به گزارش ایسنا؛ قاسمی فرزاد، استاندار همدان در جلسه ویژه کارگروه اقدام مشترک و تنظیم بازار استان، خاطرنشان کرد: در حوزه آرد و نان نظارت اکیپهای مشترک بازرسی تشدید شده و کیفیت، وزن، ساعات پخت و آموزش نیروهای کادر، از جمله مواردی است که مورد بررسی مستمر قرار می گیرد، از سوی دیگر بازرسان اصناف باید نظارت جدی و مستمری در زمینه کشف تخلفات از جمله احتکار، گرانفروشی و عدم درج قیمت داشته باشند.
در همین رابطه در ملایر طی دو هفته اخیر بازرسی ها از نانوایی ها و سایر صنوف افزایش داشته است.

حسین فارسی، معاون سیاسی و اجتماعی فرمانداری ملایر در راستای نظارت بر فعالیت نانواییها، از تعدادی نانواییهای سطح شهر بازدید و بر لزوم رعایت مواردی همچون ساعت پخت، کیفیت نان، وزن مناسب نان و چانه و دیگر موارد تاکید کرد.
با توجه به هماهنگی ها و پیگیری های صورت گرفته مبنی بر تعیین ۱۵ نانوایی در سطح شهرستان ملایر برای فعالیت تا ساعت ۲۲ شب، داریوش صفاری معاون برنامه ریزی و توسعه فرمانداری ملایر نیز در همین راستا از ۱۰ واحد نانوایی بازدید کرد.
در این بازدید تعداد هشت واحد نانوایی تا ساعت مقرر، مشغول فعالیت بودند، یک واحد تعطیل رسمی هفتگی بود و یک واحد نیز فعال نبود که با آن برخورد قانونی لازم به عمل آمد.

نانوایی های متخلف پلمب شدند
طی بیش از ۴۰ گشت بازرسی تیم بازرسین جهاد کشاورزی ملایر به همراه بسیج اصناف از عملکرد نانوایان سطح شهر و روستاها، چند نانوایی به دلیل تخلف کم فروشی، گرانفروشی، عدم رعایت ساعت پخت و عرضه آرد خارج از شبکه توسط اداره نظارت بر اماکن عمومی پلمب شدند.

گشتهای بازرسان و ناظران تنظیم بازار با حمایت از نانوایان قانونمدار با متخلفان بدون هیچ گونه اغماضی برخورد می کند.
رئیس اتحادیه نانویان ملایر با اشاره به شدت گرفتن بازرسی ها؛ گفت: از ابتدای سال تاکنون گشت های مشترک بازرسی با همکاری فرمانداری، اداره صمت، اتاق اصناف، بسیج، تعزیرات و شبکه بهداشت برقرار شده و شش نانوایی تخلف پلمب شده اند.

صفرمحمد حسینی در گفتوگو با ایسنا؛ با بیان اینکه ماهیانه به طور متوسط حدود ۱۰۰ بازرسی از نانوایی های سطح شهرستان انجام می شود، افزود: دو نوع یارانه نان وجود دارد؛ یارانه نوع یک هر کسیه آرد به مبلغ ۴۶ هزار تومان در اختیار نانوایی قرار می گیرد و در یارانه نوع دو هر کسیه آرد به مبلغ ۵۱ هزار تومان در اختیار نانوایی قرارداده می شود.
وی با تأکید بر اینکه نانوایی ها مجاز به فروختن کیسه های آرد خود نیستند، افزود: در صورت مشاهده، واحد متخلف به تعزیرات حکومتی معرفی شده و ضمن جریمه با نصب نبر پلمب میشود.
انتهای پیام
