امام علی (ع) می فرماید
۞ هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است. ۞
افزونه جلالی را نصب کنید. - 4 صفر 1448
شناسه خبر : 375421
  پرینت تاریخ انتشار : 19 جولای 2026 - 0:04 | 5 بازدید

قرآن؛ محور اصالت و عزت در مقابله با مکاتب الحادی

نماینده ولی‌فقیه در سپاه بیت‌المقدس کردستان بیان کرد: به گزارش ایکنا از کردستان، حجت‌الاسلام والمسلمین طه توکلی، نماینده ولی‌فقیه در سپاه بیت‌المقدس کردستان، در مراسم افتتاحیه مرحله مقدماتی مسابقات قرآن، اذان و نهج‌البلاغه شرکت گاز استان کردستان، ضمن درود بر روح مطهر رهبر شهیدان، حضرت آیت‌الله امام خامنه‌ای(ره) و گرامیداشت یاد شهدای گرانقدر انقلاب اسلامی، […]


نماینده ولی‌فقیه در سپاه بیت‌المقدس کردستان بیان کرد:

به گزارش ایکنا از کردستان، حجت‌الاسلام والمسلمین طه توکلی، نماینده ولی‌فقیه در سپاه بیت‌المقدس کردستان، در مراسم افتتاحیه مرحله مقدماتی مسابقات قرآن، اذان و نهج‌البلاغه شرکت گاز استان کردستان، ضمن درود بر روح مطهر رهبر شهیدان، حضرت آیت‌الله امام خامنه‌ای(ره) و گرامیداشت یاد شهدای گرانقدر انقلاب اسلامی، به‌ویژه شهدای جنگ‌های اخیر، اظهار کرد: امروز حلقه اتصال محکم و اساسی ایران اسلامی، تمسک به دستورات قرآن کریم، احادیث نورانی و سیره عملی اهل‌بیت(ع) است.

وی در ادامه سخنان خود با بیان اینکه برگزاری رویدادهای فرهنگی و مسابقات قرآنی در عصر حاضر، پیوند آسمانی جامعه با کلام وحی را مستحکم‌تر می‌کند، سه اصل بنیادین را برای دستیابی به پیوند ابدی با قرآن ذکر کرد و افزود: نخستین اصل، توسل به قرآن برای کسب اصالت، جاودانگی، عزت و استقلال در مواجهه با مکاتب الحادی و مادی‌گراست؛ چرا که قرآن تنها نسخه نجات‌بخش بشریت است.

حجت‌الاسلام توکلی دومین اصل را «نهادینه‌سازی سبک زندگی قرآنی» دانست و اظهار کرد: ملت مبارز و انقلابی ایران اسلامی طی حدود ۴۸ سال گذشته با صبر، استقامت و پایداری در مقابل تمامی تهدیدات و دشمنی‌های رژیم‌های استکباری ایستاده‌اند و سبک زندگی امروز مردم سرافراز ایران، سبک مجاهدت و مبارزه است.

وی «صحت و سلامت دینی» را به عنوان سومین اصل برشمرد و تأکید کرد: این اصل مشخص‌کننده نوع همراهی، عملکرد و میزان قرابت آحاد جامعه با آموزه‌های الهی است و اهداف استراتژیک ایدئولوژی نظام اسلامی را ترسیم می‌کند.

نماینده ولی‌فقیه در سپاه بیت‌المقدس کردستان در پایان سخنان خود ضمن قدردانی از مدیریت و کارکنان خدوم شرکت گاز استان کردستان، خاطرنشان کرد: بسیار جای سپاس دارد که در میان تمامی مشغله‌های عملیاتی برای حفظ پایداری شبکه گازرسانی، این مجموعه با برنامه‌ریزی منظم، سال‌هاست که پرچم‌دار برگزاری مسابقات قرآنی است که توفیقات روزافزون آنان را از درگاه خداوند متعال خواستارم.

یادآور می‌شود؛ در بخش پایانی این مراسم، ضمن تبیین آیین‌نامه‌ها و نحوه داوری توسط استاد زاهد مرادی، مسئول هیئت داوران، به دلیل حضور خانواده معزز «شهیده فریما مفاخری» از شهدای مدرسه شجره طیبه شهرستان میناب، این دوره از مسابقات با فضای معنوی حاکم، به نام شهدای این مدرسه مزین شد. در این رقابت‌ها ۲۱۵ نفر از کارکنان، همسران و فرزندان شرکت گاز استان کردستان در ۱۹ رشته قرآنی و معارفی به رقابت پرداختند.

انتهای پیام



منبع

برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : 0
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.