امام علی (ع) می فرماید
۞ هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است. ۞
افزونه جلالی را نصب کنید. - 19 صفر 1448
شناسه خبر : 379924
  پرینت تاریخ انتشار : 03 آگوست 2026 - 15:40 | 1 بازدید

پیاده‌روی اربعین نماد عینی پیروزی جبهه حق بر باطل است

به گزارش ایکنا به نقل از دفتر نماینده ولی فقیه در استان قزوین، آیت‌الله حسین مظفری، نماینده ولی‌ فقیه در استان و امام جمعه قزوین، دوشنبه، 12 مردادماه در جمع کارکنان دادگستری شهرستان البرز گفت: تقابل امام حسین(ع) با یزید نه یک رویارویی شخصی، بلکه تقابلی تمام‌عیار بین جبهه حق و باطل بود. در تقابل […]

پیاده‌روی اربعین نماد عینی پیروزی جبهه حق بر باطل است


آیت‌الله حسین مظفری امام جمعه قزوینبه گزارش ایکنا به نقل از دفتر نماینده ولی فقیه در استان قزوین، آیت‌الله حسین مظفری، نماینده ولی‌ فقیه در استان و امام جمعه قزوین، دوشنبه، 12 مردادماه در جمع کارکنان دادگستری شهرستان البرز گفت: تقابل امام حسین(ع) با یزید نه یک رویارویی شخصی، بلکه تقابلی تمام‌عیار بین جبهه حق و باطل بود. در تقابل جبهه حق و باطل، پیروزی قطعی از آنِ جبهه حق است و دشمن هر توطئه‌ای که طراحی کند، هرگز نمی‌تواند بر اهل حق فائق آید.

وی با تأکید بر اینکه پیروزی و شکست براساس اهدافی که طرفین برای خود تعریف می‌کنند، سنجیده می‌شود، بیان کرد: هدف اهل حق، همواره کسب رضایت خدای متعال و تحقق بندگی است و حتی تشکیل حکومت نیز در راستای این هدف والا معنا می‌یابد.

نماینده ولی‌ فقیه در استان قزوین در تبیین این معنا به فرمایشات امیرالمؤمنین علی(ع) در خطبه ۱۳۱ نهج‌البلاغه شریف استناد کرد و افزود: حضرت علی(ع) می‌فرمایند: «اللَّهُمَّ إِنَّكَ تَعْلَمُ أَنَّهُ لَمْ يَكُنِ الَّذِي كَانَ مِنَّا مُنَافَسَةً فِي سُلْطَانٍ وَ لَا الْتِمَاسَ شَيْءٍ مِنْ فُضُولِ الْحُطَامِ، وَ لَكِنْ لِنَرِدَ الْمَعَالِمَ مِنْ دِينِكَ وَ نُظْهِرَ الْإِصْلَاحَ فِي بِلَادِكَ فَيَأْمَنَ الْمَظْلُومُونَ مِنْ عِبَادِكَ وَ تُقَامَ الْمُعَطَّلَةُ مِنْ حُدُودِكَ؛ خدايا تو مى‌دانى كه جنگ و درگيرى ما براى به‌دست آوردن قدرت و حكومت و دنيا و ثروت نبود، بلكه مى‌خواستيم نشانه‌هاى حق و دين تو را به جايگاه خويش باز گردانيم، و در سرزمين‌هاى تو اصلاح را ظاهر كنيم، تا بندگان ستمديده ات در أمن و أمان زندگى كنند، و قوانين و مقررات فراموش شده تو بار ديگر اجراء گردد».

وی با اشاره به آیه «وَالْعَاقِبَةُ لِلْمُتَّقِينَ» تصریح کرد: هرچند ممکن است جبهه حق در ظاهر با شهادت یا شکست مواجه شود، اما نگاه به افق‌های بلندتر، نشان می‌دهد که پیروز نهایی، جبهه حق است و باطل مانند کف روی آب، ناپایدار و زودگذر خواهد بود.

مظفری با اشاره به عظمت پیاده‌روی اربعین، آن را نماد عینی پیروزی جبهه حق بر باطل دانست و اظهار کرد: بیش از ۱۳۵۰ سال از شهادت امام حسین(ع) می‌گذرد و هر ساله حدود ۲۰ میلیون نفر در اربعین گردهم می‌آیند تا ارادت خود را به اهل‌ بیت(ع) نشان دهند؛ این شکوه، نشان‌دهنده ماندگاری مکتب حسینی و وعده الهی است که ذکر و نام امام حسین(ع) هیچ‌گاه محو نخواهد شد.

وی این حرکت عظیم را یکی از برکات انقلاب اسلامی دانست و افزود: اگرچه پیاده‌روی اربعین سابقه تاریخی دارد، اما کمیت و کیفیت امروز آن، مرهون نظام اسلامی و خون شهداست و نویدبخش ظهور حضرت ولی عصر(عج) خواهد بود.

امام جمعه قزوین در پایان با استناد به روایات متعدد از اهل‌ بیت(ع) در جلد ۵۶ بحارالانوار، نقش ملت ایران را در آخرالزمان بسیار حائز اهمیت خواند و گفت: براساس این روایات، ایرانیان هستند که به رهبری مردی الهی قیام کرده، معارف اهل‌ بیت(ع) را به جهان می‌رسانند و موانع ظهور را برطرف می‌کنند و این قیام، متصل و نزدیک به ظهور حضرت مهدی(عج) خواهد بود.

انتهای پیام



منبع

برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : 0
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.