امام علی (ع) می فرماید
۞ هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است. ۞
افزونه جلالی را نصب کنید. - 23 ربيع أول 1447
شناسه خبر : 320703
  پرینت تاریخ انتشار : 15 سپتامبر 2025 - 21:19 | 1 بازدید

روایت واقعیت‌ها و استفاده از ظرفیت‌های بومی کردستان

به گزارش ایکنا از کردستان، علیرضا کیخا، معاون امور استان‌های صداوسیما امروز، ۲۴ شهریورماه در مراسم تودیع و معارفه مدیرکل صداوسیمای مرکز کردستان، به تشریح ابعاد جریان تحریف پرداخت و گفت: این جریان دو بال تکذیب‌کنندگان (دروغ‌گویان) و انکارکنندگان واقعیت دارد. در نبرد اخیر، به وضوح شاهد بودیم که چگونه برخی تلاش کردند مظلومیت مردم […]

روایت واقعیت‌ها و استفاده از ظرفیت‌های بومی کردستان


علیرضا کیخا، معاون امور استان‌های صداوسیما

به گزارش ایکنا از کردستان، علیرضا کیخا، معاون امور استان‌های صداوسیما امروز، ۲۴ شهریورماه در مراسم تودیع و معارفه مدیرکل صداوسیمای مرکز کردستان، به تشریح ابعاد جریان تحریف پرداخت و گفت: این جریان دو بال تکذیب‌کنندگان (دروغ‌گویان) و انکارکنندگان واقعیت دارد. در نبرد اخیر، به وضوح شاهد بودیم که چگونه برخی تلاش کردند مظلومیت مردم غزه و اقتدار جبهه مقاومت را انکار کنند. وظیفه رسانه، روایت بی‌پرده واقعیت‌هاست.

وی از فرصت‌های از دست رفته در انعکاس زیبایی‌های کردستان و سایر استان‌ها ابراز تأسف کرد و افزود: علیرغم تلاش‌های صورت‌گرفته، ما حتی نتوانسته‌ایم ۱۰ درصد از عظمت، فرهنگ و حماسه‌آفرینی این استان را به تصویر بکشیم.

معاون صداوسیما، انتصاب استاندار بومی کردستان را گامی مؤثر و مهم در راستای بهره‌گیری از ظرفیت‌های محلی ارزیابی کرد و از اینکه طی ۱۱ ماه مسئولیت خود، دو بار با استاندار کردستان دیدار کرده، ابراز خرسندی کرد.

وی با تأکید بر شناخت عمیق خود از مردم کردستان، آنها را مردمی مهمان‌نواز، باادب و زحمتکش توصیف کرد و به تجربیات خود در سیستان و بلوچستان اشاره کرد که در آنجا با کردهای بسیاری آشنا شده که اصالت خود را از کرمانشاه و کردستان می‌دانند. وی بر لزوم تعیین سهم کُردها در مسئولیت‌ها تأکید کرد.

کیخا ضمن قدردانی از زحمات مدیرکل سابق صداوسیمای کردستان، از مدیرکل جدید خواست تا از ظرفیت‌های بی‌نظیر انسانی و هنری استان نهایت استفاده را ببرد که در حال حاضر نیز دو نفر از مدیران ارشد سازمان صداوسیما از همین منطقه هستند.

وی با اشاره به موفقیت سریال‌هایی نظیر «نون.خ» و «سنجرخان» در ارائه تصویری متفاوت از مردم کردستان، گفت: این سریال‌ها تنها بخش کوچکی از ظرفیت‌های فرهنگی و هنری این استان را به نمایش گذاشتند. کار شما دشوار است، اما با اتکا به سرمایه انسانی این خطه، می‌توان شاهد شکوفایی روزافزون آن بود.

انتهای پیام



منبع

برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : 0
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.