امام علی (ع) می فرماید
۞ هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است. ۞
افزونه جلالی را نصب کنید. - 12 محرم 1448
شناسه خبر : 369322
  پرینت تاریخ انتشار : 27 ژوئن 2026 - 22:18 | 5 بازدید

تغییر ریل گردشگری سلامت؛ از جذب بیمار تا سرمایه‌گذاری مشترک در کشورهای همسایه

به گزارش ایکنا از فارس، سید مصطفی موسوی، رئیس کمیسیون گردشگری اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران امروز، ششم تیر در نشست تخصصی گردشگری سلامت که با حضور فعالان حوزه پزشکی و سلامت در اتاق بازرگانی فارس برگزار شد، افزود: برای تثبیت جایگاه ایران در بازارهای هدف منطقه‌ای، به‌ویژه عراق، باید زنجیره ارزش خدمات […]

تغییر ریل گردشگری سلامت؛ از جذب بیمار تا سرمایه‌گذاری مشترک در کشورهای همسایه


سید مصطفی موسوی، رئیس کمیسیون گردشگری اتاق بازرگانیبه گزارش ایکنا از فارس، سید مصطفی موسوی، رئیس کمیسیون گردشگری اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران امروز، ششم تیر در نشست تخصصی گردشگری سلامت که با حضور فعالان حوزه پزشکی و سلامت در اتاق بازرگانی فارس برگزار شد، افزود: برای تثبیت جایگاه ایران در بازارهای هدف منطقه‌ای، به‌ویژه عراق، باید زنجیره ارزش خدمات پزشکی با تکیه بر دانش متخصصان ایرانی در مبدأ شکل بگیرد.

وی با تحلیل شرایط اخیر منطقه اظهار کرد: تجربه تحولات اخیر نشان داد که تکیه بر بازارهای دوردست نمی‌تواند پایداری اقتصادی ایجاد کند، در حالی که شرکت‌های فعال در بازارهای همسایه با انعطاف‌پذیری بیشتری در برابر بحران‌ها عمل کردند.

موسوی با بیان اینکه بازار گردشگری سلامت در عراق به دلیل قرابت فرهنگی، مذهبی و جغرافیایی، اولویت راهبردی ایران است، تصریح کرد: متأسفانه به دلیل ضعف در حضور مستقیم، بخشی از این بازار در حال تغییر جهت است. ما باید با عبور از نگاه سنتی و تمرکز صرف بر بازارهای اروپایی یا آسیای جنوب شرقی، بر مزیت‌های رقابتی خود در کشورهای همسایه از جمله عراق، آذربایجان، افغانستان و پاکستان تمرکز کنیم.

رئیس کمیسیون گردشگری اتاق ایران با تأکید بر اینکه اعزام هیئت‌های تجاری نباید به اقدامات نمادین محدود شود، افزود: استراتژی ما در اعزام هیئت‌های تخصصی به عراق، تمرکز بر کیفیت، اعتبار علمی و ایجاد اعتماد پایدار است. هدف ما صرفاً همکاری با شرکت‌های واسطه نیست؛ بلکه به دنبال پیوند مستقیم میان مراکز درمانی، دانشگاه‌های علوم پزشکی و پزشکان ایرانی با نهادهای حمایتی و درمانی کشور عراق هستیم.

وی با اشاره به نوسازی زیرساخت‌های درمانی در شهرهای مختلف عراق، یادآور شد: با وجود تجهیزات پزشکی مدرن در شهرهای همسایه، کشور عراق همچنان نیازمند نیروی انسانی متخصص است. ظرفیت علمی ایران می‌تواند این خلأ را پوشش دهد. هدف ما فقط جذب بیمار برای درمان‌های عادی نیست، بلکه توسعه مدل‌های نوین مانند سرمایه‌گذاری مشترک، راه‌اندازی کلینیک‌های تخصصی با همکاری متخصصان عراقی و انجام ویزیت‌های اولیه در مبدأ است.

موسوی همچنین با اشاره به پتانسیل‌های گردشگری استان فارس گفت: در حالی که تمرکز فعلی گردشگران عراقی بیشتر بر مشهد است، مثلث طلایی گردشگری ایران شامل شیراز، اصفهان و یزد ظرفیت‌های بی‌نظیری دارند که باید با برنامه‌ریزی منسجم و حمایت اتاق‌های بازرگانی استانی، در مسیر بهره‌مندی از این بازار قرار گیرند.

وی اضافه کرد: این هیئت تجاری با هدف زمینه‌سازی برای صادرات تجهیزات پزشکی و بستن قراردادهای هدفمند با مراکز درمانی عراق اعزام می‌شود تا علاوه بر ارتقای جایگاه گردشگری سلامت، زنجیره ارزش این صنعت را تکمیل کند.

انتهای پیام



منبع

برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : 0
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.