امام علی (ع) می فرماید
۞ هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است. ۞
افزونه جلالی را نصب کنید. - 26 ذو الحجة 1447
شناسه خبر : 30129
  پرینت تاریخ انتشار : 03 نوامبر 2021 - 14:00 | 122 بازدید
مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای همدان

سد خرمرود تویسرکان ۴۶ درصد پیشرفت دارد/ هزینه ۱۲۰ میلیاردی در پروژه

به گزارش همدان نوین، مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای همدان با بیان اینکه سد خرمرود تویسرکان ۴۶ درصد پیشرفت دارد از هزینه ۱۲۰ میلیاردی برای این پروژه خبر داد. منصور ستوده صبح امروز در جمع خبرنگاران با بیان اینکه حجم بدنه سد خرمرود شهرستان تویسرکان ۲.۲ میلیون مترمکعب و ارتفاع از پی ۵۱ متر و ارتفاع […]

سد خرمرود تویسرکان ۴۶ درصد پیشرفت دارد/ هزینه ۱۲۰ میلیاردی در پروژه

به گزارش همدان نوین، مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای همدان با بیان اینکه سد خرمرود تویسرکان ۴۶ درصد پیشرفت دارد از هزینه ۱۲۰ میلیاردی برای این پروژه خبر داد.

منصور ستوده صبح امروز در جمع خبرنگاران با بیان اینکه حجم بدنه سد خرمرود شهرستان تویسرکان ۲.۲ میلیون مترمکعب و ارتفاع از پی ۵۱ متر و ارتفاع از کف آن برابر ۴۶ متر است اظهار کرد: طول تاج این سد برابر ۷۱۰ متر و عرض در پی آن برابر ۳۰۲ متر است.

وی با بیان اینکه ۸۰۰ هزار متر از خاک‌برداری و سنگ‌برداری بدنه سد انجام شده است عنوان کرد: حجم این عملیات ۹۵۰ هزار مترمکعب است.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای همدان ادامه داد: ۶۳۰ هزار مترمکعب از حجم خاکریزی بدنه نیز انجام شده است یعنی حدود یک میلیون و ۵۵۰ هزار مترمکعب از خاکریزی باقی مانده است.

وی با بیان اینکه هم اکنون از مجموع بتن‌ریزی که بالغ بر ۳۱ هزار متر مکعب است، ۲۲ هزار مترمکعب آن انجام شده است گفت: اقدامات در پروژه سد خرمرود تویسرکان در حال پیش‌روی است.

ستوده با بیان اینکه این پروژه با استفاده از مجوز ماده ۵۶ و از طریق سرمایه‌گذاری در حال انجام است، حدود ۲۲ میلیارد تومان آورده مالی پیمانکار در این پروژه بوده است افرود: صورت وضعیت مربوطه تا پایان شهریورماه تقریباً ۴۴ میلیارد تومان است.

وی با بیان اینکه مجموع اعتبار هزینه شده تا پایان شهریورماه حدود ۱۲۰ میلیارد تومان است خاطرنشان کرد: مجموع سرمایه‌گذاری این سد با احتساب اصل و سود آن برابر ۵۲۷ میلیارد تومان است و پیش‌بینی می‌شود در لایحه بودجه سال ۱۴۰۱ تا سقف ۹۰۰ میلیارد تومان افزایش یابد.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای همدان در پایان عنوان کرد: هم اکنون پیشرفت فیزیکی این پروژه ۴۶ درصد بوده و بحث تملک و کارهای کارشناسی آن در حال انجام است.

| منبع خبر : فارس
برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : 0
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.