امام علی (ع) می فرماید
۞ هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است. ۞
افزونه جلالی را نصب کنید. - 13 ذو القعدة 1445
شناسه خبر : 9353
  پرینت تاریخ انتشار : 04 آگوست 2020 - 11:10 | 8 بازدید
دلایل زود سرد شدن افراد از زندگی مشترک

دلایل سردن شدن افراد از زندگی مشترک چیست؟

به گزارش همدان نوین، یک مشاور خانواده با اشاره به افزایش روزافزون آمار طلاق در استان همدان تأکید کرد: متأسفانه این موضوع به زود سرد شدن افراد از زندگی مشترک برمی گردد که از مهمتر دلایل آن خوب ازدواج نکردن و ناآگاهی از چگونه زیستن است. مصطفی باقری دلایل زود سرد شدن افراد از زندگی […]

دلایل سردن شدن افراد از زندگی مشترک چیست؟

به گزارش همدان نوین، یک مشاور خانواده با اشاره به افزایش روزافزون آمار طلاق در استان همدان تأکید کرد: متأسفانه این موضوع به زود سرد شدن افراد از زندگی مشترک برمی گردد که از مهمتر دلایل آن خوب ازدواج نکردن و ناآگاهی از چگونه زیستن است.

مصطفی باقری دلایل زود سرد شدن افراد از زندگی مشترک را این گونه توضیح داد: دو مورد از دلایل زود سرد شدن از زندگی این است که خوب ازدواج کردن را بلد نیستیم و دوم اینکه وقتی ازدواج کردیم بلد نیستیم زندگی کنیم به طوریکه اگر مشاهده کرده باشید در حال حاضر آمار طلاق در استان همدان بالا رفته و روز به روز هم بیشتر شده است.

وی با بیان اینکه زندگی دو جنس مخالف یکسری قواعد و اصول دارد و آمار طلاق نشان می دهد زوجین در یکی از دو مورد بالا دچار مشکل شده اند، افزود: به نظر می رسد زوجین در خوب ازدواج کردن بیشتر مشکل دارند به طوریکه ریشه همه معضلات، اختلافات و آسیب های زندگی مشترک از انتخاب های اشتباه نشأت می گیرد.

باقری برای ازدواج موفق از چهار نوع بازی شامل برنده- برنده، بازنده- بازنده، برنده- بازنده و بازنده- برنده باید به دنبال بازی برنده- برنده بود، تصریح کرد: در واقع باید زن و شوهر هر دو برنده بازی بوده و حتی فرزندان هم در این امر دخیل باشند و فقط به دنبال این نباشیم که به تنهایی برنده بازی زندگی باشیم و نگاهمان به گونه ای باشد که فردی که در کنارمان است و قرار می گیرد نیز برنده باشد.

وی درباره اینکه چه کنیم یک شریک خوب سر راهمان قرار گیرد؟ بیان کرد: چیزی به نام شانس در دین ما وجود ندارد و هر چه اتفاق می افتد مربوط به انتخاب انسان هاست این در حالیست که اینک شانس داشتن در میان مردم شایعه است در حالیکه باید براساس عقل، مشورت و انتخاب مناسب شریک زندگی خود را برگزینیم.

این مدرس دانشگاه با طرح این سوال که چه معیارهایی را باید برای ازدواج موفق برگزید؟ پاسخ داد: یکی از معیارها داشتن ایمان به معنای اعتقاد فرازمینی و اخلاق سپس تناسب ها و کفویت هاست که در اسلام خیلی به آن تأکید شده و معتقدیم هفت تناسب و کفویت شامل تناسب اعتقادی، نگرشی، ادراکی، اقتصادی، فرهنگی، ظاهری و سیاسی وجود دارد.

وی  سومین معیار را بررسی انواع بلوغ شامل بلوغ جنسی، عقلی، نکاح، عاطفی، اجتماعی، فرهنگی، اخلاقی و اقتصادی دانست و مطرح کرد: افزایش طلاق ناشی از کمرنگ شدن شناخت ها است تا مشکلات خانوادگی که قطعاً می تواند به علت انتخاب زودهنگام زوجین باشد البته مشکلات خانواده هم تأثیرگذار است.

باقری در پایان یادآور شد: برای رفع این مشکلات چند راه حل وجود دارد؛ برای حل مشکل باید آن را به زمان دیگر موکول کرد، شخصاً برای رفع مشکل اقدام کنیم و کسی را واسطه قرار ندهیم و در پایان تقصیرات خود را بپذیریم تا بتوانیم همه مشکلات را کمرنگ تر کنیم./ایسنا

برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : 0
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.