امام علی (ع) می فرماید
۞ هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است. ۞
افزونه جلالی را نصب کنید. - 12 ذو القعدة 1447
شناسه خبر : 351953
  پرینت تاریخ انتشار : 07 فوریه 2026 - 13:41 | 28 بازدید

همدلی نمایندگان مردم لرستان گامی مثبت در مسیر توسعه است

به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی استانداری لرستان، سید حمیدرضا کاظمی، رئیس مجمع نمایندگان لرستان، امروز 18 بهمن‌ماه، در نشست مجمع نمایندگان لرستان با معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور، ضمن قدردانی از انتخاب این استان به عنوان مقصد سفر، همدلی و انسجام میان نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی […]

همدلی نمایندگان مردم لرستان گامی مثبت در مسیر توسعه است


سید حمیدرضا کاظمی، رئیس مجمع نمایندگان لرستانبه گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی استانداری لرستان، سید حمیدرضا کاظمی، رئیس مجمع نمایندگان لرستان، امروز 18 بهمن‌ماه، در نشست مجمع نمایندگان لرستان با معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور، ضمن قدردانی از انتخاب این استان به عنوان مقصد سفر، همدلی و انسجام میان نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی را نکته مثبتی در مسیر توسعه استان دانست و اظهار کرد: وجود استاندار لرستان یک نعمت است که زمینه توسعه و پیشرفت استان را فراهم کرده و این روند با حمایت‌های دولت موفق‌تر خواهد شد.

کاظمی با اشاره به لزوم تغییر رویکردهای گذشته در تخصیص بودجه، افزود: سیاست‌های قبلی که تنها بر پروژه‌های بالای ۷۰ درصد پیشرفت متمرکز می‌شد، عملاً توسعه استان‌های کمتر توسعه‌یافته مانند لرستان را محدود کرد، چرا که این استان‌ها از گذشته پروژه‌های کمتری داشته‌اند. باید این رویکرد برای مناطق محروم تغییر کند.

رئیس مجمع نمایندگان لرستان و نماینده مردم پلدختر و معمولان در مجلس شورای اسلامی با بیان اولویت‌های فوری استان، خواستار اختصاص ردیف بودجه مستقل برای زیرساخت‌های زاگرس میانی شد و گفت: شهرستان‌های لرستان با حلقه‌های مفقوده متعدد در زیرساخت‌ها مواجه هستند که نیازمند توجه فوری است. به‌طور خاص، جاده تخریبی پلدختر پس از سیل ۹۸ به یک قتلگاه تبدیل شده و از ۴ قطعه آن، سه قطعه غیرفعال است.

وی با اشاره به پرداخت‌نشدن بخش عمده‌ای از اعتبارات مصوب، بیان کرد: از ۳۳۰ میلیارد تومان منظور شده در ماده ۵۶ قانون بودجه تنها ۶۷ میلیارد تومان پرداخت شده و ۲۶۳ میلیارد تومان باقی مانده است. همچنین برای شتاب‌بخشی به پروژه خط آهن لرستان، حداقل ۵ هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز است که با توجه به ۵۰ میلیون تن بار موجود در بنادر، تکمیل آن به رشد اقتصادی کل کشور کمک خواهد کرد.

کاظمی بر اولویت‌دهی به سدهای مطالعه‌شده لرستان، به‌ویژه سد معشوره که برای پنج شهرستان حیاتی است، تأکید و تصریح کرد: برای برنامه‌های پیش‌بینى شده در سفر ریاست‌جمهوری به لرستان، نیازمند ۳۰ هزار میلیارد تومان اعتبار استانی و ۳۰ هزار میلیارد تومان اعتبار ملی هستیم.

نماینده مرد پلدختر و معمولان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به گفت‌وگوی مجمع نمایندگان با رئیس‌جمهور، اظهار کرد: برای تحقق توسعه متوازن، لرستان به‌عنوان یکی از استان‌های کمتر توسعه‌یافته، نیازمند توجه ویژه و تخصیص اعتبارات هدفمند است.

انتهای پیام



منبع

برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : 0
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.