امام علی (ع) می فرماید
۞ هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است. ۞
افزونه جلالی را نصب کنید. - 3 صفر 1448
شناسه خبر : 375265
  پرینت تاریخ انتشار : 18 جولای 2026 - 15:04 | 1 بازدید

برنامه‌ریزی برگزاری ۱۰ کنگره ملی شهدا در سطح کشور انجام شده است

رئیس سازمان حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس سپاه پاسداران: به‌گزارش ایکنا از چهارمحال‌وبختیاری، سردار عبدالرضا آزادی، مسئول سازمان حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس سپاه و بسیج امروز ۲۷ تیر در نشست هماهنگی دومین کنگره ملی شهدای چهارمحال‌وبختیاری با بیان اینکه برخی برنامه‌ها جهت برگزاری این کنگره هنوز به مرحله نهایی نرسیده […]

برنامه‌ریزی برگزاری ۱۰ کنگره ملی شهدا در سطح کشور انجام شده است


رئیس سازمان حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس سپاه پاسداران:

سردار عبدالرضا آزادی، مسئول سازمان حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس سپاه و بسیجبه‌گزارش ایکنا از چهارمحال‌وبختیاری، سردار عبدالرضا آزادی، مسئول سازمان حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس سپاه و بسیج امروز ۲۷ تیر در نشست هماهنگی دومین کنگره ملی شهدای چهارمحال‌وبختیاری با بیان اینکه برخی برنامه‌ها جهت برگزاری این کنگره هنوز به مرحله نهایی نرسیده است، اظهار کرد: فرصت مناسبی تا زمان برگزاری اجلاسیه وجود دارد و روند تکمیل برنامه‌ها با قوت ادامه خواهد یافت.

وی افزود: برگزاری اجلاسیه پایان مسیر کنگره شهدای چهارمحال‌وبختیاری نیست، بلکه نقطه آغاز و قله‌ای برای توسعه فعالیت‌های فرهنگی در حوزه شهدا و دفاع مقدس خواهد بود، همدلی، انسجام و تلاش ارزشمند دست‌اندرکاران این کنگره، نویدبخش برگزاری رویدادی اثرگذار و الگویی برای سایر استان‌های کشور است.

آزادی با اشاره به راه‌اندازی دبیرخانه دائمی کنگره ملی شهدای چهارمحال‌وبختیاری در استان، خاطرنشان کرد: امیدواریم با تداوم این حرکت، فعالیت‌های مرتبط با شهدا و دفاع مقدس پس از برگزاری کنگره نیز با قدرت بیشتری ادامه پیدا کند و زمینه شکوفایی هرچه بیشتر این حوزه در استان فراهم شود.

مسئول سازمان حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس سپاه و بسیج گفت: خدا را شاکریم که با همت مسئولان مرتبط در استان‌ها، از جمله چهارمحال و بختیاری، برنامه‌ریزی برگزاری ۱۰ کنگره ملی شهدا در سطح کشور انجام شده است که این برنامه‌ها از شهریورماه با برگزاری کنگره ملی شهدای چهارمحال و بختیاری آغاز می‌شود.

رئیس سازمان حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس سپاه پاسداران و بسیج افزود: در برنامه سال‌جاری، برگزاری شش کنگره استانی و سه کنگره ویژه اقشار هنرمند، دانش‌آموز و دانشجو نیز پیش‌بینی شده است.

برگزاری مستمر جلسات هماهنگی برای برگزاری کنگره شهدای استان

عبدالعلی ارژنگ، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار چهارمحال و بختیاری نیز اظهار کرد: جلسات هماهنگی برای برگزاری کنگره شهدای استان به‌صورت مستمر در حال برگزاری است و در هر جلسه، کمیته‌های تخصصی گزارش اقدامات و روند اجرای برنامه‌های خود را ارائه می‌کنند.

وی افزود: در نشست امروز نیز آخرین وضعیت اقدامات کمیته‌ها مورد بررسی قرار گرفت، توصیه‌های لازم ارائه شد و بر این موضوع تأکید شد که کمیته‌ها بر اساس برنامه زمان‌بندی، تعهدات خود را عملیاتی کنند، باید بتوانیم این کنگره را به‌گونه‌ای برگزار کنیم که نتیجه آن ترویج فرهنگ ایثار و شهادت باشد.

ارژنگ هدف نهایی کنگره ملی شهدای چهارمحال و بختیاری را ترویج فرهنگ ایثار و شهادت عنوان کرد و گفت: امیدواریم برگزاری این کنگره، به‌ویژه در شرایط کنونی کشور، موجب تقویت انسجام اجتماعی، افزایش همبستگی و هویت‌بخشی در جامعه شود.

برگزاری دومین کنگره شهدای چهارمحال و بختیاری در نیمه نخست شهریورماه سال جاری

سردار علی افضلی، فرمانده سپاه حضرت قمر بنی‌هاشم(ع) چهارمحال و بختیاری نیز در پایان، اظهار کرد: این استان به‌عنوان استانی شهیدپرور و ولایتمدار شناخته می‌شود و مردم این استان همواره با اعتقاد راسخ به مقام شامخ شهدا نگریسته‌اند.

وی افزود: گزارش‌های ارائه‌شده در جلسات و نشست‌های ستاد کنگره شهدای استان، همگی بیانگر آمادگی لازم برای برگزاری این کنگره است.

فرمانده سپاه حضرت قمر بنی‌هاشم(ع) چهارمحال و بختیاری گفت: دومین کنگره ملی شهدای چهارمحال و بختیاری در نیمه نخست شهریورماه سال جاری برگزار خواهد شد،  اگرچه این برنامه‌ها همواره از زیبایی، عمق معنوی و اثرگذاری بالایی برخوردار بوده‌اند، اما برنامه‌های برگزارشده در ماه‌های اخیر، به‌ویژه همزمان با شرایط جنگ تحمیلی اخیر، از ویژگی‌ها و تفاوت‌های خاصی برخوردار بودند.

افضلی با اشاره به روند آماده‌سازی دومین کنگره ملی شهدای چهارمحال و بختیاری، گفت: گزارش‌های ارائه‌ شده از سوی کمیته‌های مختلف در پانزدهمین نشست استانی و جلسات شورای سیاست‌گذاری، نشان‌دهنده آمادگی کامل برای برگزاری این رویداد بوده و از این پس شمارش معکوس برگزاری کنگره آغاز شده است.

 

انتهای پیام



منبع

برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : 0
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.