امام علی (ع) می فرماید
۞ هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است. ۞
افزونه جلالی را نصب کنید. - 2 ربيع أول 1448
شناسه خبر : 382912
  پرینت تاریخ انتشار : 13 آگوست 2026 - 23:31 | 22 بازدید

قوانین جوانی جمعیت در بخش اجرایی نیازمند اصلاح است

به گزارش خبرنگار ایکنا از لرستان، رضا سپهوند، نماینده مردم خرم‌آباد و چگنی در مجلس شورای اسلامی، پنجشنبه ۲۲ مردادماه، در آیین گرامی‌داشت روز خبرنگار ضمن تقدیر از عملکرد اصحاب رسانه در شرایط فعلی، به تشریح عملکرد و برنامه‌های خود در حوزه‌های آب، راه و انرژی پرداخت. وی از افتتاح آبرسانی به بیش از ۴۰ […]

قوانین جوانی جمعیت در بخش اجرایی نیازمند اصلاح است


به گزارش خبرنگار ایکنا از لرستان، رضا سپهوند، نماینده مردم خرم‌آباد و چگنی در مجلس شورای اسلامی، پنجشنبه ۲۲ مردادماه، در آیین گرامی‌داشت روز خبرنگار ضمن تقدیر از عملکرد اصحاب رسانه در شرایط فعلی، به تشریح عملکرد و برنامه‌های خود در حوزه‌های آب، راه و انرژی پرداخت.

وی از افتتاح آبرسانی به بیش از ۴۰ هزار نفر در هفته دولت خبر داد و گفت: آبرسانی به «ده‌محسن» و «ماسور» در شرف افتتاح است و بیش از ۴۰ هزار نفر پس از سال‌ها به آب شرب مناسب دسترسی خواهند یافت.

سپهوند با اشاره به اقدامات انجام شده در حوزه آبفا خرم‌آباد گفت: سال گذشته دو هزار و ۲۷۰ میلیارد تومان اوراق برای آبفا اخذ شد که با پرداخت ۹۸۵ میلیارد تومان بدهی، تمام پروژه‌ها فعال شد و روند پیشرفت پروژه‌های این حوزه در ۱۲۵ روستا به پیشرفت ۹۵ درصدی رسید.

نماینده خرم‌آباد و چگنی در مجلس شورای اسلامی افزود: با پیگیری‌های انجام شده، ۳۲۰ میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل این روستاها و ۱۲۰ روستای دیگر که با پیشرفت ۱۰ درصدی همراه بوده است، اختصاص یافت.

وی با اشاره به پیشرفت سد مخملکوه از ۲۹ به ۵۵ درصد گفت: با پیگیری‌های انجام شده ۲۷ میلیون مترمکعب به ظرفیت این سد افزوده شد.

سپهوند از اختصاص ۲۳ میلیارد تومان برای پایان مطالعات سدهای کاکاشرف و داربلوط و احداث آب‌بند تنگ شبیخون با ظرفیت یک میلیون مترمکعب خبر داد.

سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس با اشاره به ناترازی بنزین گفت: تولید روزانه ۱۳۰ میلیون لیتر در برابر مصرف ۱۳۷ میلیون لیتر است که در شهریور به ۱۴۲ میلیون لیتر می‌رسد.

وی قاچاق را عامل اصلی ناترازی دانست و گفت: روزانه ۲۰ میلیون لیتر بنزین و گازوئیل فقط در سیستان و بلوچستان قاچاق می‌شود.

سپهوند از اجرای طرح آزمایشی کرمان برای کدینگ کارت‌های سوخت خبر داد و گفت: افزایش قیمت بنزین در شرایط فعلی به دلیل فشار بر مردم منتفی شده است.

سپهوند از ابلاغ منطقه ویژه اقتصادی لرستان خبر داد و گفت: با دستور وزیر اقتصاد، این منطقه ابلاغ شد که موجب خیر و برکت برای خرم‌آباد و استان لرستان خواهد بود.

نماینده مردم خرم‌آباد و چگنی در مجلس شورای اسلامی با اشاره به برخی چالش‌ها در علوم پزشکی لرستان گفت: متأسفانه شاهد فامیل‌بازی در انتصابات هستیم.

وی با انتقاد از وضعیت بهداشت و درمان استان لرستان گفت: بیماران ما مجبور هستند از خانه پنکه بیاورند و بالای سرشان بگذارند. چند ماه است که درباره وضعیت وخیم بهداشت و درمان استان هشدار می‌دهیم. 

سپهوند با انتقاد از فشار تأمین اجتماعی بر بیمارستان فوق تخصصی شفا گفت: این بیمارستان تنها بیمارستان خوب غیردولتی فعال استان است و هزار نفر در آن مشغول به کار هستند. اما رئیس سازمان تأمین اجتماعی با مطالبه ۸۰۰ تا ۹۰۰ میلیارد تومان به دنبال تعطیلی آن است.

سپهوند با اشاره به اینکه تجرد و کاهش زاد و ولد یک مشکل ملی و معضل اساسی است، گفت: در برخی مناطق نرخ زاد و ولد به ۱.۱ و حتی زیر یک رسیده که زنگ خطری جدی برای آینده جمعیتی کشور است.

وی افزود: موضوع جوانی جمعیت امروز تنها یک مسئله جمعیتی نیست، بلکه موضوعی راهبردی برای آینده کشور محسوب می‌شود و غفلت از آن می‌تواند تبعات جبران ناپذیری برای جامعه به همراه داشته باشد.

نماینده مردم خرم‌آباد و چگنی در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اقدامات مجلس در این حوزه گفت: مجلس در حوزه قانونگذاری و پیش‌بینی بودجه اقدامات لازم را انجام داده و مصوباتی برای افزایش تسهیلات و مشوق‌های جمعیتی داشته است، اما اجرای دقیق این قوانین بر عهده دولت است.

وی با یادآوری اینکه قانون جوانی جمعیت نیازمند بازنگری مستمر در بخش اجرایی است، تأکید کرد: باید در خصوص قوانین مرتبط با جوانی جمعیت، نظارت جدی بر اجرای مصوبات صورت گیرد تا این معضل ملی به درستی مدیریت شود.

سپهوند با اشاره به موانع توسعه استان لرستان، تعارضات و ناتوانی در رفع معارضین اداری را مانع اصلی عقب‌ماندگی استان دانست و گفت: پروژه چهارخطه بیرانشهر در حالی دو سال متوقف مانده که جابه‌جایی فیبر نوری یا لوله گاز تنها یک تا دو روز زمان نیاز دارد و اعتبار این پروژه از بین رفته است.

انتهای پیام



منبع

برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : 0
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.