امام علی (ع) می فرماید
۞ هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است. ۞
افزونه جلالی را نصب کنید. - 2 ذو القعدة 1447
شناسه خبر : 78330
  پرینت تاریخ انتشار : 05 آگوست 2022 - 23:30 | 90 بازدید

هشدار رئیس اف.بی.آی درباره وقوع حملات تروریستی در آمریکا

مدیر اف.بی.آی هشدار داده که گروه‌های تروریستی مانند القاعده همچنان به دنبال راه‌هایی برای انجام حملات با مقیاس بزرگ در آمریکا و سایر کشورهای غربی هستند. به گزارش ایسنا، به نقل از شبکه خبری راشاتودی، کریستوفر رای، مدیر اف.بی.آی در حالی این مساله را در جمع قانونگذاران و در جریان جلسه استماع کمیته قضایی سنا […]

هشدار رئیس اف.بی.آی درباره وقوع حملات تروریستی در آمریکا



مدیر اف.بی.آی هشدار داده که گروه‌های تروریستی مانند القاعده همچنان به دنبال راه‌هایی برای انجام حملات با مقیاس بزرگ در آمریکا و سایر کشورهای غربی هستند.

به گزارش ایسنا، به نقل از شبکه خبری راشاتودی، کریستوفر رای، مدیر اف.بی.آی در حالی این مساله را در جمع قانونگذاران و در جریان جلسه استماع کمیته قضایی سنا مطرح کرد که آمریکا تلاش می‌کند تا رهبری ارشد القاعده را تحقیر کند.

وی همچنین گفت: جلوگیری از حملات تروریستی همچنان اولویت اصلی اف.بی.آی است با این حال، این گروه‌های ترویستی تهدیدی علیه آمریکا و کشورهای غربی به شمار می‌روند.

مدیر اف.بی.آی افزود: القاعده همچنان به دنبال انجام حملات بزرگ و چشمگیر است. در طول یکسال گذشته، پروپاگاندای رهبران القاعده به گونه‌ای بوده که افراد را برای انجام حملاتی از سوی این گروه در داخل خاک ایالات متحده و سایر کشورهای غربی تحریک و تشویق کرده‌اند.

وی مدعی شد که به لطف “فشار مستمر” ارتش و مجریان قانون در ایالات متحده بر این گروه، القاعده “تحقیر” شده است و افزود: به همین دلیل، در کوتاه ‌مدت احتمالا این گروه به جای عملیات پیچیده‌تر در ایالات متحده یا اروپا، توجه خود را بر انجام حملات در مقیاس کوچک و آسانتر در مناطقی مانند شرق و غرب آفریقا متمرکز خواهد کرد.

کاخ سفید اخیرا اعلام کرد که ایمن الظواهری، رهبر القاعده در جریان حمله پهپادی سیا کشته شده و این گزارش به دستگیری چندین ساله او پایان داد.

الظواهری ۷۱ ساله که اصالتا مصری بود از زمان مرگ اسامه بن لادن در ابیت آباد پاکستان در ۲۰۱۱ رهبری این گروه تروریستی را برعهده داشت.

با وجود هشدارهای مدیر اف.بی.آی درباره تداوم تهدیدها از سوی گروه‌های تروریستی خارجی وی همچنین به رشد افراط گرایی داخلی نیز تاکید کرد که در حال حاضر بزرگترین تهدید تروریستی در داخل خاک آمریکا به شمار می‌رود که به صورت تک‌روی اقدام می‌کنند.

امنیت ملی آمریکا در سال‌های اخیر بارها نسبت به رادیکالیسم محلی هشدار داده و هشدارهای تهدید دوره‌ای خود را در طول قرنطینه کرونا در سال ۲۰۲۰ و حتی بیشتر از آن پس از شورش در ساختمان کنگره ایالات متحده در ششم ژانویه ۲۰۲۱ افزایش داده است.

انتهای پیام



منبع

برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : 0
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.