امام علی (ع) می فرماید
۞ هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است. ۞
افزونه جلالی را نصب کنید. - 8 ذو القعدة 1447
شناسه خبر : 32072
  پرینت تاریخ انتشار : 29 نوامبر 2021 - 19:00 | 114 بازدید
رئیس مرکز مدیریت بیماری های واگیر وزارت بهداشت

بررسی تمام جوانب بازگشایی مدارس از سوی ستاد کرونا

به گزارش همدان نوین، رئیس مرکز مدیریت بیماری های واگیر وزارت بهداشت با تاکید بر اینکه تمام جوانب بازگشایی‌ها توسط ستاد کرونا بررسی می‌شود، گفت: بازگشایی مدارس در شرایطی مورد تصمیم گیری نهایی قرار می‌گیرد که موارد اساسی مورد ملاحظه باشد.  دکتر محمدمهدی گویا در بخش دیگری از نشست خبری خود در پاسخ به سوال […]

بررسی تمام جوانب بازگشایی مدارس از سوی ستاد کرونا

به گزارش همدان نوین، رئیس مرکز مدیریت بیماری های واگیر وزارت بهداشت با تاکید بر اینکه تمام جوانب بازگشایی‌ها توسط ستاد کرونا بررسی می‌شود، گفت: بازگشایی مدارس در شرایطی مورد تصمیم گیری نهایی قرار می‌گیرد که موارد اساسی مورد ملاحظه باشد.

 دکتر محمدمهدی گویا در بخش دیگری از نشست خبری خود در پاسخ به سوال ایسنا درخصوص لزوم توجه به سیاست‌های بازگشایی مدارس در شرایط شیوع کرونای اُمیکرون، اظهارکرد: بازگشایی مدارس در ستاد ملی کرونا تصمیم گیری می‌شود که خبره ترین افراد کشور در آن حضور دارند و تمام جوانب بازگشایی یا عدم بازگشایی را بررسی می‌کنند. این اطمینان خاطر را به مردم می‌دهم که هیچ تصمیمی اکنون بدون وجود شواهد علمی انجام نخواهد شد.

رئیس مرکز مدیریت بیماری های واگیر وزارت بهداشت اضافه کرد: درمورد سویه جدید کرونا هنوز خیلی سوالات باقی و آنچه که باعث نگرانی است، فقط تغییراتی است که در ساختار ژنتیکی ویروس ایجاد شده است اما وقتی این تغییرات در ساختار ژنتیکی رخ می‌دهد و اینکه در آینده چه می‌شود هنوز نمی‌توانیم پاسخ دهیم و اگر خوشبینانه نگاه کنیم ظرف دوتا سه هفته آینده خیلی از این سوالات را می‌توان پاسخ داد اما بازگشایی مدارس در شرایطی مورد تصمیم گیری نهایی قرار می‌گیرد که موارد اساسی مورد ملاحظه باشد.

وی افزود: در تمام مرزهای رسمی کشور مراقبت مرزی داریم که شرح وظیفه مشخص دارند و هر تغییری که در وضعیت کشور و دنیا رخ می‌دهد، اطلاع رسانی و دستورالعمل جدید صادر می‌شود. برای همین سویه جدید هم دستورالعمل‌های مراقبتی روز جمعه به سرعت در اختیار ماموران مرزی قرار گرفت و شخص وزیر نیز روز شنبه سرزده از فرودگاه امام خمینی باردید کردند و همه ماموران ما به وظایف خود آگاه هستند.

گویا در ادامه گفت: ما کار سختی پیش رو داریم چون پرواز مستقیم به هیچ کدام از هفت کشور درگیر با سویه جدید کرونا نداریم، در نتیجه اگر کسی بخواهد به کشور ما بیاید مجبور است از کشور ثالث بیاید که این امر کارمان را سخت می‌کند. در هر حال با نیروی انتظامی مستقر با فرودگاه‌ها و سایر مبادی مرزی هماهنگی صورت گرفته است تا اگر کسی غیرمستقیم هم وارد شد ماموران ما اقدامات لازم را انجام دهند. اخذ ویزا توسط کسانی که از این هفت کشور میخواهند به ایران بیایند به طور موقت لغو شده است.

وی ادامه داد: برای ایرانیان مقیم این کشورها نیز از دو هفته قبل تاکنون دستورالعمل ویژه تهیه شده است که در فرودگاه تست می‌دهند و مراقبت می‌شوند و اقدامات سختگیرانه برای آنها داریم.

گویا در پایان درباره تقسیم بندی سنی برای تزریق دوز سوم واکسن کرونا تاکید کرد: تقسیم بندی سنی برای تزریق دوز سوم واکسن کرونا برای جلوگیری از ازدحام جمعیت در مراکز واکسیناسیون اعمال شده است و این مورد به مراتب کاهش پیدا می‌کند و تمام گروه‌های سنی واکسن کرونا را دریافت خواهند کرد. برای تزریق دوز سوم واکسن کرونا بیشترین تکیه ما به واکسن‌های ایرانی است و خیالمان از این جهت راحت است.

| منبع خبر : ایسنا
برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : 0
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.