امام علی (ع) می فرماید
۞ هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است. ۞
افزونه جلالی را نصب کنید. - 26 صفر 1448
شناسه خبر : 382021
  پرینت تاریخ انتشار : 10 آگوست 2026 - 21:09 | 2 بازدید

سه‌گانه‌ای از جنس حیات؛ لبخند تلاش در بیمارستان بعثت

فرشاد ارغوانی، مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان کردستان در گفت‌و‌گو با ایکنا از کردستان، از تولد سه قلوهای سالم در بیمارستان بعثت سنندج خبر داد و گفت: این سه‌قلوها که حاصل بارداری به روش‌های نوین پزشکی هستند، در بیمارستان بعثت سنندج متولد شدند. وی افزود: هر سه نوزاد دختر هستند و به ترتیب […]

سه‌گانه‌ای از جنس حیات؛ لبخند تلاش در بیمارستان بعثت


تولد سه نوزاد در بیمارستان بعثتفرشاد ارغوانی، مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان کردستان در گفت‌و‌گو با ایکنا از کردستان، از تولد سه قلوهای سالم در بیمارستان بعثت سنندج خبر داد و گفت: این سه‌قلوها که حاصل بارداری به روش‌های نوین پزشکی هستند، در بیمارستان بعثت سنندج متولد شدند.

وی افزود: هر سه نوزاد دختر هستند و به ترتیب ۱۷۸۰ گرم، ۱۵۴۰ گرم و ۱۶۳۰ گرم وزن دارند. با توجه به ضرورت دریافت مراقبت‌های تخصصی و پایش مستمر وضعیت بالینی، هر سه نوزاد پس از تولد در بخش مراقبت‌های ویژه نوزادان، NICU1، بستری شدند.

مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان کردستان با اشاره به مراقبت‌های دوران بارداری مادر بیان کرد: مادر این نوزادان در طول دوران بارداری، به‌صورت منظم زیر پوشش مراقبت‌های مراکز بهداشتی قرار داشت و توسط مراقبان سلامت خانواده و ماماهای مراکز بهداشتی به‌طور مستمر پیگیری می‌شد.

وی اظهار کرد: تولد هم‌زمان سه نوزاد، رخدادی حساس است که مدیریت ایمن آن به هماهنگی مؤثر میان تیم‌های تخصصی زنان و زایمان، بیهوشی، اتاق عمل، پرستاری، مراقبان سلامت و مراقبت‌های ویژه نوزادان نیاز دارد. انجام موفق این فرایند، نمادی از دانش، مهارت، آمادگی و تعهد شبانه‌روزی پزشکان و کادر درمان بیمارستان بعثت و شبکه بهداشت است.

ارغوانی ادامه داد: ارتقای کیفیت مراقبت‌های مادر و نوزاد، به‌ویژه در بارداری‌ها و زایمان‌های پرخطر، از اولویت‌های مهم دانشگاه علوم پزشکی کردستان است. هم‌افزایی میان مراکز بهداشتی و مراکز درمانی، از دوران بارداری تا پس از تولد، نقش مهمی در ارائه مراقبت‌های به‌موقع، ایمن و تخصصی به مادران و نوزادان دارد.

وی در پایان، ضمن قدردانی از پزشکان، ماماها، مراقبان سلامت، پرستاران و کارکنان بیمارستان بعثت و مراکز بهداشتی که در این فرایند نقش‌آفرینی کردند، برای مادر و سه نوزاد، سلامتی و بهبودی کامل آرزو کرد.

انتهای پیام



منبع

برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : 0
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.