امام علی (ع) می فرماید
۞ هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است. ۞
افزونه جلالی را نصب کنید. - 26 صفر 1448
شناسه خبر : 381756
  پرینت تاریخ انتشار : 10 آگوست 2026 - 0:27 | 1 بازدید

ضرورت معرفی ظرفیت‌های چهارمحال و بختیاری در سطح کلان

به گزارش ایکنا از چهارمحال‌وبختیاری، نورالدین آهی، مشاور رئیس‌جمهور در امور تشکل‌ها و احزاب، امروز یکشنبه ۱۸ مردادماه در نشست با اصحاب رسانه چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه این استان جزو استان‌های دارای ظرفیت در کشور محسوب می‌شود، اظهار کرد: نمی‌توان به این استان لقب کم‌برخوردار داد، نیروهای انسانی این استان نمود خوبی در […]


به گزارش ایکنا از چهارمحال‌وبختیاری، نورالدین آهی، مشاور رئیس‌جمهور در امور تشکل‌ها و احزاب، امروز یکشنبه ۱۸ مردادماه در نشست با اصحاب رسانه چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه این استان جزو استان‌های دارای ظرفیت در کشور محسوب می‌شود، اظهار کرد: نمی‌توان به این استان لقب کم‌برخوردار داد، نیروهای انسانی این استان نمود خوبی در تشکل‌های اجتماعی، اقتصادی و احزاب دارد که این سرمایه عظیم باید مورد توجه قرار بگیرد.

مشاور رئیس‌جمهور در امور تشکل‌ها و احزاب تأکید کرد: اصحاب رسانه و کنشکران سیاسی وظیفه دارند ظرفیت‌های چهارمحال و بختیاری را در سطح کلان معرفی کنند، همچنین پیشنهاد می‌شود نمادهایی از این استان در ورودی مرکز استان و در پایتخت نصب شود تا مردم سایر استان‌ها نسبت به آن حساس شوند و مطالعه کنند.

وی با تأکید بر اینکه چهارمحال و بختیاری باید به واسطه فرزندان خود ساخته شود، عنوان کرد: زمانی که استاندار بومی برای یک استان انتخاب می‌شود، یعنی عدالت منطقه‌ای دیده شده است، برای موفقیت استاندار بومی باید همه احزاب تلاش کنند، اگر استاندار بومی در راستای توسعه موفق نشود، به سرمایه انسانی و اجتماعی این استان آسیب وارد می‌شود.

آهی بیان کرد: سال‌هاست صدای قومیت‌ها در کشور شنیده نشده است، اما در دولت چهاردهم تلاش شد تا قومیت‌ها دیده شوند و اکثر استانداران نیز بومی انتخاب شده‌اند و این مسئله انسجام ملی را رقم زد. ایران متعلق به یک قشر خاص نیست، نباید مردم را گروه‌بندی نکنیم.

مشاور رئیس‌جمهور در امور تشکل‌ها و احزاب گفت: برای حل چالش‌هایی مانند تورم، بیکاری و مشکلات مرتبط با انرژی در استان‌ها، نیازمند سیاست‌گذاری کلان هستیم، امروز کشور درگیر محاصره دریایی است و باید در مذاکرات منافع ملی را در نظر بگیریم، موفقیت در مذاکرات با پشتوانه مردمی امکانپذیر است و قدرت چانه‌زنی را بالا می‌برد.

وی با بیان اینکه کشور با نقد سازنده ساخته می‌شود، گفت: هرچند نقد هزینه‌هایی نیز دارد، اما نقاط ضعف را بیان می‌کند و دولت چهاردهم برای نقد گوش شنوا دارد، البته نقدها نباید شخصی شود.

انتهای پیام



منبع

برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : 0
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.