امام علی (ع) می فرماید
۞ هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است. ۞
افزونه جلالی را نصب کنید. - 17 صفر 1448
شناسه خبر : 378966
  پرینت تاریخ انتشار : 31 جولای 2026 - 11:21 | 25 بازدید

شهدا «الگوی عینی» سبک زندگی تربیتی هستند

به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی دفتر نماینده ولی فقیه در استان سمنان، حجت‌الاسلام والمسلمین مرتضی مطیعی، نماینده ولی فقیه در استان، شامگاه هشتم مردادماه در نشست مشترک شورای معاونان اداره‌کل آموزش و پرورش استان سمنان در محل دفتر خود ضمن گرامیداشت یاد شهدای دفاع مقدس و عملیات مرصاد، گفت: بخش قابل توجهی […]

شهدا «الگوی عینی» سبک زندگی تربیتی هستند


شهدا «الگوی عینی» سبک زندگی تربیتی برای فرهنگیان و دانش‌آموزان هستند

به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی دفتر نماینده ولی فقیه در استان سمنان، حجت‌الاسلام والمسلمین مرتضی مطیعی، نماینده ولی فقیه در استان، شامگاه هشتم مردادماه در نشست مشترک شورای معاونان اداره‌کل آموزش و پرورش استان سمنان در محل دفتر خود ضمن گرامیداشت یاد شهدای دفاع مقدس و عملیات مرصاد، گفت: بخش قابل توجهی از شهدای دفاع مقدس و جنگ رمضان از مجموعه آموزش و پرورش بودند و این شهدا علاوه بر حضور در میدان جهاد، در عرصه تعلیم و تربیت نیز منشأ آثار ماندگار شدند.

وی ادامه داد: هنوز مستندسازی و پژوهش درباره بسیاری از شهدای فرهنگی استان، به‌ویژه شهدای عملیات مرصاد، به شکل شایسته انجام نشده  که در این راستا خاطرات، ویژگی‌های شخصیتی و درس‌های ارزشمند این شهدا باید ثبت و به نسل‌های آینده منتقل شود.

امام جمعه سمنان با اشاره به ویژگی‌های اخلاقی شهدای فرهنگی بیان کرد: تواضع، اخلاص، مسئولیت پذیری، ایثار و عمل‌گرایی از مهم‌ترین شاخصه‌های این شهدا بود و آنان بیش از سخن، با رفتار خود نقش تربیتی ایفا می‌کردند.

مطیعی با بیان خاطراتی از سردار شهید حاج محمود اخلاقی، از شهدای شاخص عملیات مرصاد، ادامه داد: این شهید با وجود مسئولیت فرماندهی، فردی متواضع، خوش‌اخلاق و بی‌ادعا بود و در میدان نبرد نیز با تدبیر و قاطعیت نیروهای خود را هدایت می‌کرد.

وی به زندگی شهید مجید ایزدبخش و شهید خلیل‌الله بهرامی اشاره کرد و گفت: اخلاص، احساس مسئولیت و نقش تربیتی این شهدا الگویی ارزشمند برای فرهنگیان و دانش‌آموزان است.

رئیس شورای فرهنگ عمومی استان سمنان بیان کرد: نباید شهدا را افرادی دست‌نیافتنی معرفی کنیم آنان انسان‌هایی بودند که در میان مردم زندگی می‌کردند و با ایمان، اخلاص، ایثار، تواضع و ولایت‌پذیری به این جایگاه رسیدند.

حجت‌الاسلام مطیعی با اشاره به جمله شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی مبنی بر اینکه باید شهیدگونه زندگی کرد تا شهید شد، افزود: مهم آن است که سبک زندگی و منش اخلاقی شهدا در جامعه ترویج شود.

وی با اشاره به تعطیلی‌های متعدد مدارس در سال تحصیلی گذشته، بر برگزاری کلاس‌های تقویتی تابستانی برای جبران افت تحصیلی دانش‌آموزان تأکید کرد و گفت: تقویت پایه علمی دانش‌آموزان، زمینه‌ساز موفقیت آنان در سال‌های آینده خواهد بود.

انتهای پیام



منبع

برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : 0
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.