امام علی (ع) می فرماید
۞ هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است. ۞
افزونه جلالی را نصب کنید. - 22 محرم 1448
شناسه خبر : 372145
  پرینت تاریخ انتشار : 07 جولای 2026 - 13:14 | 4 بازدید

استقرار 3 موکب بقاع متبرکه فارس در مسیر وداع با رهبر شهید

حجت‌الاسلام سیدعباس موسوی، مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان فارس در گفت‌وگو با ایکنا از فارس، ضمن تسلیت شهادت رهبر شهید کشورمان اظهار کرد: اداره‌کل اوقاف و امور خیریه استان فارس با بهره‌گیری از ظرفیت بقاع متبرکه و مشارکت خادمان و عوامل اجرایی، سه موکب بزرگ را در نقاط راهبردی و پرتردد مسیر زائران و […]

استقرار 3 موکب بقاع متبرکه فارس در مسیر وداع با رهبر شهید


حجت‌الاسلام سیدعباس موسوی، مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان فارسحجت‌الاسلام سیدعباس موسوی، مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان فارس در گفت‌وگو با ایکنا از فارس، ضمن تسلیت شهادت رهبر شهید کشورمان اظهار کرد: اداره‌کل اوقاف و امور خیریه استان فارس با بهره‌گیری از ظرفیت بقاع متبرکه و مشارکت خادمان و عوامل اجرایی، سه موکب بزرگ را در نقاط راهبردی و پرتردد مسیر زائران و حرکت کاروان های عزادار راه‌اندازی کرده است تا خدمات اسکان، پذیرایی و رفاهی را به بهترین شکل ارائه کند. 

وی با اشاره به استقرار نخستین موکب در آستان مقدس امامزاده اسماعیل(ع) شهرستان فسا افزود: این موکب به دلیل قرار گرفتن در مسیر حرکت کاروان‌های اعزامی به تهران، قم و مشهد، در کیلومتر ۳۵ جاده فسا ـ شیراز دائر شده است. ظرفیت اسکان این مجموعه با استفاده از زائرسراهای آستان مقدس امامزاده اسماعیل(ع) ۳۰۰ نفر در هر شب بوده و روزانه از حدود یک‌هزار نفر پذیرایی می‌شود. 

مدیرکل اوقاف و امور خیریه فارس ادامه داد: دومین موکب در مسجد بین‌راهی حضرت ابوالفضل(ع) واقع در سورمق و دوراهی ابرقو از توابع شهرستان آباده مستقر شده است. این موکب نیز با ظرفیت اسکان ۳۰۰ نفر، خدمات لازم را به زائران و کاروان‌های عبوری ارائه می‌دهد. 

مشهد، محور اصلی خدمت‌رسانی به دلدادگان آقای شهید ایران

موسوی با بیان اینکه محور اصلی خدمت‌رسانی در موکب مستقر در مشهد مقدس متمرکز شده است، گفت: این موکب که به نام موکب آقای شهید ایران و در محل حسینیه تهرانی‌ها برپا شده است؛ با ظرفیت اسکان ۴۰۰ نفر در هر شب، روزانه از حدود 5000 نفر پذیرایی می‌کند. 

وی افزود: در این موکب، خدمات متنوعی شامل ارائه صبحانه، ناهار، شام، چای، آب و میان‌وعده به زائران ارائه می‌شود و وعده‌های ناهار و شام به صورت غذای گرم طبخ و توزیع می‌شود. 

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان فارس با قدردانی از مشارکت خادمان بقاع متبرکه، خیران، و همه عوامل اجرایی در برپایی این مواکب، اظهار امیدواری کرد: با توجه به حضور گسترده مردم عزادار در مراسم تشییع پیکر پاک رهبر شهید، خدمت‌رسانی به زائران و عزاداران قائد امت به طور مستمر صورت گیرد. 

انتهای پیام



منبع

برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : 0
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.