امام علی (ع) می فرماید
۞ هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است. ۞
افزونه جلالی را نصب کنید. - 14 صفر 1448
شناسه خبر : 378496
  پرینت تاریخ انتشار : 29 جولای 2026 - 17:04 | 2 بازدید

ثبت‌نام بیش از ۱۲۹ هزار زائر اربعین تاکنون در فارس

سیدمجتبی علوی، مدیرکل امور فرهنگی و رفاهی زائران استانداری فارس در گفت‌وگو با ایکنا از فارس، با اشاره به آخرین آمار ثبت‌نام زائران اربعین در استان فارس اظهار کرد: تاکنون ۱۲۹ هزار و ۴۲۸ نفر در قالب ۷۶ هزار و ۳۵۳ گروه در سامانه سماح ثبت‌نام کرده‌اند. وی با بیان اینکه استان فارس آمادگی کامل […]

ثبت‌نام بیش از ۱۲۹ هزار زائر اربعین تاکنون در فارس


سیدمجتبی علوی، مدیرکل امور فرهنگی و رفاهی زائران استانداری فارسسیدمجتبی علوی، مدیرکل امور فرهنگی و رفاهی زائران استانداری فارس در گفت‌وگو با ایکنا از فارس، با اشاره به آخرین آمار ثبت‌نام زائران اربعین در استان فارس اظهار کرد: تاکنون ۱۲۹ هزار و ۴۲۸ نفر در قالب ۷۶ هزار و ۳۵۳ گروه در سامانه سماح ثبت‌نام کرده‌اند.

وی با بیان اینکه استان فارس آمادگی کامل برای پشتیبانی از زائران اربعین و ارائه خدمات در داخل کشور و عراق را دارد، افزود: در مجموع ۱۴۰ موکب ساماندهی‌شده از استان فارس در مسیرهای منتهی به عتبات عالیات مستقر شده‌اند.

مدیرکل امور فرهنگی و رفاهی زائران استانداری فارس ادامه داد: این مواکب در مسیر نی‌ریز تا مرز شلمچه و همچنین در شهرهای نجف، کربلا، کاظمین و سامرا مستقر هستند و خدمات اسکان، پذیرایی، فرهنگی و رفاهی را به زائران اربعین ارائه می‌کنند.

علوی با اشاره به تمهیدات حوزه بهداشت و درمان گفت: ۶۰۰ نفر از کادر درمان استان با همکاری دانشگاه علوم پزشکی، سازمان اورژانس و جمعیت هلال‌احمر برای خدمت‌رسانی به زائران اعزام شده‌اند و ۱۵ موکب درمانی نیز در مسیر تردد زائران مستقر شده است تا خدمات درمانی و امدادی مورد نیاز را ارائه کنند.

وی همچنین از فعالیت ستاد ملی گمشدگان در شهر نجف با مدیریت و نظارت استان فارس خبر داد و افزود: تاکنون ۱۰۰ نفر راهنما و زائریار از استان فارس برای ارائه خدمات راهنمایی و پشتیبانی از زائران به عراق اعزام شده‌اند.

مدیرکل امور فرهنگی و رفاهی زائران استانداری فارس تأکید کرد: تمامی دستگاه‌های اجرایی و خدمات‌رسان استان با هماهنگی ستاد اربعین، آمادگی کامل برای پشتیبانی از زائران و ارائه خدمات در داخل کشور و عتبات عالیات را دارند.

انتهای پیام



منبع

برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : 0
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.