امام علی (ع) می فرماید
۞ هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است. ۞
افزونه جلالی را نصب کنید. - 16 محرم 1448
شناسه خبر : 370349
  پرینت تاریخ انتشار : 01 جولای 2026 - 12:26 | 9 بازدید

آماده‌سازی بلوار پیامبر اعظم(ص) برای میزبانی از مراسم استقبال رهبر شهید

به گزارش ایکنا از قم، به نقل از شهرداری قم، حسین رضائی‌نسب، شهردار منطقه یک قم، از اجرای گسترده تمهیدات خدماتی، ایمنی و پشتیبانی در مسیر بلوار پیامبر اعظم(ص) برای برگزاری مراسم استقبال از پیکر رهبر شهید خبر داد و اظهار کرد: ۲۰۰ چشمه سرویس بهداشتی ثابت و سیار در هفت نقطه از عمود یک […]

آماده‌سازی بلوار پیامبر اعظم(ص) برای میزبانی از مراسم استقبال رهبر شهید


دیوار بتنیبه گزارش ایکنا از قم، به نقل از شهرداری قم، حسین رضائی‌نسب، شهردار منطقه یک قم، از اجرای گسترده تمهیدات خدماتی، ایمنی و پشتیبانی در مسیر بلوار پیامبر اعظم(ص) برای برگزاری مراسم استقبال از پیکر رهبر شهید خبر داد و اظهار کرد: ۲۰۰ چشمه سرویس بهداشتی ثابت و سیار در هفت نقطه از عمود یک تا عمود ۶۲ بلوار پیامبر اعظم(ص) پیش‌بینی شده است.

وی با اشاره به اقدامات گسترده این منطقه در راستای استقبال همه‌جانبه و کم‌نظیر از پیکر رهبر شهید، قائد امت، حضرت امام خامنه‌ای (رضوان‌الله‌علیه) افزود: در بلوار معنوی پیامبر اعظم(ص) از عمود یک تا عمود ۶۲، به طول چهار کیلومتر، مجموعه‌ای از اقدامات عمرانی، خدماتی و ایمن‌سازی در دستور کار قرار گرفته است.

مدیر منطقه یک شهرداری قم بیان کرد: در هفت نقطه از این مسیر، سرویس‌های بهداشتی ثابت و سیار به تعداد ۲۰۰ چشمه پیش‌بینی شده که هم‌اکنون عملیات لوله‌کشی، نصب شیرآلات و حفر چاه‌های جذبی آن در حال انجام است.

رضائی‌نسب با بیان اینکه رفع خطر و ایمن‌سازی مسیر از اولویت‌های اصلی این منطقه بوده است، تصریح کرد: ۷۰ مورد از نقاط و عوامل خطرساز در طول مسیر شناسایی و اصلاح شده که از جمله آن‌ها می‌توان به اصلاح درِ تابلوهای برق و دریچه‌های آبیاری فضای سبز دارای نقص اشاره کرد تا تردد شهروندان و مسافران در روز مراسم با سهولت و ایمنی بیشتری انجام شود.

وی ادامه داد: تمامی ماشین‌آلات موتوری اعم از بالابر، تانکر، جرثقیل، بابکت و سایر تجهیزات به‌صورت مستمر در حال فعالیت هستند تا میزبانی شایسته و با ضریب ایمنی بالا در این محدوده فراهم شود.

مدیر منطقه یک قم همچنین از ساخت و نصب پایه‌های سیستم صوت یکپارچه در طول مسیر خبر داد و گفت: استقرار ستاد خدمات‌رسانی منطقه یک، نصب بیش از ۲۵۰ متر سایبان مجهز به مه‌پاش‌های خنک‌کننده، رنگ‌آمیزی جداول منتهی به بلوار پیامبر اعظم(ص)، اصلاح راه‌بندهای مسیر و نصب پرچم‌های طرح تیپ کشوری نیز در دستور کار قرار دارد.

وی با اشاره به اقدامات محیطی و پیرامونی این پروژه عنوان کرد: پاکسازی زمین‌های خالی اطراف محدوده بلوار پیامبر اعظم(ص) انجام شده و نصب ۵۵۰ متر دیوار بتنی و همچنین ۵۰۰ متر نیوجرسی برای ایمن‌سازی ساختمان‌های واقع در طول مسیر در حال اجرا و جانمایی است.

رضائی‌نسب ابراز کرد: بیش از ۳۶۰ نفر از نیروهای خدمات شهری و فضای سبز نیز در قالب شیفت‌بندی مشخص برای خدمات‌رسانی هرچه بهتر و مطلوب‌تر به شهروندان و زائران برنامه‌ریزی شده‌اند.

وی در ادامه گفت: در تقاطع دوربرگردان جنب مجتمع زمزم نیز برای ایمن‌سازی، ۱۰۰ متر هندریل و نرده و ۲۵۰ متر گاردریل فلزی (یو) در حال اجراست. همچنین در تقاطع شهید حکیم با بلوار پیامبر اعظم(ص)، ایمن‌سازی رمپ‌های شرقی و غربی با دیوارهای پانلی در دست اقدام قرار دارد.

مدیر منطقه یک قم در پایان به آماده‌سازی پارکسوار امیرکبیر اشاره کرد و افزود: در این محدوده نیز ۳۰ هزار مترمربع عملیات خاکبرداری، خاکریزی و تسطیح انجام شده و ورودی‌های ایمن از سمت بلوار شهید سلیمانی برای آن تعبیه شده است.

انتهای پیام



منبع

برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : 0
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.