امام علی (ع) می فرماید
۞ هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است. ۞
افزونه جلالی را نصب کنید. - 26 محرم 1448
شناسه خبر : 373374
  پرینت تاریخ انتشار : 11 جولای 2026 - 19:16 | 4 بازدید

انقلاب تشییع و بدرقه امام مجاهد شهید

حجت‌الاسلام والمسلمین محمدرضا قاسمی‌نیا، فعال فرهنگی طی یادداشتی که در اختیار ایکنا قرار داده، نوشت: از دوازدهم تا نوزدهم تیرماه ۱۴۰۵، جهان شاهد آیین‌های وداع، بدرقه و تشییع پیکر مطهر حضرت آیت‌الله‌العظمی امام خامنه‌ای شهید در شهر‌های تهران، قم، مشهد، نجف و کربلا بود؛ مراسمی که به تصریح ناظران و رسانه‌ها، تاکنون در هیچ دوره‌ای […]

انقلاب تشییع و بدرقه امام مجاهد شهید


حماسه‌ای بی‌سابقه در تاریخ؛ وداع ملتی با امام مجاهدحجت‌الاسلام والمسلمین محمدرضا قاسمی‌نیا، فعال فرهنگی طی یادداشتی که در اختیار ایکنا قرار داده، نوشت: از دوازدهم تا نوزدهم تیرماه ۱۴۰۵، جهان شاهد آیین‌های وداع، بدرقه و تشییع پیکر مطهر حضرت آیت‌الله‌العظمی امام خامنه‌ای شهید در شهر‌های تهران، قم، مشهد، نجف و کربلا بود؛ مراسمی که به تصریح ناظران و رسانه‌ها، تاکنون در هیچ دوره‌ای از تاریخ بشریت نظیر نداشته است.

برآورد‌های جمعیتی از سوی رسانه‌ها و مراکز آماری، حضور حدود ۴۳ میلیون نفر را در این مراسم‌ها نشان می‌دهد؛ رقمی که گواه روشنی بر مردمی‌ترین نظام جهان بودن جمهوری اسلامی ایران است و این نعمت عظیم الهی را بر همگان مبارک می‌دارد.

حضور حماسی ده‌ها میلیونی مردم دلداده و ولایتمدار در داخل و خارج از کشور، نه‌تنها ابراز ارادتی کم‌نظیر به فرزند حوزه علمیه و روحانیت اصیل بود، بلکه عینیت باور عمیق به کارآمدی ولایت فقیه و وفاداری به خادمی صالح، صادق و مجاهدی فی‌سبیل‌الله بود که در تمام حیات پربرکتش، لحظه‌ای از مردم غافل نبود و همواره به سرمایه‌های مردمی و قدرت بی‌بدیل آنان ایمانی راسخ داشت.

این رویداد عظیم که با حضور گسترده اقشار، اصناف، گروه‌ها، احزاب و سلایق گوناگون قومی، مذهبی، سیاسی، فرهنگی و اجتماعی همراه بود، دارای پیام‌های متعددی است که از جمله مهم‌ترین آن‌ها می‌توان به پاسداری از آرمان‌ها و اصول انقلاب اسلامی و عزم بر تداوم آنها، تحکیم انسجام، همدلی و وحدت امت اسلامی، برانگیخته شدن احساسات آزادی‌خواهان، مظلومان و مستضعفان جهان با شعار «باید برخاست»، تأکید بر عزت، استقلال، مقاومت، وطن‌دوستی و قدرت‌آفرینی، تجلیل از جایگاه والای شهدا و ترویج فرهنگ ولایت‌شناسی و ولایتمداری، آمادگی برای مجاهدت و خدمت در حکومت امام عصر(عج) و زمینه‌سازی برای تمدن نوین اسلامی، تداوم حمایت از ولایت فقیه و راه امام خمینی(ره) و امام خامنه‌ای شهید و اطاعت از منویات حضرت امام سیدمجتبی خامنه‌ای اشاره کرد.

در این هشت روز بی‌سابقه، جمعیت کثیری از مردم جهان، آزادی‌خواهان، شخصیت‌ها، هیئت‌های سیاسی، جبهه محور مقاومت، اندیشمندان و به‌ویژه جوانان، نوجوانان و زنان حضور پرشوری داشتند؛ حضور آنان به‌گونه‌ای بود که بسیاری از توطئه‌ها و دسیسه‌های دشمن را خنثی کرد.

برافراشته بودن پرچم‌های خونخواهی و انتقام در این برنامه‌ها، از دستاوردهای بصیرتی و صریح آحاد مردم به‌شمار می‌رود و نشان از عزم جدی برای پاسخ به جنایتکاران دارد.

دشمن آمریکایی-صهیونیستی و آمران و قاتلان و حامیان شهادت امام خامنه‌ای عزیز، همچنین همه کسانی که در جنگ تحمیلی سوم، با دستور مستقیم و فرماندهی ترامپ و نتانیاهوی جنایتکار و جنگ‌افروز به شهادت رسیدند، باید منتظر انتقام سخت و پاسخ قاطع این جنایات باشند.

خلق این حماسه ماندگار تاریخی و حضور پرشور و شعور، چنان عظیم بود که شبکه‌های رسانه‌ای و تلویزیونی جهان را غافلگیر کرد؛ به‌گونه‌ای که بسیاری از آنها نتوانستند حق مطلب را به‌درستی منعکس کنند و برخی نیز از روی عصبانیت، حضور مردم را ناچیز جلوه دادند یا حتی از پخش تصاویر خودداری کردند.

ثمره حکمرانی بر دل‌‌ها و قلوب مردم جهان، علاوه بر ملت ایران، در این تشییع باشکوه از سوی امام مجاهد شهید و اعظم سیدالشهدای انقلاب اسلامی به نمایش درآمد؛ حماسه‌ای که تا ابد در تاریخ بشریت ماندگار خواهد بود.

انتهای پیام



منبع

برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : 0
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.