امام علی (ع) می فرماید
۞ هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است. ۞
افزونه جلالی را نصب کنید. - 15 ذو القعدة 1447
شناسه خبر : 353867
  پرینت تاریخ انتشار : 01 می 2026 - 12:30 | 1 بازدید

دوره اخلاق ویژه قاریان و حافظان قرآن

از سوی انجمن ایرانی مطالعات قرآنی و فرهنگ اسلامی برگزار می‌شود رضوان جلالی‌فر؛ حافظ و پژوهشگر قرآنی در گفت و گو با ایکنا، گفت: دوره اخلاق ویژه قاریان و حافظان قرآن از سوی انجمن ایرانی مطالعات قرآنی و فرهنگ اسلامی در حال برگزاری است.  وی افزود: این دوره از فروردین ماه ۴۰۵ با تدریس استاد […]

دوره اخلاق ویژه قاریان و حافظان قرآن


از سوی انجمن ایرانی مطالعات قرآنی و فرهنگ اسلامی برگزار می‌شود

ارسال/ دوره اخلاق ویژه قاریان و حافظان قرآنرضوان جلالی‌فر؛ حافظ و پژوهشگر قرآنی در گفت و گو با ایکنا، گفت: دوره اخلاق ویژه قاریان و حافظان قرآن از سوی انجمن ایرانی مطالعات قرآنی و فرهنگ اسلامی در حال برگزاری است. 

وی افزود: این دوره از فروردین ماه ۴۰۵ با تدریس استاد حمیدرضا مستفید، صاحب اثر ارزشمند «در محضر قرآن» شروع به کار کرد و مخاطبین این دوره جمعی از قاریان و حافظان از سراسر کشور هستند که روزهای چهارشنبه در فضای مجازی برگزار می‌شود.

جلالی‌فر بیان کرد: استاد مستفید در این دوره از کتاب «اصول کافی» و برخی از منابع روایی مشخصه‌ها و چارچوب‌های اخلاقی، اجتماعی، اعتقادی و رفتاری قرآنیان را که توسط اهل بیت(ع) مطرح شده‌اند بازخوانی و شرح می‌دهد. 

به گفته وی، این دوره مفید، دوره‌ای کاربردی برای تمامی قرآن‌آموزان بوده و به نظر لازم است در کنار کار‌های تخصصی آوایی و مهارتی، حافظان و قاریان این مباحث را نیز فرا گرفته و آن را در زندگی به کار بگیرند.

جلالی‌فر با بیان اینکه کار گروه قرائت انجمن ایرانی مطالعات قرآنی و فرهنگ اسلامی از سال گذشته شروع به کار کرده است، تصریح کرد: رویکرد این کارگروه آموزشی و پژوهشی بوده و تلاش می‌شود دوره‌ها و نشست‌های تخصصی که کمتر در مراکز قرآنی برگزار می‌شود برپا شود. 

وی ادامه داد: تا امروز چندین دوره تخصصی در بحث وقف و ابتدا و قرائات برگزار شده و از اساتیدی همچون دکتر طالب تاش، کریم دولتی، حمیدرضا ستوده‌نیا، آگاهی، مسجدی و خطیب استفاده شده است.

جلالی‌فر در پایان از زحمات فروغ پارسا؛ مسئول انجمن مطالعات قرآنی بابت همکاری و همراهی در برپایی این دوره قدردانی و تجلیل و تأکید کرد: ایشان همیشه حامی طرح‌ها و برنامه‌های این کارگروه بوده است.

انتهای پیام



منبع

برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : 0
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.