امام علی (ع) می فرماید
۞ هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است. ۞
افزونه جلالی را نصب کنید. - 10 محرم 1448
شناسه خبر : 56754
  پرینت تاریخ انتشار : 31 می 2022 - 11:24 | 83 بازدید

شهیدسیدمحمد سیدى: به حرف دشمن گوش ندهید

به گزارش خبرگزاری فارس از همدان، «شهید»؛ شاهد شهود عرفانی شد و نقش هرچه خوبی را در چهارفصل گیتی نمایان کرد و چشم ستارگان آسمان را روشن، ققنوس هشت جنت که هفت آسمان را مجذوب خود کرده است، همان عاشقی که در وادی مقدس عاشقی، پر پرواز گشود و فرشتگان را نوازشگر روح نابش کرد. […]

شهیدسیدمحمد سیدى: به حرف دشمن گوش ندهید


به گزارش خبرگزاری فارس از همدان، «شهید»؛ شاهد شهود عرفانی شد و نقش هرچه خوبی را در چهارفصل گیتی نمایان کرد و چشم ستارگان آسمان را روشن، ققنوس هشت جنت که هفت آسمان را مجذوب خود کرده است، همان عاشقی که در وادی مقدس عاشقی، پر پرواز گشود و فرشتگان را نوازشگر روح نابش کرد.

می‌خواهیم هر روز را با نامی و یادی از این ستاره‌ها، شب کنیم و کار را با تبرک و مدد از این عارفان عاشق آغاز؛ باشد که ادای دینی باشد بر آن همه رشادت، شهامت، مجاهدت و شجاعت… برگ سبزی، تحفه درویش، تا چه قبول افتد و چه در نظر آید.

۳۱۵۴/ تبرک لحظاتمان با شهید سید محمد سیدى

بسمه تعالى

درود بر رهبر کبیر انقلاب و درود بر شهیدان و درود بر پدران و مادران شهدا که فرزندانى خوب و آماده شهادت تربیت کردند و درود بر جوانان پاکدامن و غیور این سرزمین.

ای جوانان غیور اسلام تا قدرت و توان در بدن دارید از هیچ کوششى دست برندارید؛ برادران این اسلام است که پس از قرنها به دست ما رسیده پس قدر آن را بدانید و نگذارید هر منافقی از هر گوشه و کناری آن را از مسیر اصلى خود جدا کند.

ما شیعیان باید جان خود را که بهترین و گران‌مایه‌ترین سرمایه است فداى قرآن و اسلام نمائیم.

پدر و مادر عزیزم اگر من به فیض شهادت رسیدم گریان نباشید بلکه سربلند پرافتخار ادامه‌دهنده راه من باشید و هر زمان بفکر من افتادید بفکر حضرت على اکبر و حضرت قاسم و جدم حسین(ع) باشید؛ مرا حلال کنید که بسیار زحمت مرا کشیده‌اید.

برادران و خواهران طورى رفتار کنید که الگو باشید؛ به راهی که راه علی(ع) و راه حسین(ع) است بروید و در این راه از هیچ کوششى دریغ نکنید تا جائیکه توان دارید ارتباط خود را با خدا بیشتر نمائید.

 بارخدایا گناهکارم را ببخش و مرا به شهادت برسان؛ تو خودت بخشنده و مهربانى پس من رو به تو آورده‌ام و از تو طلب حاجت مى‌کنم و حاجت من شهادت است.

الها! امام خمینى رهبر کبیر انقلاب اسلامى را طول عمر بده؛ پدر و مادرم را آمرزیده گردان، رزمندگان اسلام را موفق گردان و راه کربلا را هم آزاد کن. خدایا! قدس عزیز را آزاد گردان و مرا در جوار جدم حسین قرار بده.

در پایان بگویم اى مردم برادر و خواهر مسلمان به شما می‌گویم به هوش باشید که الان وقت غیرت است غیرت به خرج دهید و گوش به حرف دشمنان خصوصا منافقین ندهید اگر خداى نکرده در خواب غفلت باشید هم در دنیا و هم در آخرت روسیاه خواهید شد.

انتهای پیام/۸۹۰۰۱/




این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید



منبع

برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : 0
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.