امام علی (ع) می فرماید
۞ هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است. ۞
افزونه جلالی را نصب کنید. - 26 ذو الحجة 1447
شناسه خبر : 60863
  پرینت تاریخ انتشار : 11 ژوئن 2022 - 16:06 | 82 بازدید

نقدعلی: قطعی برق صنایع به ضرر کشور است

نماینده خمینی شهر در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه قطعی برق صنایع به ضرر کشور است گفت: تا جایی که ضرورت اقتضا نمی‌کند و به تعبیری کارد به استخوان نرسیده، نباید برق و انرژی صنایع را قطع کرد. مراقب صنایع باشیم که ضربه به آنها باعث ضربه وارد شدن به یکی از پایه […]

نقدعلی: قطعی برق صنایع به ضرر کشور است



نماینده خمینی شهر در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه قطعی برق صنایع به ضرر کشور است گفت: تا جایی که ضرورت اقتضا نمی‌کند و به تعبیری کارد به استخوان نرسیده، نباید برق و انرژی صنایع را قطع کرد. مراقب صنایع باشیم که ضربه به آنها باعث ضربه وارد شدن به یکی از پایه های اقتصاد کشور می شود.

محمدتقی نقدعلی در گفت وگو با ایسنا با اشاره به ضرورت برنامه ریزی برای افزایش تولید برق و جلوگیری از قطعی برق در صنایع مادر نظیر فولاد و سیمان، بیان کرد: نبود فرهنگ سازی درست در مصرف انرژی اعم از گاز و برق باعث شده که به محض کمبود، با خاموشی و قطعی به خصوص در صنایع مواجه می شویم که این موضوع به صورت مستقیم بر عملکرد صنایع تاثیرگذار است.

وی با یادآوری قطعی گاز در زمستان سال گذشته گفت: در زمستان گذشته با افزایش مصرف گاز در کشور، بلافاصله گاز صنایع قطع شد و آن ها را با مشکلاتی مواجه کرد نمونه آن را در فولاد مبارکه اصفهان دیدیم که باعث بروز خساراتی شد.

این عضو مجمع نمایندگان اصفهان با بیان اینکه قطع کردن انرژی به صنایع ضربه زده و خسارت بزرگی به کشور وارد می کند، افزود: باید در موضوع مصرف انرژی به سمتی «درست مصرف کردن» حرکت کنیم تا منابع هدر نرود.

وی اضافه کرد: اکنون با در پیش بودن فصل گرما لازم است تجهیزات خانگی با برچسب مصرف انرژی داشته باشد که هم در مصرف انرژی صرفه جویی شود و هم از خاموشی به خصوص در صنایع جلوگیری شود.

نقدعلی بیان اینکه قطعی برق صنایع به ضرر کشور است، گفت:  تا جایی که ضرورت اقتضا نمی کند و به تعبیری کارد به استخوان نرسیده، نباید برق و انرژی صنایع را قطع کرد. البته که بسیاری از صنایع همچون فولاد مبارکه برای تولید برق نیروگاه خورشیدی احداث کردند ولی باز هم مراقب صنایع باشیم که ضربه به آن ها باعث ضربه وارد شدن به یکی از پایه های اقتصاد کشور شده و در نهایت حیات مردم مورد تهدید قرار می گیرد.

انتهای پیام



منبع

برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : 0
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.