه و اماکن خصوصی و مقداری انواع مواد مخدر کشف و ۶ دستگاه وسائط نقلیه مزاحم و یا متخلف نیز توقیف و روانه پارکینگ شدند.
یاری در خاتمه ضمن قدردانی از همکاری خوب شهروندان با پلیس در راستای اجرای طرح های انتظامی، خواستار اعلام موارد مشکوک از طریق فوریتهای پلیسی ۱۱۰ و انتقاد و شکایات در خصوص عملکرد کارکنان از طریق سامانه ۱۹۷ شد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.


