امام علی (ع) می فرماید
۞ هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است. ۞
افزونه جلالی را نصب کنید. - 7 محرم 1448
شناسه خبر : 151244
  پرینت تاریخ انتشار : 02 سپتامبر 2023 - 15:03 | 40 بازدید

طراحی دستگاه دیالیز خانگی در کشور / آغاز مراحل تولید؛ بزودی

معاون وزیر بهداشت و رئیس سازمان غذا و دارو از طراحی دستگاه دیالیز خانگی در کشور خبر داد و گفت: این دستگاه به‌زودی مراحل تولید را آغاز خواهد کرد. به گزارش، دکتر سیدحیدر محمدی در بازدید از مجموعه کنسرسیوم دیالیز اظهار کرد: مجموعه کاملی از تولید دستگاه دیالیز و ملزومات آن از ابتدای زنجیره تولید […]

طراحی دستگاه دیالیز خانگی در کشور / آغاز مراحل تولید؛ بزودی


طراحی دستگاه دیالیز خانگی در کشور / آغاز مراحل تولید؛ بزودی

معاون وزیر بهداشت و رئیس سازمان غذا و دارو از طراحی دستگاه دیالیز خانگی در کشور خبر داد و گفت: این دستگاه به‌زودی مراحل تولید را آغاز خواهد کرد.

به گزارش، دکتر سیدحیدر محمدی در بازدید از مجموعه کنسرسیوم دیالیز اظهار کرد: مجموعه کاملی از تولید دستگاه دیالیز و ملزومات آن از ابتدای زنجیره تولید تا انتها در این واحد انجام می‌شود.
 
وی افزود: این مجموعه بالغ بر ۵ کارخانه دارد که انواع لوازم مربوط به مواد اولیه تولید صافی و فیلترهای دیالیز، پودرهای بی‌کربنات، ست تزریق رابط‌ها و… را  تولید می‌کند، همچنین در بخشی از زنجیره تولید، ظروف مربوط به اقلام دیالیز هم تولید می‌شوند.
 
معاون وزیر بهداشت با اشاره به اینکه پودرهای بی‌کربنات سدیم با گرید دارویی و دیالیز برای اولین‌بار در کشور تولید می‌شوند، عنوان کرد: پیش‌از این حجم بسیار زیادی از این ماده وارداتی بود که هم ارزبری داشت و هم هزینه زیادی بابت حمل‌ونقل به شرکت‌ها تحمیل می‌کرد که در حال حاضر در بسته‌بندی‌های مختلف تولید و عرضه می‌شود.
 
محمدی تصریح کرد: این مجموعه توانسته است همه مدل‌های مربوط به پودرهای بی‌کربنات سدیم که در ابعاد و اشکال مختلف برای همه دستگاه‌های دیالیز موردنیاز است، تولید و نیاز مراکز دیالیز را مرتفع کند.
 
به گفته وی، این مجموعه بزرگ‌ترین تولیدکننده اجزای مربوط به همودیالیز از ست‌های دیالیز تا شلنگ‌های رابط و فیلترهای دیالیز است، همچنین دومین تولیدکننده دستگاه همودیالیز بوده و به‌زودی این دستگاه برای مصرف در اختیار مراکز درمانی قرار می‌گیرد.
 
بنابر اعلام روابط عمومی سازمان غذا و دارو، معاون وزیر بهداشت خاطرنشان کرد: این مجموعه ثابت کرد هر چه بتوانیم عمق تولید را بالا ببریم و زنجیره تولید را کامل کنیم، می‌توانیم ضمن کاهش وابستگی به واردات، ارزش‌افزوده بیشتری را خلق و قیمت تمام شده را کاهش دهیم.
 
 رئیس سازمان غذا و دارو تصریح کرد: تولید دستگاه‌های دیالیز خانگی در دنیا بسیار محدود است و این مجموعه موفق شده است که مدل اولیه آن را طراحی و به‌زودی برای تولید آن اقدام خواهد کرد.

انتهای پیام



منبع

برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : 0
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.