- نظم نوین در آسمان منطقه؛ ترکیب موشک ایرانی و رادار چینی و تغییر معادلات هوایی +عکس و فیلم
- حلقه ایکس در دولت پزشکیان چه میکند؟
- حماقتی که هزاران پرچم را برافراشت
- سنگرچینی حجاریان برای تروریستها – مشرق نیوز
- ماجرای کشته شدن ۱۰۰ تروریست در اطراف پاستور چه بود؟
- روایت نشریه آمریکایی از برتری ایران در جنگ الکترونیک
۹۰۷ روستای استان همدان از مزایای شبکه ملی ارتباطات بهرهمند هستند
به گزارش همدان نوین، استاندار همدان گفت که با بهره برداری از ۱۶۴ طرح توسعه شبکه اینترنت روستایی، ۹۰۷ روستای بالای ۲۰ خانوار این استان از خدمات و مزایای شبکه ملی ارتباطات بهره مند شده اند. «سید سعید شاهرخی» روز شنبه در در آیین بهره برداری از طرح های ارتباطات و فناوری روستایی استان همدان […]
به گزارش همدان نوین، استاندار همدان گفت که با بهره برداری از ۱۶۴ طرح توسعه شبکه اینترنت روستایی، ۹۰۷ روستای بالای ۲۰ خانوار این استان از خدمات و مزایای شبکه ملی ارتباطات بهره مند شده اند.
«سید سعید شاهرخی» روز شنبه در در آیین بهره برداری از طرح های ارتباطات و فناوری روستایی استان همدان که با حضور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات برگزار شد، افزود: به واسطه توسعه زیرساخت های مخابراتی، ۹۹.۲ درصد از جمعیت روستاهای ما در ۹۰۷ روستابه شبکه ملی اطلاعات متصل شده اند.
وی اظهار داشت: با حمایت های وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، پوشش جغرافیایی شبکه ملی اطلاعات در روستاهای استان همدان به ۹۷.۵ درصد افزایش یافته است.
شاهرخی ادامه داد: ۲۴ درصد از این رشد در فاصله زمانی ۲ ماهه سفر اول(اسفند ۹۹) و دوم وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات به همدان عملیاتی شده است.
وی تصریح کرد: در حوزه های عمرانی و اقتصادی شامل بخش صنعت، معدن، کشاورزی و گردشگری پروژه های بزرگی در استان همدان در حال اجرا است.
استاندار همدان با اشاره به اینکه اکنون به واسطه اجرای پروژه های مختلف، با کمبود نیروی کار در شهرستان های بهار و درگزین مواجه هستیم، اظهار داشت: نرخ بیکاری در استان همدان با ۷.۳ درصد، منطبق با اهداف سیاست های برنامه ششم توسعه است.
وی خاطر نشان کرد: در کنار سه هزار طرح فعال، امروز بیش از ۳۰۰ طرح مهم اقتصادی در حوزه های مختلف استان همدان در حال اجراست که امیدواریم تا پایان امسال ۱۵۰ طرح آن به بهره برداری برسد.
شاهرخی بیان کرد: سد سازی، توسعه شبکه راه آهن و اجرای پروژه های مهم اقتصادی نشان می دهد که استان همدان به یک کارگاه بزرگ عمران و آبادانی تبدیل شده است.
وی تاکید کرد: امروز بسیار خوشحالیم که همدان به عنوان استان پیشرو در اتصال روستاها به شبکه ملی اطلاعات رتبه نخست کشور را به دست آورد.
به گزارش ایرنا، در سفر یک روزه محمد جواد آذری جهرمی به همدان، با بهره برداری از ۱۶۴ طرح مخابراتی با اعتبار افزون بر ۱۶۲ میلیارد تومان، ۹۹.۲ درصد از جمعیت روستایی این استان به شبکه ملی اطلاعات متصل شدند.
همچنین در این سفر، ۳۴ سایت مخابراتی با اعتبار ۳۴ میلیارد تومان در شهرستان ملایر به بهرهبرداری رسید که ۴۷ روستای این شهرستان به شبکه ملی اطلاعات متصل شد و ۲۳ روستا از این تعداد در بخش زند است.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.


