امام علی (ع) می فرماید
۞ هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است. ۞
افزونه جلالی را نصب کنید. - 20 محرم 1448
شناسه خبر : 371351
  پرینت تاریخ انتشار : 04 جولای 2026 - 22:54 | 7 بازدید

طنین پیام وحدت، عزت، استقلال و مقاومت با هدایت‌های رهبر شهید

پزشکیان در همایش بین‌المللی «امام خامنه‌ای؛ رهبر جاویدان مقاومت» بیان کرد به گزارش ایکنا به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی دولت، مسعود پزشکیان، عصر امروز شنبه 13 تیرماه در همایش بین‌المللی «امام خامنه‌ای؛ رهبر جاویدان مقاومت» با گرامیداشت یاد و خاطره بنیان‌گذار کبیر انقلاب اسلامی، حضرت امام خمینی (ره)، رهبر شهید انقلاب و تمامی شهدای راه […]

طنین پیام وحدت، عزت، استقلال و مقاومت با هدایت‌های رهبر شهید


پزشکیان در همایش بین‌المللی «امام خامنه‌ای؛ رهبر جاویدان مقاومت» بیان کرد

پزشکیان: من با رهبر شهید وداع نکرده و نخواهم کردبه گزارش ایکنا به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی دولت، مسعود پزشکیان، عصر امروز شنبه 13 تیرماه در همایش بین‌المللی «امام خامنه‌ای؛ رهبر جاویدان مقاومت» با گرامیداشت یاد و خاطره بنیان‌گذار کبیر انقلاب اسلامی، حضرت امام خمینی (ره)، رهبر شهید انقلاب و تمامی شهدای راه استقلال، عزت و سربلندی ایران اسلامی، از حضور مهمانان و شرکت‌کنندگان داخلی و خارجی در این مراسم قدردانی کرد.

پزشکیان با اشاره به حضور گسترده شخصیت‌ها و میهمانان از نقاط مختلف جهان در آیین وداع و تشییع پیکر مطهر قائد عظیم الشأن انقلاب اسلامی، ابراز امیدواری کرد که این حضور، زمینه‌ساز تقویت وحدت و انسجام میان مسلمانان جهان باشد و ملت‌های اسلامی بتوانند در برابر سیاست‌های مبتنی بر ترور، خشونت و کشتار که از سوی قدرت‌های سلطه‌گر دنبال می‌شود، با همبستگی بیشتری ایستادگی کنند.

رئیس‌جمهور با تأکید بر جایگاه ممتاز رهبر شهید انقلاب، اظهار کرد: عظمت، عزت، مدیریت و صلابت ایشان فراتر از آن است که در قالب واژه‌ها توصیف شود و آنچه امروز در احساسات، اشک‌ها و حضور پرشور مردم در صحنه‌های مختلف مشاهده می‌شود، گویاترین نشانه از جایگاه ایشان در میان ملت ایران و آزادگان جهان است.

پزشکیان محور اصلی سخنان خود را «وحدت جهان اسلام» عنوان کرد و گفت: رهبر شهید انقلاب در طول سال‌های رهبری خود همواره بر ضرورت وحدت امت اسلامی تأکید داشتند و ده‌ها سخنرانی و موضع‌گیری در این زمینه ارائه کردند. وحدت اسلامی یکی از مهم‌ترین راهبردهای مقابله با توطئه‌ها و تهدیدهای دشمنان علیه ملت‌های مسلمان است.

پزشکیان در ادامه با استناد به فرازهایی از خطبه‌های نهج‌البلاغه، به تشریح دیدگاه‌های حضرت علی (ع) درباره اختلاف‌نظرها و ضرورت پرهیز از تفرقه پرداخت و تأکید کرد: مسلمانان با وجود برخورداری از خدای واحد، پیامبر واحد و کتاب واحد، نباید گرفتار اختلافات و منازعاتی شوند که زمینه سوءاستفاده دشمنان را فراهم می‌کند.

رئیس‌جمهور همچنین با اشاره به سیره پیامبر اکرم(ص) در آغاز تشکیل جامعه اسلامی در مدینه، خاطرنشان کرد: نخستین اقدام رسول خدا (ص) ایجاد پیمان برادری میان گروه‌ها، قبایل و جریان‌هایی بود که سال‌ها با یکدیگر درگیر و دشمن بودند. این رویکرد نشان می‌دهد که وحدت، همبستگی و برادری اسلامی، پایه و اساس شکل‌گیری جامعه اسلامی و عامل اصلی قدرت مسلمانان در برابر دشمنان است.

پزشکیان تصریح کرد: اگر مسلمانان به آموزه‌های پیامبر اسلام (ص) در زمینه اتحاد و همدلی عمل کنند، دشمنان هرگز قادر نخواهند بود ملت‌های مسلمان را در مناطقی همچون غزه، لبنان، فلسطین و سایر نقاط جهان هدف تجاوز، اشغالگری و جنایت قرار دهند.

مسئولیت سنگین امروز مسلمانان

رئیس جمهور در بخش دیگری از سخنان خود با هشدار نسبت به پیامدهای اختلافات داخلی در جهان اسلام، گفت: ایجاد شکاف میان مذاهب، اقوام و گروه‌های مختلف اسلامی، زمینه‌ساز درگیری میان مسلمانان و فرصتی برای بهره‌برداری دشمنان است. از این رو، نخبگان، علما و اندیشمندان جهان اسلام مسئولیت سنگینی در جلوگیری از گسترش اختلافات و تقویت همگرایی میان مسلمانان برعهده دارند.

پزشکیان با بیان اینکه تحقق وحدت اسلامی تنها در شعار و گفتار خلاصه نمی‌شود، افزود: دستیابی به وحدت نیازمند گذشت از منافع فردی، پرهیز از خودمحوری و ترجیح مصالح امت اسلامی بر اختلافات جزئی و سلیقه‌ای است.

رئیس جمهور همچنین با اشاره به جنایات رژیم صهیونیستی و حمایت‌های آمریکا از این رژیم، اظهار کرد: امروز شاهد ترور و حذف هدفمند نخبگان، دانشمندان و شخصیت‌های اثرگذار در کشورهای منطقه هستیم؛ اقدامی که در غزه، لبنان، سوریه، عراق، ایران و دیگر کشورهای منطقه به اشکال مختلف دنبال می‌شود. این سیاست‌ها با هدف تضعیف جوامع اسلامی و ایجاد بی‌ثباتی در منطقه صورت می‌گیرد.

مدعیان حقوق بشر این روزها کجایند؟

رئیس‌جمهور با طرح این پرسش که عامل اصلی ناامنی و بی‌ثباتی در منطقه چه کسانی هستند، تصریح کرد: در حالی که برخی تلاش می‌کنند کشورهای اسلامی را عامل بحران معرفی کنند، واقعیت آن است که رژیم صهیونیستی به‌عنوان یک عامل بحران‌ساز و بی‌ثبات‌کننده، با حمایت قدرت‌های مدعی دفاع از حقوق بشر، به ترور نخبگان و تشدید تنش‌ها در منطقه ادامه می‌دهد.

پزشکیان با تأکید بر ضرورت تبدیل شعار وحدت به یک رفتار عملی، خاطرنشان کرد: مسلمانان باید از هرگونه اقدامی که موجب افزایش شکاف‌های اجتماعی و اختلافات داخلی می‌شود پرهیز کنند و با حفظ انسجام و همبستگی، در برابر ظلم، زورگویی و سلطه‌طلبی ایستادگی کنند.

رئیس جمهور افزود: امروز به برکت هدایت‌های رهبر شهید انقلاب، پیام وحدت، عزت، استقلال و مقاومت در میان ملت‌ها و پیروان ادیان مختلف بیش از گذشته طنین‌انداز شده و مسلمانان نشان داده‌اند که در برابر ظلم و قلدری سر تسلیم فرود نخواهند آورد.

پزشکیان در ادامه سخنان خود در همایش بین‌المللی «امام خامنه‌ای؛ رهبر جاویدان مقاومت» با تأکید بر ضرورت همبستگی امت اسلامی، گفت: اگر مسلمانان بر محور کتاب خدا، سیره پیامبر اسلام (ص) و آموزه‌های دینی متحد شوند و اختلافات جزئی را کنار بگذارند، هیچ قدرتی توان و جرأت تعرض به ملت‌های مسلمان، کشتار مردم بی‌گناه و تخریب خانه‌ها و زیرساخت‌های کشورهای اسلامی را نخواهد داشت.

رئیس جمهور با انتقاد از عملکرد نهادهای بین‌المللی در قبال اقدامات رژیم صهیونیستی، تصریح کرد: امروز شاهد آن هستیم که این رژیم آشکارا از ترور و حذف افراد سخن می‌گوید و در حالی که انتظار می‌رود سازمان‌های بین‌المللی و مدعیان حقوق بشر مانع چنین اقداماتی شوند، در عمل حمایت‌های سیاسی و لجستیکی از آن صورت می‌گیرد.

پزشکیان با اشاره به سیاست‌های تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی در منطقه، خاطرنشان کرد: این رژیم به کشورهای مختلف منطقه تعرض کرده و عامل بسیاری از بحران‌ها و ناامنی‌های موجود بوده است، در حالی که کشورهای اسلامی آغازگر چنین تجاوزاتی نبوده‌اند.

نیازمند گسترش همگرایی پیروان ادیان الهی هستیم

رئیس جمهور در ادامه خطاب به علما، اندیشمندان، سیاستمداران و نخبگان جهان اسلام، مسئولیت آنان را در تقویت همبستگی میان ملت‌های مسلمان بسیار سنگین دانست و گفت: وظیفه همه نخبگان و مسئولان است که برای گسترش وحدت و انسجام در میان مسلمانان، چه در داخل کشورهای اسلامی و چه در سطح جهان اسلام، تلاش کنند و همچنین زمینه‌های گفت‌وگو و همگرایی میان پیروان ادیان الهی را گسترش دهند.

پزشکیان با استناد به آموزه‌های دینی، تأکید کرد: محور مشترک همه ادیان الهی، توحید و بندگی خداوند است و پیامبران الهی مردم را به عبودیت خداوند، عدالت، کرامت انسانی و دوری از سلطه‌پذیری در برابر قدرت‌های غیرالهی دعوت کرده‌اند.

با رهبر شهید وداع نمی‌کنم

رئیس‌جمهور با اشاره به شهادت رهبر فقید انقلاب، این رخداد را حادثه‌ای مظلومانه و در عین حال الهام‌بخش توصیف کرد و افزود: راه، اندیشه و پیام رهبران الهی با شهادت متوقف نمی‌شود، بلکه زنده می‌ماند و نسل‌های بعدی را برای ادامه مسیر حق، عدالت و مقاومت هدایت می‌کند.

رئیس جمهور تصریح کرد: اعلام کردم و اعلام می‌کنم؛ با رهبر شهید وداع نکردم و نخواهم کرد. ایشان در دل و ذهن من و در مقابل من همیشه زنده است و زنده خواهد ماند.

پزشکیان با استناد به آیه شریفه «وَلَا تَحْسَبَنَّ الَّذِینَ قُتِلُوا فِی سَبِیلِ اللَّهِ أَمْوَاتًا»، تأکید کرد: شهیدان زنده‌اند و راه و آرمان آنان همچنان در جامعه جاری است. از این رو وظیفه همگان حفظ و تداوم مسیر عدالت‌خواهی، حق‌طلبی و دفاع از کرامت انسانی است.

رئیس جمهور همچنین با اشاره به آغاز مسئولیت رهبری جدید جامعه اسلامی، اظهار کرد: مسئولیت سنگینی برعهده رهبر کنونی قرار گرفته و دولت با تمام توان در مسیر تحقق آرمان‌های انقلاب، تقویت وحدت اسلامی و گسترش همبستگی میان ملت‌های مسلمان حرکت خواهد کرد.

پزشکیان تحقق عدالت را مهم‌ترین مطالبه جوامع انسانی دانست و گفت: برپایی عدالت، احقاق حق و ایجاد زمینه‌های رشد و پیشرفت برای همه مردم، از مهم‌ترین وظایف حکومت‌ها و مسئولان است و جامعه مطلوب اسلامی نیز بر پایه همین اصول شکل می‌گیرد.

رئیس جمهور در ادامه با محکوم کردن جنایات رژیم صهیونیستی، اظهار کرد: دشمنان جهان اسلام با هدف تضعیف ملت‌های مسلمان، دانشمندان، نخبگان و نیروهای اثرگذار را هدف قرار می‌دهند و حتی از حمله به مدارس و کشتار کودکان بی‌گناه نیز ابایی ندارند، در حالی که همزمان مدعی دفاع از ارزش‌های انسانی هستند.

امت اسلامی مراقب خطر تفرقه باشد

پزشکیان با تأکید بر مسئولیت مشترک علما، نخبگان و مدیران سیاسی در جلوگیری از گسترش اختلافات، تصریح کرد: همه مسئولان و اثرگذاران اجتماعی باید مراقب باشند که میان اقوام، مذاهب و گروه‌های مختلف شکاف و فاصله ایجاد نشود، چرا که اختلافات کوچک در صورت بی‌توجهی می‌تواند به شکاف‌های عمیق و آسیب‌زا تبدیل شود.

رئیس‌جمهور با یادآوری آموزه‌های پیامبر اسلام (ص) درباره حرمت جان مسلمانان، خاطرنشان کرد: اسلام هرگونه تعرض به جان و خون مسلمانان را مردود می‌داند و دشمنان تلاش می‌کنند با ایجاد اختلاف و تفرقه، مسلمانان را در برابر یکدیگر قرار دهند و زمینه درگیری‌های داخلی را فراهم کنند.

پزشکیان در پایان تأکید کرد: ملت‌های مسلمان نباید در چارچوب‌ها و الگوهای تحمیلی قدرت‌های سلطه‌گر قرار گیرند، بلکه باید با اتکا به ایمان، وحدت و اراده جمعی، مسیر استقلال، عزت و پیشرفت را دنبال کنند. اگر امت اسلامی برای خدا و در مسیر حق متحد شود، هیچ قدرتی قادر نخواهد بود حرکت عظیم ملت‌های مسلمان را متوقف کند و راه مقاومت، عزت و عدالت با قدرت ادامه خواهد یافت.

انتهای پیام



منبع

برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : 0
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.