امام علی (ع) می فرماید
۞ هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است. ۞
افزونه جلالی را نصب کنید. - 25 رمضان 1447
شناسه خبر : 10961
  پرینت تاریخ انتشار : 16 سپتامبر 2020 - 10:45 | 120 بازدید
دانشجویان دانشگاه ملایر

برگزاری مجازی کلاس‌های دانشگاه ملایر

به گزارش همدان نوین، مدیر امور آموزشی دانشگاه ملی ملایر گفت: کلاس های دانشجویان دانشگاه ملایر از شنبه ۲۹ شهریور ماه به صورت مجازی آغاز خواهد شد. دکتر علی نهاوندی مطرح کرد: امسال با توجه به شرایط بیماری کرونا امکان برگزاری کلاس های درس به صورت حضوری تا زمان اعلام توسط ستاد مقابله با کرونا […]

به گزارش همدان نوین، مدیر امور آموزشی دانشگاه ملی ملایر گفت: کلاس های دانشجویان دانشگاه ملایر از شنبه ۲۹ شهریور ماه به صورت مجازی آغاز خواهد شد.

دکتر علی نهاوندی مطرح کرد: امسال با توجه به شرایط بیماری کرونا امکان برگزاری کلاس های درس به صورت حضوری تا زمان اعلام توسط ستاد مقابله با کرونا وجود ندارد و کلاس های دانشجویان به صورت مجازی به دو شکل آنلاین و آفلاین برگزار می شود.

وی با بیان اینکه حضور دانشجویان در کارگاه ها و کلاس های آزمایشگاهی الزامی است، افزود: طبق تصمیم اتخاذ شده در شورای آموزشی دانشگاه دروس آزمایشگاهی تا عادی شدن شرایط ارائه نخواهد شد و در مواردی هم که نیاز به ارائه این دروس برای دانشجویان در آستانه فارغ التحصیلی باشد، بیشتر به صورت مجازی انجام می شود.

نهاوندی با اشاره به درنظر گرفتن تمهیدات لازم برای حضور دانشجویان تحصیلات تکمیلی از سوی دانشگاه ادامه داد: این دانشجویان می توانند برای تکمیل پروژه های عملی و آزمایشگاهی خود با رعایت کلیه پروتکل های بهداشتی در دانشگاه حضور یابند.

وی تصریح کرد: با توجه به شرایط کرونا و لزوم آموزش مجازی برای دانشجویان، زیرساخت های الکترونیکی دانشگاه ملایر طی چند ماه اخیر توسعه و پهنای باند اینترنت دانشگاه به ۷۰۰ مگابیت در ثانیه افزایش یافته است همچنین به منظور برگزاری هر چه بهتر کلاس های مجازی تعدادی تابلوی الکترونیکی و قلم نوری تهیه شد و در اختیار اساتید قرار گرفت.

مدیر امور آموزشی دانشگاه ملایر در پایان جلوگیری از شیوع کرونا، کاهش هزینه های رفت و آمد و کاهش مصرف سوخت و آلودگی های ناشی از آن را از مزایای الکترونیکی شدن امور اداری دانشجویان عنوان کرد و یادآور شد: با کاهش مراجعات حضوری در این مدت ۲۴ هزار درخواست اداری دانشجویان به صورت کاملاً الکترونیکی ثبت و انجام شده است./ایسنا

برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : 0
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.