امام علی (ع) می فرماید
۞ هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است. ۞
افزونه جلالی را نصب کنید. - 17 شوال 1445
شناسه خبر : 32125
  پرینت تاریخ انتشار : 01 دسامبر 2021 - 11:27 | 24 بازدید
استاندار همدان:

تنوع گیاهان دارویی در استان بی‌نظیر و منحصربه‌فرد است

به گزارش همدان نوین،‍ استاندار همدان گفت که پوشش‌ گیاهی و گیاهان دارویی متنوع و مختلف از جمله ظرفیت‌های ویژه و منحصر به‌فرد این استان در حوزه منابع طبیعی و کشاورزی است. «علیرضا قاسمی فرزاد» روز چهارشنبه در دیدار با «مسعود منصور» معاون وزیر جهاد کشاورزی و رییس سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری کشور که به […]

تنوع گیاهان دارویی در استان بی‌نظیر و منحصربه‌فرد است

به گزارش همدان نوین،‍ استاندار همدان گفت که پوشش‌ گیاهی و گیاهان دارویی متنوع و مختلف از جمله ظرفیت‌های ویژه و منحصر به‌فرد این استان در حوزه منابع طبیعی و کشاورزی است.

«علیرضا قاسمی فرزاد» روز چهارشنبه در دیدار با «مسعود منصور» معاون وزیر جهاد کشاورزی و رییس سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری کشور که به استان همدان سفر کرده است، افزود: برهمین اساس از برنامه‌ها و طرح‌هایی که مراتع و پوشش گیاهی استان را تقویت و تثبیت کند حمایت می‌کنیم.

استاندار همدان گفت: یکی از سیاست‌های دولت، کاهش میزان مصرف و استفاده از سفره‌های آبی زیرزمینی است همچنین در این راستا می توان با حفظ و احیای عرصه‌های طبیعی برای تحقق رونق اقتصادی استان تلاش کرد.

قاسمی فرزاد افزود: با توجه به شرایط آب و هوایی اخیر، استان همدان با تنش آبی روبه‌رو شده و نیاز به توجه جدی و برنامه ریزی موثر برای مقابله با این وضعیت و حل مشکلات مربوطه را دارد.

استاندار همدان، تقویت منابع طبیعی، مراتع و پوشش‌گیاهی استان و تدوین برنامه‌های مختلف در راستای استفاده بهینه از آب و خاک را یک امر ضروری دانست.

قاسمی فرزاد ادامه داد: توسعه و ترویج کشت گلخانه‌ای و تغییر الگوی کشت با رویکرد تقویت و حفظ منابع طبیعی در دستور کار است.

وی با بیان اینکه کشت‌گلخانه‌ای به عنوان یکی از شیوه‌های نوین کشاورزی می‌تواند بهره‌وری آب و خاک را افزایش دهد گفت: کشت گلخانه‌ای در ایجاد فرصت‌های شغلی مناسب برای جوانان و کار آموختگان کشاورزی موثر است.

پویش مردمی بذرکاری احیای جنگل‌های زاگرس همزمان در ۱۱ استان منطقه زاگرس عملیاتی شده که اجرای این طرح در منطقه جنگلی بخش گیان شهرستان نهاوند نیز امروز(چهارشنبه) با حضور رییس سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری کشور آغاز می شود.

یک هزار و ۶۵۸ گونه گیاهی در مراتع استان همدان، کوه ها، دشت ها و دامنه ها پراکنده اند که بر اساس گزارش مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان همدان از این تعداد ۳۱۳ گونه دارویی و ۲۲ گونه از جمله گونه صنعتی «گون سفید» تنها مختص همدان هستند.

شاخص ترین محصول عرصه های رویشگاهی طبیعی استان همدان «کتیرا» است که از نوع گون سفید به دست می آید همچنین می توان به موسیر، کنگر، ریواس و اسفناج وحشی، آویشن و ده ها گونه دیگر اشاره کرد.

نیمی از وسعت استان همدان را عرصه های ملی و منابع طبیعی تشکیل می دهند.

| منبع خبر : ایرنا
برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : 0
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.