امام علی (ع) می فرماید
۞ هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است. ۞
افزونه جلالی را نصب کنید. - 10 محرم 1448
شناسه خبر : 50725
  پرینت تاریخ انتشار : 18 می 2022 - 18:33 | 292 بازدید

۶۷ هزار نفر واجد شرایط طرح نهضت ملی مسکن در همدان

به گزارش خبرگزاری فارس از همدان، علیرضا قاسمی‌فرزاد ظهر امروز و در حاشیه جلسه ویدئوکنفرانسی شورای عالی مسکن با حضور رییس جمهور، وزیر راه و شهرسازی، استانداران کشور و مدیران مربوطه اظهار کرد: تاکنون ۱۲۰ هزار نفر در استان همدان برای طرح نهضت ملی مسکن نام‌نویسی کردند که پس از پالایش‌ ۶۷ هزار نفر واجد […]

۶۷ هزار نفر واجد شرایط طرح نهضت ملی مسکن در همدان


به گزارش خبرگزاری فارس از همدان، علیرضا قاسمی‌فرزاد ظهر امروز و در حاشیه جلسه ویدئوکنفرانسی شورای عالی مسکن با حضور رییس جمهور، وزیر راه و شهرسازی، استانداران کشور و مدیران مربوطه اظهار کرد: تاکنون ۱۲۰ هزار نفر در استان همدان برای طرح نهضت ملی مسکن نام‌نویسی کردند که پس از پالایش‌ ۶۷ هزار نفر واجد شرایط شناخته شدند با این وجود بررسی‌های لازم همچنان ادامه دارد.

وی گفت: برای اجرای طرح نهضت ملی مسکن در استان همدان یک هزار و ۱۳۰ هکتار زمین تهیه شده است که نقشه برداری اولیه و اقدام لازم برای طرح تفصیلی صورت گرفته است.

استاندار همدان افزود: در حال حاضر در ۳۱ شهر استان وضعیت زمین جانمایی و تعیین تکلیف قطعی شده یا در حال پیگیری در کمیسیون‌های مختلف از جمله امور زیربنایی برای تعیین تکلیف این اراضی هستیم.

وی با بیان اینکه در زمینه تامین زمین برای واحدهای مورد نیاز در طرح ملی مسکن مشکلی نداریم گفت: برای برش سهم استانی باید زمین مورد نیاز طرح نهضت ملی مسکن تامین شود که در حال پیگیری از دستگاه‌های مرتبط هستیم.

قاسمی‌فرزاد با اشاره به اینکه برای اقدامات اولیه مشکلی نداریم به گونه‌ای که در ملایر، تویسرکان، نهاوند و دیگر شهرها اقدامات اولیه آغاز شده است گفت: یک‌هزار و ۱۳۰ هکتار زمین برای اجرای طرح نهضت ملی مسکن و ساخت واحدهای مسکونی پیش‌بینی شده که سهم شهرستان همدان ۶۸۰ هکتار است.

وی گفت: طبق تدبیر اتخاذ شده، امیدواریم عملیات اجرایی ۵۰ هزار واحد مسکونی در سطح استان را پیش از سفر هیات دولت یا هم‌زمان با حضور رئیس جمهور در استان فراهم کرد و این واحدها را در کم‌ترین زمان در اختیار متقاضیان قرار داد.

استاندار همدان گفت: پیش از روی کار آمدن دولت سیزدهم استان همدان در زمینه تامین زمین رتبه ۳۰ کشور را داشت؛ اما با پیگیری‌ صورت گرفته و تامین و الحاق یک هزار و ۱۳۰ هکتار به اراضی موجود هم‌اینک به رتبه پنجم کشوری ارتقا یافته است.

انتهای پیام/ ۳۱۴۰/




این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید



منبع

برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : 0
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.