امام علی (ع) می فرماید
۞ هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است. ۞
افزونه جلالی را نصب کنید. - 12 ذو القعدة 1447
شناسه خبر : 26699
  پرینت تاریخ انتشار : 28 آگوست 2021 - 12:00 | 124 بازدید
مدیرعامل ستاد دیه استان همدان

آزادی ۱۱۴ زندانی جرائم غیرعمد در همدان

به گزارش همدان نوین، مدیرعامل ستاد دیه استان همدان از آزادی ۱۱۴ زندانی جرائم غیر عمد از ابتدای امسال تا پایان مردادماه در همدان خبر داد. یدالله روحانی‌منش در همدان با اشاره به اقدامات ستاد دیه استان از ابتدای امسال تا پایان مردادماه اظهار کرد: در این مدت ۱۱۴ زندانی جرائم غیرعمد آزاد شده که […]

آزادی ۱۱۴ زندانی جرائم غیرعمد در همدان

به گزارش همدان نوین، مدیرعامل ستاد دیه استان همدان از آزادی ۱۱۴ زندانی جرائم غیر عمد از ابتدای امسال تا پایان مردادماه در همدان خبر داد.

یدالله روحانی‌منش در همدان با اشاره به اقدامات ستاد دیه استان از ابتدای امسال تا پایان مردادماه اظهار کرد: در این مدت ۱۱۴ زندانی جرائم غیرعمد آزاد شده که ۹۳ نفر تا پایان تیرماه و ۲۱ نفر در مردادماه بوده است.

وی مبلغ بدهی این زندانیان را ۲۱۲ میلیارد و  ۱۱۹ میلیون و ۲۶۰ هزار ریال دانست و گفت: این مبلغ تا تیرماه امسال ۱۹۷ میلیارد و ۷۸ میلیون و ۳۳۰ هزار ریال بود و مردادماه نیز ۱۵ میلیارد و ۴۰ میلیون و ۹۳۰ هزار ریال شد.

مدیرعامل ستاد دیه استان همدان با بیان اینکه تعداد پرونده‌های دیه در استان یک مورد بود افزود: از ۷۸ پرونده مالی، ۶۴ مورد تا پایان تیرماه و ۱۴ مورد مردادماه شامل می‌شد.

وی با اشاره به ۲۰ پرونده مهریه که ۶ مورد متعلق به مردادماه است خاطرنشان کرد: ۱۵ مورد پرونده نفقه داشتیم که مردادماه موردی نبود.

روحانی منش از آزادی ۱۰۹ زندانی مرد و پنج زندانی زن خبر داد و با بیان اینکه ۸۸ مرد تا پایان تیرماه و ۲۱ مرد در مردادماه و پنج زن تا پایان تیرماه آزاد شده‌اند عنوان کرد: مبلغ ۸ میلیارد و ۷۳۹ میلیون و ۹۹۴ هزار ریال رضایت از شکات توسط ستاد دیه استان گرفته شده است.

وی با بیان اینکه تا پایان تیرماه ۵ میلیارد و ۷۴۱ میلیون و ۵۰۰ هزار ریال و مردادماه ۲ میلیارد و ۹۹۸ میلیون و ۴۹۴ هزار ریال شکات بخشیده‌اند گفت: ۴ میلیارد و ۶۴۵ میلیون ریال مددجویان نقدینگی داشتند و مبلغ اعسار به تقسیط ۱۶۷ میلیارد و ۴۶۸ میلیون ریال بود.

مدیرعامل ستاد دیه استان همدان از ۲۲ میلیارد و ۹۹۶ میلیون و ۲۶۶ هزار ریال کمک پرداختی برای پرونده‌های مالی و دیه خبر داد و افزود: ۸ میلیارد و ۲۷۰ میلیون ریال از بانک‌های ملت، ملی، تجارت و صادرات برای آزادی مددجویان وام دریافت شده است.

| منبع خبر : فارس
برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : 0
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.