امام علی (ع) می فرماید
۞ هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است. ۞
افزونه جلالی را نصب کنید. - 14 صفر 1448
شناسه خبر : 378399
  پرینت تاریخ انتشار : 29 جولای 2026 - 11:21 | 3 بازدید

دانشگاه تبریز میزبان کنفرانس بین‌المللی «فلسفه زندگی» می‌شود

به گزارش ایکنا از آذربایجان‌شرقی، دانشکده ادبیات فارسی و زبان‌های خارجی دانشگاه تبریز با همکاری دانشکده فلسفه دانشگاه پونتیفیکال آنتونیانوم (Pontifical Antonianum) رم، فراخوان ارسال مقاله به کنفرانس بین‌المللی «فلسفه زندگی» را منتشر کرد. بر اساس اعلام دانشگاه تبریز، این کنفرانس با هدف بنیان‌گذاری و تقویت گفتمان فلسفی پیرامون «زندگی» به‌عنوان مفهومی مستقل و بنیادین، […]

دانشگاه تبریز میزبان کنفرانس بین‌المللی «فلسفه زندگی» می‌شود


دانشگاه تبریز

به گزارش ایکنا از آذربایجان‌شرقی، دانشکده ادبیات فارسی و زبان‌های خارجی دانشگاه تبریز با همکاری دانشکده فلسفه دانشگاه پونتیفیکال آنتونیانوم (Pontifical Antonianum) رم، فراخوان ارسال مقاله به کنفرانس بین‌المللی «فلسفه زندگی» را منتشر کرد.

بر اساس اعلام دانشگاه تبریز، این کنفرانس با هدف بنیان‌گذاری و تقویت گفتمان فلسفی پیرامون «زندگی» به‌عنوان مفهومی مستقل و بنیادین، زمینه گفت‌وگوی علمی میان استادان، پژوهشگران و دانشجویان ایران و دیگر کشورها را فراهم می‌کند.

در توضیح اهداف این رویداد آمده است که مفهوم «زندگی» با وجود جایگاه بنیادین خود در تجربه انسانی و اندیشه فلسفی، کمتر به‌عنوان موضوعی مستقل مورد توجه قرار گرفته و اغلب در ذیل مفاهیمی همچون وجود، آگاهی، زبان، تاریخ، جامعه و سوژه بررسی شده است. از این‌رو، برگزارکنندگان کنفرانس تلاش دارند با گردهم‌آوردن پژوهشگران داخلی و بین‌المللی، زمینه بازاندیشی در مبانی، مسائل و رویکردهای مرتبط با فلسفه زندگی را فراهم کنند.

از جمله محورهای علمی این کنفرانس می‌توان به چرایی فراموشی مفهوم زندگی در تاریخ فلسفه، گذار از پارادایم وجود، زبان و آگاهی به پارادایم زندگی، نسبت فلسفه زندگی با فلسفه حیات، فلسفه وجودی، فلسفه عمل و علم‌النفس فلسفی، عالم زندگی، سوژه زندگی، اصالت زندگی، تعریف فلسفی زندگی، زندگی به‌مثابه روایت، هویت و خودآفرینی، زمان‌مندی، زبان‌مندی و بدن‌مندی زندگی، زندگی اصیل و نااصیل، معنای زندگی، معنویت، اخلاق، سلامت، سبک‌ها و الگوهای زندگی، زندگی سنتی، مدرن و پسامدرن، بحران زندگی و آینده فلسفه زندگی اشاره کرد.

کنفرانس بین‌المللی «فلسفه زندگی» روز شنبه، ۳۰ آبان ۱۴۰۵ (۲۰ نوامبر ۲۰۲۶) در تالار خاقانی دانشکده ادبیات فارسی و زبان‌های خارجی دانشگاه تبریز برگزار خواهد شد. همچنین امکان حضور مجازی شرکت‌کنندگان از طریق Google Meet نیز فراهم شده و پیوند ورود به نشست، چند روز پیش از برگزاری در پایگاه اطلاع‌رسانی کنفرانس منتشر می‌شود.

آخرین مهلت ارسال مقالات اول نوامبر ۲۰۲۶ اعلام شده و علاقه‌مندان می‌توانند آثار علمی خود را مطابق شیوه‌نامه کنفرانس از طریق نشانی‌های [philosophy@tabrizu.ac.ir](mailto:philosophy@tabrizu.ac.ir) و [jpitabrizu@gmail.com](mailto:jpitabrizu@gmail.com) ارسال کنند.

دبیری علمی این کنفرانس در ایران بر عهده دکتر مسعود امید، استاد فلسفه و رئیس دانشکده ادبیات فارسی و زبان‌های خارجی دانشگاه تبریز و دبیری اجرایی آن بر عهده دکتر محمد اصغری، استاد فلسفه و معاون پژوهشی این دانشکده است. در بخش بین‌المللی نیز پروفسور آندریا بیزئزرو، رئیس دانشکده فلسفه دانشگاه پونتیفیکال آنتونیانوم رم، دبیری علمی و پروفسور ماریو لوپولی، استاد فلسفه این دانشگاه، دبیری اجرایی کنفرانس را بر عهده دارند.

بر اساس اعلام دانشگاه تبریز، کمیته علمی این رویداد با حضور استادانی از دانشگاه‌های تسینگهوای چین، مدرسه مطالعات عالی اروپایی سوئیس، دانشگاه پرتلند آمریکا، دانشگاه کلرادو، کالج اسلامی لندن، دانشگاه پونتیفیکال آنتونیانوم رم و شماری از دانشگاه‌های ایران تشکیل شده است.

دانشگاه تبریز میزبان کنفرانس بین‌المللی «فلسفه زندگی» می‌شود

انتهای پیام



منبع

برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : 0
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.