امام علی (ع) می فرماید
۞ هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است. ۞
افزونه جلالی را نصب کنید. - 1 ربيع أول 1448
شناسه خبر : 382957
  پرینت تاریخ انتشار : 14 آگوست 2026 - 11:25 | 1 بازدید

بر‌پایی نمایشگاه عکس «روایت وداع» در جهاددانشگاهی مشهد

علی ثابت‌نیا مشاور هنری جهاددانشگاهی خراسان‌رضوی در گفت‌وگو با ایکنا از خراسان‌رضوی اظهار کرد: نمایشگاه تخصصی «روایت وداع»، همزمان با ایام اربعین شهادت رهبر شهید و روز جهانی عکاسی، به همت معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی خراسان‌رضوی در فرهنگسرای فردوسی این نهاد افتتاح می‌شود.   وی در تشریح فرآیند شکل‌گیری این رویداد بیان کرد: به‌دنبال برنامه‌ریزی‌های سازمان […]

بر‌پایی نمایشگاه عکس «روایت وداع» در جهاددانشگاهی مشهد


علی ثابت‌نیا مشاور هنری جهاددانشگاهی خراسان‌رضوی در گفت‌وگو با ایکنا از خراسان‌رضوی اظهار کرد: نمایشگاه تخصصی «روایت وداع»، همزمان با ایام اربعین شهادت رهبر شهید و روز جهانی عکاسی، به همت معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی خراسان‌رضوی در فرهنگسرای فردوسی این نهاد افتتاح می‌شود.

 

وی در تشریح فرآیند شکل‌گیری این رویداد بیان کرد: به‌دنبال برنامه‌ریزی‌های سازمان جهاددانشگاهی خراسان‌رضوی برای گرامیداشت ایام تشییع پیکر رهبر شهید و با هدف ثبت و ضبط این رویداد تاریخی، پروژه ثبت تصویری وداع با همکاری جمعی از عکاسان برجسته کشور آغاز شد.

 

مشاور هنری جهاددانشگاهی خراسان‌رضوی با اشاره به حساسیت‌های موجود در عکاسی از تشییع پیکر رهبر شهید گفت: با توجه به پروتکل‌های خاص عکاسی از این رویداد، خانه عکس فرهنگسرای جهاددانشگاهی خراسان‌رضوی با دعوت از عکاسان خبره در حوزه عکس خبری، فرآیند مستندنگاری را در شهرهای تهران، قم، نجف، کربلا و مشهد پیگیری کرد.

 

ثابت‌نیا افزود: در مجموع ۴۰۰ فریم عکس ارسال شد که پس از داوری و بررسی‌های تخصصی، بهترین آثار برای نمایش انتخاب شدند و در این نمایشگاه ۴۲ اثر برگزیده متعلق به هشت عکاس به نمایش گذاشته می‌شود که محسن بخشنده، حسن صادقی، جواد مشهدی، وحید بیات، امیر حسامی‌نژاد، سیدسامرالحسینی، حسین یاراحمدی و سیدمحمد آل‌رسول از جمله عکاسان دعوت‌شده و برگزیده این رویداد هستند. 

 

مشاور هنری جهاددانشگاهی خراسان‌رضوی با تأکید بر نگاه هنرمندانه و مستندگونه به این واقعه گفت: ویژگی متمایز این نمایشگاه، ارائه گزارش تصویری با کیفیت از تمامی مراحل وداع در شهرهای مختلف است که با هدف ثبت این تراژدی حماسه و ماندگار کردن آن در حافظه تاریخی ملت ایران انجام شده است.

 

نمایشگاه عکس «روایت وداع» ۲۴ تا ۲۸ مردادماه جاری از ساعت ۱۷ تا ۲۰ در فرهنگسرای جهاددانشگاهی خراسان‌رضوی واقع در سه‌راه ادبیات میزبان علاقه‌مندان و جامعه هنری است.

انتهای پیام



منبع

برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : 0
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.