امام علی (ع) می فرماید
۞ هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است. ۞
افزونه جلالی را نصب کنید. - 22 محرم 1448
شناسه خبر : 372129
  پرینت تاریخ انتشار : 07 جولای 2026 - 12:24 | 3 بازدید

رهبر شهید نماد تواضع، وحدت و اخلاص بود

شیخ عبدالواحد خواجوی، امام جمعه اهل سنت شیراز در گفت‌وگو با ایکنا از فارس، با اشاره به حضور خود در مراسم بدرقه رهبر شهید در تهران اظهار کرد: برای شرکت در مراسم بدرقه رهبر شهید به تهران رفتم و این حضور برای من یادآور دیدارها و خاطرات متعددی بود که در سال‌های گذشته با ایشان […]

رهبر شهید نماد تواضع، وحدت و اخلاص بود


شیخ عبدالواحد خواجوی، امام جمعه اهل سنت شیرازشیخ عبدالواحد خواجوی، امام جمعه اهل سنت شیراز در گفت‌وگو با ایکنا از فارس، با اشاره به حضور خود در مراسم بدرقه رهبر شهید در تهران اظهار کرد: برای شرکت در مراسم بدرقه رهبر شهید به تهران رفتم و این حضور برای من یادآور دیدارها و خاطرات متعددی بود که در سال‌های گذشته با ایشان داشتم.

وی با بیان اینکه در سال‌هایی که به‌عنوان روحانی کاروان حج فعالیت می‌کردم، فرصت دیدار با رهبر شهید را بارها به دست آوردم، افزود: در جلساتی که برای کارگزاران و عوامل حج برگزار می‌شد، یکی از برنامه‌ها دیدار با رهبر شهید بود و معمولاً مرا به صف‌های جلو هدایت می‌کردند تا بتوانم از نزدیک با ایشان دیدار کنم.

خواجوی ادامه داد: در یکی از نشست‌های ائمه جمعه کشور نیز که در تهران برگزار شد، از مدعوین بودم و در صف نخست، پشت سر رهبر شهید، نماز صبح را اقامه کردم.

رهبر شهید مانند دیگران بر سر سفره می‌نشست

امام جمعه اهل سنت شیراز با اشاره به یکی از خاطرات خود از دیدار با رهبر شهید گفت: هنگام صرف غذا از من خواستند جایم را تغییر دهم، اما دلیل آن را نمی‌دانستم. پس از لحظاتی دیدم رهبر شهید وارد شدند و روی یک صندلی معمولی نشستند و همان غذایی را که برای همه حاضران تدارک دیده شده بود، میل کردند.

وی افزود: فاصله من با ایشان حدود شش نفر بود و حتی از من خواستند جلوتر بروم. در همان مراسم نیز فرصتی پیش آمد تا هنگام صرف غذا با ایشان گفت‌وگو کنم.

خواجوی با اشاره به دیدار دیگری با رهبر شهید در استان فارس اظهار کرد: زمانی که ایشان به لارستان سفر کرده بودند نیز برای استقبال از ایشان رفتم و در آن دیدار نیز فرصت گفت‌وگو با ایشان را داشتم.

تواضع و اخلاص، برجسته‌ترین ویژگی رهبر شهید بود

وی در پاسخ به این سؤال که چه ویژگی‌هایی از رهبر شهید بیش از همه برای او برجسته بوده است، گفت: ایشان شخصیتی مؤمن، متدین، مخلص، فروتن و متواضع بودند؛ به‌گونه‌ای که اگر کسی ایشان را نمی‌شناخت، هرگز تصور نمی‌کرد رهبر یک کشور باشند.

امام جمعه اهل سنت شیراز افزود: صبر، حوصله، شجاعت، خستگی‌ناپذیری و بی‌اعتنایی به مظاهر دنیوی از دیگر ویژگی‌های برجسته ایشان بود. تمام دغدغه رهبر شهید جلب رضایت خداوند، نزدیک کردن دل‌های مردم، تقویت همبستگی میان مذاهب اسلامی، اقشار مختلف جامعه و حفظ وحدت بود.

رهبر شهید همواره بر وحدت امت اسلامی تأکید داشت

خواجوی درباره اندیشه رهبر شهید در زمینه همگرایی اقوام، مذاهب اسلامی و ادیان الهی نیز گفت: از امام راحل، بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی، تا رهبر شهید، همواره مهم‌ترین دغدغه مسئولان عالی نظام، ایجاد اتحاد و انسجام میان مذاهب اسلامی و همچنین پیروان ادیان الهی بوده است.

وی افزود: رهبر شهید همواره تأکید داشتند که همه مسلمانان باید در کنار یکدیگر باشند تا دشمنان اسلام، آزادی‌خواهان جهان و امت اسلامی نتوانند از اختلافات سوءاستفاده کنند. این نگاه، برگرفته از آموزه‌های قرآن کریم، سیره پیامبر اسلام(ص) و بزرگان دین بود.

امام جمعه اهل سنت شیراز ادامه داد: ایشان بارها تأکید می‌کردند که اگر امت اسلامی وحدت خود را حفظ کند، دشمنان توان مقابله با مسلمانان و حتی پیروان ادیان الهی را نخواهند داشت و به همین دلیل، همواره بر اتحاد و همبستگی تأکید می‌کردند.

رهبر شهید به آرزوی دیرینه خود رسید

خواجوی در پایان گفت: رهبر شهید همواره آرزوی شهادت داشتند و بارها در سخنان خود به این موضوع اشاره می‌کردند و می‌گفتند جان ناقابلی دارند. سرانجام نیز با ایثار و فداکاری، به آرزوی دیرینه خود رسیدند و شهادت، پایان راه زندگی پرافتخار ایشان شد.

انتهای پیام



منبع

برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : 0
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.