امام علی (ع) می فرماید
۞ هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است. ۞
افزونه جلالی را نصب کنید. - 22 محرم 1448
شناسه خبر : 372227
  پرینت تاریخ انتشار : 07 جولای 2026 - 18:45 | 6 بازدید

فضاسازی گسترده مشهد در آستانه تشییع پیکر رهبر شهید

معاون سازمان فرهنگی اجتماعی شهرداری مشهد خبر داد عقیل قدرتی، معاون فرهنگی‌ هنری سازمان فرهنگی اجتماعی شهرداری مشهد در گفت‌وگو با ایکنا از خراسان رضوی درخصوص اقدامات انجام‌شده در سطح شهر مشهد برای تشییع پیکر رهبر شهید، اظهار کرد: از همان ابتدای ابلاغ برنامه‌ها، فرآیند فضاسازی و اکران شهری در سطح مشهد آغاز شده و […]

فضاسازی گسترده مشهد در آستانه تشییع پیکر رهبر شهید


معاون سازمان فرهنگی اجتماعی شهرداری مشهد خبر داد

فضاسازی گسترده مشهد در آستانه تشییع پیکر رهبر شهیدعقیل قدرتی، معاون فرهنگی‌ هنری سازمان فرهنگی اجتماعی شهرداری مشهد در گفت‌وگو با ایکنا از خراسان رضوی درخصوص اقدامات انجام‌شده در سطح شهر مشهد برای تشییع پیکر رهبر شهید، اظهار کرد: از همان ابتدای ابلاغ برنامه‌ها، فرآیند فضاسازی و اکران شهری در سطح مشهد آغاز شده و با توجه به اینکه فضای شهری مشهد در حوزه اکران و تبلیغات شهری دو بستر عمده شامل بیلبوردها و استرابوردهای شهری را در اختیار دارد، از ابتدای دهه اول محرم سیاه‌پوشی شهر در دستور کار قرار گرفت. 

وی ادامه داد: همزمان با ابلاغ شعار «باید برخاست» و هویت بصری اعلام‌ شده از سوی ستاد تشییع در تهران، این هویت بصری در مشهد نیز همانند سایر کلانشهرها بر بسترهای تبلیغات شهری اکران شد. در حال حاضر، 580 سازه بیلبوردی و 480 سازه استرابوردی به‌طور کامل در مسیر فضاسازی و اکران قرار گرفته‌اند و تمامی این ظرفیت‌ها به موضوع مراسم تشییع اختصاص یافته است، همچنین قاب‌های مفاخر شهری نیز با تصاویر مرتبط مزین شده‌اند تا فضای عمومی شهر بیش از پیش متناسب با این رویداد مهم شکل بگیرد.

قدرتی اظهار کرد: در کنار این اقدامات، ظرفیت‌های رسانه‌ای نوین شهر نیز فعال شده است، به‌گونه‌ای که تلویزیون‌های هوشمند در حوزه قطار شهری، LED پوسترهای سازمان فاوا و تلویزیون‌های شهری با همکاری سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری و همچنین سازمان مشاغل شهری، به‌طور کامل زیر بار اکران رفته‌اند و در حال پخش محتوای مرتبط با مراسم هستند.

وی با اشاره به مجموعه اقدامات شهرداری مشهد در حوزه فضاآرایی شهری بیان کرد: علاوه بر اکران محیطی، در بخش فضای‌آرایی و فضاسازی نیز اقدامات گسترده و قابل توجهی در حال انجام است تا بتوانیم برای ایام تشییع پیکر رهبر شهید تمام ظرفیت‌های شهر را به میدان بیاوریم و میزبانی شایسته‌ای از این رویداد داشته باشیم.

اجرای بیش از 150 نمایش خیابانی با محور «نهضت ادامه دارد»

معاون فرهنگی‌ هنری سازمان فرهنگی اجتماعی شهرداری مشهد از تدارک گسترده برنامه‌های هنری در سطح شهر خبر داد و گفت: در بخش هنرهای نمایشی، اجرای نمایش‌های خیابانی با عنوان «نهضت ادامه دارد» در دستور کار قرار گرفته‌ است و در مجموع 13 گروه نمایشی در این طرح مشارکت دارند که بخشی در دهه ولایت نمایش اجرا کرده‌اند و بخشی در ایام تشییع پیکر رهبر شهید نمایش اجرا می‌کنند.

قدرتی با اشاره به جزئیات اقدامات صورت‌ گرفته در بخش فضاآرایی اظهار کرد: برای ایام مراسم تشییع پیکر رهبر شهید، مجموعه متنوعی از اقلام و سازه‌های فضاسازی در سطح شهر به کار گرفته شده است. در این بخش 7000 آویز ستونی، 300 سازه اطلاع‌رسانی در سطح شهر و چهارراه‌ها، 2000 مورد فضاسازی روی بدنه جلو و عقب اتوبوس‌های شهری، 120 سازه پرتابل با ابعاد 200 در 300 و 2000متر مربع فضاآرایی در مجموعه‌های شهرداری، ساختمان‌ها، مواکب و ایستگاه‌های سطح شهر در نظر گرفته شده است.

وی افزود: همچنین 30 ابرپرده ساختمانی، 15 ابرپرده بر عرشه پل‌ها، 1200پرچم به اهتزاز درآمده، 200 پرده عرضی خیابانی و 200 هزار متر ریسه مشکی و قرمز برای فضاسازی شهری آماده و نصب شده است. در این ایام 8400 پرچم BRT، تعداد 600 پرچم بیرقی افقی 3 در 5، 600 پرچم عمودی 3 در 5، 500 سازه اهتزاز پرتابل، 9 برج پرچم، 60 هزار پرچم ایران با ابعاد 70 در 120، 750 ابرپرچم بیرقی 300 در 500 با پایه بامبو، 60 هزار پرچم خودرویی با پایه و 50 هزار پوستر دورو قطعه نیز برای استفاده در سطح شهر پیش‌بینی و توزیع شده است.

قدرتی اظهار کرد: مجموعه این اقدامات در حوزه اکران، فضاآرایی و برنامه‌های هنری با هدف ایجاد هم‌افزایی در فضای عمومی شهر و بهره‌گیری از تمامی ظرفیت‌های شهرداری مشهد برای برگزاری هرچه باشکوه‌تر مراسم تشییع پیکر رهبر شهید انجام شده و تلاش ما این است که فضای شهر مشهد در این ایام از نظر بصری و همچین از منظر فعالیت‌های فرهنگی و هنری، متناسب با عظمت و اهمیت این مراسم باشد و بتوانیم با همکاری دستگاه‌ها و سازمان‌های مختلف، میزبانی شایسته‌ای از زائران و مجاوران داشته باشیم.

 

انتهای پیام



منبع

برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : 0
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.