سرپرست هیئت کشتی خراسان شمالی در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: در وزن ۶۱ کیلوگرم داریوش حضرت قلی زاده، کشتی گیر اهل خراسان شمالی، در دور اول با نتیجه ۹ بر ۶ مقابل این سانگ چویی از کره جنوبی به پیروزی دست یافت.
ولی ضیغمی افزود: حضرت قلی زاده، در دور دوم با نتیجه ۱۴ بر۱۱ علی بیگ علی بیگوف (کشتی گیر روسی الاصل) قهرمان آسیا از بحرین را از پیش رو برداشت و به مرحله نیمه نهایی راه یافت.
ضیغمی ادامه داد: این کشتی گیر ارزنده خراسان شمالی، در نیمه نهایی با نتیجه ۷ بر ۵ اکبر کوربانوف از قزاقستان را از پیش رو برداشت و به فینال مسابقات راه پیدا کرد.
وی بیان کرد: داریوش حضرت قلی زاده کشتیگیر شایسته شیروانی در فینال وزن ۶۱ کیلوگرم با شکست از ری هیگوچی دارنده مدال نقره المپیک از ژاپن با نتیجه ۱۰ بر صفر به مدال نقره مسابقات قهرمانی آسیا مغولستان دست پیدا کرد.
ضیغمی در ادامه گفت: داریوش حضرت قلی زاده اولین کشتی گیر از خراسان شمالی است که موفق به کسب مدال نقره قهرمانی آسیا شد و تاریخ سازی کرد.
انتهای پیام

