امام علی (ع) می فرماید
۞ هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است. ۞
افزونه جلالی را نصب کنید. - 28 رمضان 1447
شناسه خبر : 38001
  پرینت تاریخ انتشار : 21 آوریل 2022 - 0:55 | 72 بازدید

ارائه ۸ هزار خدمت بشردوستانه به نیابت از ۸ هزار شهید همدان

به گزارش خبرگزاری فارس از همدان، علی سنجربگی صبح امروز در جمع خبرنگاران با اشاره به برنامه‌های هفته هلال احمر اظهار کرد: جمعیت هلال احمر به پاس یک قرن خدمت بی منت، آئین گرامیداشتی را در اردیبهشت‌ماه با شعار «یک قرن خدمت بی‌منت» برگزار کند و از طرفی انجام این مراسم همزمان شده با ارائه […]

ارائه ۸ هزار خدمت بشردوستانه به نیابت از ۸ هزار شهید همدان


به گزارش خبرگزاری فارس از همدان، علی سنجربگی صبح امروز در جمع خبرنگاران با اشاره به برنامه‌های هفته هلال احمر اظهار کرد: جمعیت هلال احمر به پاس یک قرن خدمت بی منت، آئین گرامیداشتی را در اردیبهشت‌ماه با شعار «یک قرن خدمت بی‌منت» برگزار کند و از طرفی انجام این مراسم همزمان شده با ارائه ۸ هزار خدمت توسط این جمعیت که به یاد ۸ هزار شهید استان همدان برگزار خواهد شد.

وی با اشاره به نقش پررنگ امدادگران و کارکنان هلال‌احمر در دوران هشت سال دفاع مقدس، این دوران را برگ زرینی از دفتر یکصد سالگی خدمات هلال‌احمر عنوان کرد و گفت: کنگره ۸ هزار شهید استان از ابتدای سال ۱۴۰۱ آغاز شده و با استفاده از رهنمون‌های مقام معظم رهبری لزوم انجام کارهای شاخص به منظور گرامیداشت یاد و نام شهدا ادامه می‌یابد.

 مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان همدان تأکید کرد: این برنامه در ابتدای سال ۱۴۰۲ به مراسم کنگره ختم می‌شود و در همین راستا کمیته‌هایی تشکیل شده که جمعیت هلال احمر استان عضو کمیته اقشار و سازمان‌های مردم نهاد این کمیته است.

وی با تاکید به این که خدمات طلایی این جمعیت  در دوران پساجنگ هم تا بازگشت آزادگان سرافراز به وطن با نقش واسطه‌گری هلال‌احمر در میان اسرا و خانواده‌های آنها ادامه داشته است گفت: امسال ۸ هزار خدمت بی منت را به مناسبت صد سالگی جمعیت هلال احمر در یکصد خانه هلال مستقر در سراسر استان  و به یاد و نام ۸ هزار شهید استان اجرایی خواهیم کرد.

سنجربگی با بیان اینکه این خدمات و آموزش‌ها فراتر از برنامه های مصوب جمعیت هلال احمر و اقداماتی است که در هفته هلال داریم بخشی از خدماتی در این طرح به نیابت از شهدای گرانقدر را شامل آموزش‌های همگانی و تخصصی، اعزام کاروان سلامت، شناسایی خیرین و نیکوکاران محلی، شناسایی مددجویان و افراد بی‌بضاعت و ارائه خدمات کمک هزینه درمانی، دارویی و توانبخشی عنوان کرد.

وی گفت: عضوگیری برای واحدهای جوانان، امداد و داوطلبان در خانه‌های هلال و شعب استان، تشکیل کانون‌های جوانان، دانشجویان و طلاب، تهیه نقشه خطرپذیری روستاها، برگزاری مانورهای امدادی و تشکیل تیم‌های امداد روستایی نیز از دیگر اقداماتی است که انجام می‌گیرد.

 مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان همدان اظهار کرد: اغلب اقداماتی هم که در هفته هلال و به مناسبت سالروز تاسیس این نهاد مردمی انجام می گیرد همسو با اقدامات است که در سال جاری به مناسبت کنگره شهدای استان و یکصدمین سال تاسیس هلال احمر اجرایی می‌شود.

انتهای پیام/ ۳۱۴۰/




این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید



منبع

برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : 0
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.