امام علی (ع) می فرماید
۞ هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است. ۞
افزونه جلالی را نصب کنید. - 9 محرم 1448
شناسه خبر : 368261
  پرینت تاریخ انتشار : 24 ژوئن 2026 - 0:55 | 5 بازدید

توافق ایران و آمریکا تحولی خوشایند در سطح بین‌المللی است

به گزارش ایکنا به نقل از المیادین، محمد شهباز شریف، نخست‌وزیر پاکستان امروز سه‌شنبه گفت که پیشرفت مثبت ایران و آمریکا، تحولی خوشایند نه در سطح خاورمیانه بلکه در سطح بین‌المللی نیز است. وی افزود که توافق ایران و آمریکا گامی مهم به سوی تقویت امنیت و ثبات در منطقه است. شهباز شریف با اشاره […]

توافق ایران و آمریکا تحولی خوشایند در سطح بین‌المللی است


شهباز شریف: توافق ایران و امریکا گامی مهم به سوی تقویت امنیت و ثبات در منطقه است

به گزارش ایکنا به نقل از المیادین، محمد شهباز شریف، نخست‌وزیر پاکستان امروز سه‌شنبه گفت که پیشرفت مثبت ایران و آمریکا، تحولی خوشایند نه در سطح خاورمیانه بلکه در سطح بین‌المللی نیز است.

وی افزود که توافق ایران و آمریکا گامی مهم به سوی تقویت امنیت و ثبات در منطقه است.

شهباز شریف با اشاره به تحولات نشست سوئیس بین هیئت‌هایی از ایالات متحده و ایران با میانجیگری پاکستان و قطر همچنین گفت: پاکستان با صداقت کامل تمام تلاش خود را کرد تا فاصله بین دو طرف را از بین ببرد. گفت‌وگوهایی که از روز یکشنبه آغاز شد، تا نیمه‌شب دوشنبه ادامه یافت.

وی افزود که در ساعات اولیه دوشنبه پس از پایان گفت‌وگو، بیانیه مشترکی توسط میانجیگران صادر و خاطرنشان شد که مذاکرات فنی بین ایالات متحده و ایران طی ۶۰ روز آینده برگزار خواهد شد.

شریف با بیان اینکه این مذاکرات همچنین شامل دارایی‌های هسته‌ای، موشک‌های بالستیک و دارایی‌های مسدود شده ایران خواهد بود، ابراز امیدواری کرد: ما کاملاً امیدواریم که این تفاهم‌نامه طی ۶۰ روز آینده به یک توافق بلندمدت تبدیل شود و منجر به صلح در جهان شود.

وی با اشاره به سفر امروز مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور ایران به پاکستان، گفت که بحث امروز بر تقویت روابط بین دو کشور متمرکز خواهد بود و اکنون زمان طرح اختلافات نیست.

سوئیس روز یکشنبه میزبان نخستین نشست ایران و آمریکا پس از امضای یادداشت تفاهم در روز چهارشنبه توسط رؤسای جمهور دو کشور بود.

پاکستان و قطر در این دور از مذاکرات به عنوان میانجیگر میان تهران و واشنگتن حضور داشتند.

انتهای پیام



منبع

برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : 0
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.