امام علی (ع) می فرماید
۞ هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است. ۞
افزونه جلالی را نصب کنید. - 22 ذو الحجة 1447
شناسه خبر : 19082
  پرینت تاریخ انتشار : 09 مارس 2021 - 19:40 | 143 بازدید
رئیس پلیس راهور شهرستان خبر داد

افزایش چشمگیر تصادفات در زیرگذرهای همدان

به گزارش همدان نوین، رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی شهرستان همدان با بیان اینکه تصادفات در زیرگذرهای همدان افزایش چشمگیری داشته است، گفت: توقف خودروها پس از برخورد با یکدیگر در محل حادثه مهمترین علت افزایش تصادفات در این معابر است. سرهنگ فرخ جمالی ادامه داد: سرعت زیاد رانندگان در زیرگذرها و بی‌توجهی آنها به […]

افزایش چشمگیر تصادفات در زیرگذرهای همدان

به گزارش همدان نوین، رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی شهرستان همدان با بیان اینکه تصادفات در زیرگذرهای همدان افزایش چشمگیری داشته است، گفت: توقف خودروها پس از برخورد با یکدیگر در محل حادثه مهمترین علت افزایش تصادفات در این معابر است.

سرهنگ فرخ جمالی ادامه داد: سرعت زیاد رانندگان در زیرگذرها و بی‌توجهی آنها به علائم هشداردهنده پس از تصادف در این معابر از دیگر علل افزایش تصادف در زیرگذرها است.

وی اضافه کرد: رانندگان پس از وقوع حادثه‌های خسارتی کوچک خودرو را از زیرگذر خارج نمی‌کنند در صورتی که در تصادفات خسارتی به ویژه در زیرگذرها نباید توقف داشته باشند و رانندگانی که در مسیر عبور می‌کنند به علت مشاهده نکردن علائم با آنها برخورد کرده و به تصادف زنجیره‌ای منجر می‌شود.

جمالی تصریح کرد: به عنوان مثال روز گذشته -دوشنبه ۱۸ اسفندماه- در خروجی زیرگذر صداوسیما شاهد ترافیک طولانی بودیم در حالیکه رانندگان اگر قادر باشند باید در تصادفات یا بروز نقص فنی خودرو را سریع از زیرگذرها خارج کرده و اگر امکان‌پذیر نبود سریع از علائم هشداردهنده استفاده کنند.

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی شهرستان همدان با اشاره به اینکه توصیه می‌شود رانندگان در زیرگذرها با حداقل سرعت حرکت کنند، گفت: متأسفانه به این مورد توجه نمی‌شود بنابراین رانندگان قادر به کنترل وسیله نقلیه خود نیستند.

وی با بیان اینکه امروز در زیرگذر بعثت به علت ترمیم در قسمت میانی چند ساعت محدودیت تردد وجود داشت، اظهار کرد: زیرگذر بعثت دارای دوربین است و دیگر زیرگذرها نیز با همکاری شهرداری دارای دوربین مدار بسته خواهند شد.

| منبع خبر : ایسنا
برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : 0
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.