امام علی (ع) می فرماید
۞ هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است. ۞
افزونه جلالی را نصب کنید. - 1 صفر 1448
شناسه خبر : 374819
  پرینت تاریخ انتشار : 16 جولای 2026 - 17:55 | 3 بازدید

پشت پرده جنگ‌های منطقه ایجاد «اسرائیل بزرگ» است

به گزارش ایکنا به نقل از المسیره، سید عبدالملک الحوثی رهبر جنبش انصارالله یمن گفت: اکنون ما با ظالم‌ترینِ ظالمان در طول تاریخ، از رژیم صهیونیستی گرفته تا حامیان آن، روبرو هستیم. وی افزود: مستبدان امروزی به دنبال سوءاستفاده از بشریت برای خدمت به اهداف شیطانی و تحقق جاه‌طلبی‌های وحشتناک خود هستند.آمریکا، اسرائیل و متحدانشان […]

پشت پرده جنگ‌های منطقه ایجاد «اسرائیل بزرگ» است


عبدالملک الحوثی: پشت پرده جنگ‌های منطقه ایجاد «اسرائیل بزرگ» استبه گزارش ایکنا به نقل از المسیره، سید عبدالملک الحوثی رهبر جنبش انصارالله یمن گفت: اکنون ما با ظالم‌ترینِ ظالمان در طول تاریخ، از رژیم صهیونیستی گرفته تا حامیان آن، روبرو هستیم.

وی افزود: مستبدان امروزی به دنبال سوءاستفاده از بشریت برای خدمت به اهداف شیطانی و تحقق جاه‌طلبی‌های وحشتناک خود هستند.آمریکا، اسرائیل و متحدانشان منبع شرارتی هستند که ثبات جهانی را تهدید می‌کند.

رهبر جنبش انصارالله یمن تصریح کرد: پروژه‌های آمریکایی و اسرائیلی از هدف قرار دادن ثبات جهانی از طریق غارت ثروت ملت‌ها و به راه انداختن جنگ‌ها، از فلسطین و سایر نقاط، دست نکشیده‌اند.

سید الحوثی  درباره پروژه صهیونیست‌ها برای منطقه خاورمیانه تأکید کرد: طرح صهیونیستی پشت تمام جنگ‌های منطقه ماست که بر اساس سناریوی تغییر خاورمیانه برای تأسیس «اسرائیل بزرگ» بنا شده است.

رهبر انصارالله خاطرنشان کرد: آمریکا، اسرائیل و متحدانشان به هیچ یک از توافق‌نامه‌های بین‌المللی یا قطعنامه‌های سازمان ملل احترام نمی‌گذارند و به نابودی ملت‌ها و تمدن‌ها می‌بالند.

سید عبدالملک الحوثی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به حملات اخیر عربستان به فرودگاه صنعا گفت: تجاوز سعودی‌ها به یمن سال‌هاست که ادامه دارد و هیچ توجیه قانونی ندارد و در چارچوب وفاداری به آمریکا و اسرائیل صورت می‌گیرد.

رهبر جنبش انصارالله یمن، با اشاره به ماهیت جنگ ترکیبی دشمنان تأکید کرد که آمریکا و رژیم صهیونیستی با بهره‌گیری هم‌زمان از جنگ نرم و سخت، در پی سلطه‌ کامل بر امت اسلامی و برهم‌زدن ثبات جهانی هستند.

رهبر انصار الله یمن در ادامه این سخنرانی، با بیان اینکه جهان اسلام در عصر حاضر با طغیان‌گرترین و جنایت‌کارترین دشمنان تاریخ روبرو است، هشدار داد: صهیونیسم بین‌الملل، جنگ نرمِ فریبنده و گمراه‌کننده را در رأس برنامه‌های خود برای تهاجم به هویت اسلامی قرار داده است.

وی در ادامه، صهیونیسم را به‌دلیل تلاش برای درهم‌کوبیدن ملت‌ها، غارت منابع و اشغال سرزمین‌ها به‌شدت محکوم کرد و با اشاره به جنایت‌های میدانی دشمنان، آمریکا و اسرائیل را عامل اصلی نسل‌کشیِ جمعی، هتک حرمت‌ها و تباه‌سازی حیات انسانی در غزه و منطقه دانست و افزود: آمریکا و اسرائیل و هم‌پیمانانشان، کانون اصلی شر، جنایت، اخلال در امنیت و تهدید ثبات بین‌المللی هستند.

رهبرانصارالله خاطرنشان کرد: رژیم صهیونیستی و حامیان غربی آن در تمام دهه‌های اخیر، منشأ تمام فتنه‌ها، جنگ‌ها و توطئه‌های منطقه بوده‌اند و تأکید کرد که توطئه‌های صهیونیستی حتی به‌مدت یک روز علیه ملت‌های عربی و اسلامی متوقف نشده است.

وی با افشاسازی ابعاد پنهان توطئه‌ها، گفت: آمریکا، اسرائیل و جریان صهیونیسم پشت‌پرده‌تمام ناامنی‌ها و آشوب‌های منطقه هستند و طرحی آشکار با عنوان تغییر خاورمیانه و ایجاد اسرائیل بزرگ را برای سیطره‌ کامل بر امت اسلامی دنبال می‌کنند.

سید الحوثی در پایان با اشاره به بی‌اعتباری قوانین بین‌المللی در برابر زیاده‌خواهی‌های دشمنان، تاکید کرد: آمریکا و رژیم صهیونیستی به هیچ‌گونه توافق، تفاهم، تعهدات حقوقی یا قطعنامه‌های بین‌المللی پایبند نبوده و احترامی برای آن‌ها قائل نیستند.

انتهای پیام



منبع

برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : 0
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.