امام علی (ع) می فرماید
۞ هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است. ۞
افزونه جلالی را نصب کنید. - 30 محرم 1448
شناسه خبر : 374456
  پرینت تاریخ انتشار : 15 جولای 2026 - 13:51 | 3 بازدید

هفته اردبیل فرصتی برای معرفی مکتب دین‌داری و میهن‌دوستی است

به گزارش ایکنا از اردبیل، ابراهیم امامی، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری اردبیل، ۲۴ تیرماه در نشست با اصحاب رسانه به مناسبت تشریح برنامه‌های «هفته اردبیل» که در سالن شیخ صفی استانداری برگزار شد، بر نقش محوری مردم در تأمین اقتدار نظام و مقابله با جنگ ترکیبی دشمن تأکید کرد. وی ضمن قدردانی از […]

هفته اردبیل فرصتی برای معرفی مکتب دین‌داری و میهن‌دوستی است


نشست ابراهیم امامی، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری اردبیل با اصحاب رسانهبه گزارش ایکنا از اردبیل، ابراهیم امامی، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری اردبیل، ۲۴ تیرماه در نشست با اصحاب رسانه به مناسبت تشریح برنامه‌های «هفته اردبیل» که در سالن شیخ صفی استانداری برگزار شد، بر نقش محوری مردم در تأمین اقتدار نظام و مقابله با جنگ ترکیبی دشمن تأکید کرد.

وی ضمن قدردانی از تلاش‌های دغدغه‌مندانه اصحاب رسانه در روایتگری صادقانه و تبیین حقایق اظهار کرد: امروز ایران اسلامی در میدان یک جنگ شناختی و ترکیبی نابرابر قرار گرفته است که در آن، کارتل‌های عظیم رسانه‌ای جهان با هدف تأثیرگذاری بر فضای روانی جامعه و مخدوش کردن ذهنیت مردم، تمام توان خود را به‌کار گرفته‌اند.

امامی با بیان اینکه عصر حاضر، عصر روایتگری و تبیین است، افزود: وظیفه اصلی رسانه‌ها، ارائه اطلاعات درست، بهنگام و انعکاس مطالبات به‌حق مردم است. ملت ایران با بیش از سه هزار سال تمدن و هزاران سال پیشینه فرهنگی، همواره صاحب اصالت، هویت دینی و ملی بوده و با وجود فراز و نشیب‌های تاریخی، در اوج هجمه‌های خبیثانه دشمنان، با تکیه بر فرهنگ غنی خود ایستادگی کرده است.

انسجام؛ رمز موفقیت در برابر تفرقه

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری اردبیل اتحاد و انسجام را رمز پیروزی و موفقیت ملت دانست و تصریح کرد: دشمنان همواره چشم طمع به تمامیت ارضی ایران اسلامی داشته‌اند، اما مردم با وجود تفاوت در عقاید و سلایق، در بزنگاه‌های تاریخی با اتحادی بی‌نظیر مانع تحقق اهداف آنان شده‌اند. تفرقه و اختلاف، سم مهلکی است که رسانه‌ها باید با هوشیاری، فضای همدلی و هم‌افزایی را جایگزین آن کنند.

امامی در بخش دیگری از سخنان خود، اقتدار امروز نظام را حاصل پیوند قدرت نظامی و دیپلماسی دانست و گفت: در کنار اقتدار نظامی و شهامت بی‌نظیر نیرو‌های مسلح (ارتش و سایر قوای نظامی) که مایه مباهات و امنیت کشور است، شاهد اقتدار چشمگیر در عرصه دیپلماسی هستیم.

وی تأکید کرد: در سپهر تاریخ کشور، یکپارچگی ملی به‌عنوان یکی از مؤلفه‌های اصلی قدرت نرم، نقش محوری در پیشبرد اهداف نظام دارد و باید همچنان مورد توجه ویژه قرار گیرد تا خواسته‌های عمومی مردم در تمامی مسائل به‌خوبی محقق شود.

عزم جدی برای تبیین مکتب اردبیل در سطح ملی

امامی با اشاره به تمهیدات اندیشیده شده برای گرامیداشت این هفته تصریح کرد: برنامه‌های امسال صرفاً محدود به نماد‌های محلی نخواهد بود؛ بلکه هدف ما معرفی «مکتب اردبیل» به‌عنوان یک الگوی تمام‌عیار از تلفیق دین‌داری و میهن‌دوستی در تراز ملی و بین‌المللی است. 

وی افزود: با هم‌افزایی دستگاه‌های اجرایی، فرهنگی و نهاد‌های مردمی، تلاش شده است تا ظرفیت‌های تاریخی این استان در حوزه‌های گردشگری، صنایع دستی و مفاخر دینی به‌گونه‌ای به نمایش درآید که برای تمام هموطنان‌مان مایه مباهات و غرور باشد.

رسانه؛ افسر خط‌مقدم روایتگری

امامی در بخش دیگری از این نشست، با تأکید بر اهمیت فضای رسانه‌ای در «هفته اردبیل» بیان کرد: در عصر جنگ ترکیبی و شناختی، رسانه‌ها مسئولیت سنگینی بر عهده دارند. «هفته اردبیل» بهترین فرصت برای بازخوانی روایت درست از تاریخ و هویت این مرز و بوم است تا نقشه‌های دشمنان برای ایجاد یأس و ناامیدی در جامعه، با تکیه بر آگاهی‌بخشی و ایجاد امید و نشاط اجتماعی خنثی شود. 

وی از اصحاب رسانه خواست تا با تولید محتوای فاخر و خلاقانه، نه تنها رویداد‌های این هفته را منعکس کنند، بلکه به شتاب‌دهنده فرآیند انسجام ملی تبدیل شوند.

پیوند نسل‌ها با تکیه بر فرهنگ غنی صفوی

معاون استاندار اردبیل همچنین با اشاره به ضرورت انتقال مفاهیم تمدنی به نسل جوان گفت: برنامه‌ریزی‌های صورت‌گرفته به‌گونه‌ای تنظیم شده که تمامی اقشار، به‌ویژه نسل جوان و نوجوان، با تاریخ پرافتخار اردبیل پیوند بخورند. حضور مردم در این برنامه‌ها و مشارکت خودجوش آنان، نشان‌دهنده تعمیق احساس تعلق ملی است که در اتفاقات اخیر جامعه نیز نمود پیدا کرد و ثابت کرد که هرگاه مردم محور فعالیت‌ها باشند، توطئه‌های تفرقه‌افکنانه دشمنان به سنگ خواهد خورد.

وی ادامه داد: مجموعه برنامه‌های «هفته استان اردبیل» با برگزاری همایش‌های علمی، نمایشگاه‌های فرهنگی و مراسم آیینی از در سراسر استان برگزار می‌شود و انتظار می‌رود خروجی این رویداد، تقویت بیش از پیشِ همدلی میان مردم و مسئولان و معرفی شایسته «دارالارشاد» به‌عنوان نماد اتحاد و تشیع اصیل در سپهر جغرافیای فرهنگی ایران باشد.

امامی با اشاره به جایگاه ویژه استان اردبیل به عنوان «دارالارشاد» و مهد تمدن صفوی، برنامه‌های هفته اردبیل را فرصتی ارزشمند برای تقویت پیوند میان هویت ملی، دینی و افتخارات تاریخی این خطه دانست.

هفته اردبیل به جریان دائمی فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی استان تبدیل شود

پروانه رضاقلی‌زاده مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری اردبیل با تأکید بر مردمی بودن برنامه‌های هفته اردبیل گفت: همه مردم شریف استان در برگزاری و غنای برنامه‌های این هفته سهم دارند و نباید فعالیت‌ها تنها به ایام هفته اردبیل محدود شود.

وی اظهار کرد: برنامه‌های هفته اردبیل باید در طول سال استمرار داشته باشد و دبیرخانه بزرگداشت هفته اردبیل نیز پس از پایان این هفته به فعالیت خود ادامه خواهد داد تا از همه ظرفیت‌ها، ایده‌ها و پیشنهادهای مردمی بهره‌مند شود. برای دریافت دیدگاه‌های شهروندان، جلساتی با سازمان‌های مردم‌نهاد برگزار شده و از طریق پیامک و رسانه‌ها نیز از مردم درخواست شده است تا طرح‌ها و پیشنهادهای خود را ارائه کنند.

مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری اردبیل با بیان اینکه محوریت هفته اردبیل باید در برنامه‌ریزی‌های سالانه استان مورد توجه قرار گیرد، تصریح کرد: ضروری است در تمامی پروژه‌های فرهنگی، اجتماعی و حتی سرمایه‌گذاری‌های اقتصادی، جایگاه و اهداف هفته اردبیل دیده شود.

رضاقلی‌زاده از اصحاب رسانه خواست در کنار اجرای برنامه‌ها حضور فعال داشته باشند و با انعکاس رویدادها و ارائه پیشنهادهای خود، در ارتقای کیفیت برنامه‌ها مشارکت کنند.

وی همچنین از برگزاری ویژه برنامه‌های متنوع در پیاده‌راه باکو خبر داد و گفت: امسال نمایشگاه‌های هنری، صنایع‌ دستی و فرهنگی به همراه کارگاه‌های آموزشی و عملی برای گروه‌های مختلف، به‌ویژه نوجوانان و جوانان، برگزار خواهد شد تا زمینه آشنایی بیشتر آنان با ظرفیت‌ها و هویت فرهنگی استان فراهم شود.

مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری اردبیل در پایان تأکید کرد: مشارکت مردم، رسانه‌ها و نهادهای مختلف می‌تواند به غنای برنامه‌های هفته اردبیل کمک کند و این پیشنهادها هم در ایام هفته اردبیل و هم در برنامه‌ریزی‌های پس از آن مورد استفاده قرار خواهد گرفت.

انتهای پیام



منبع

برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : 0
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.