امام علی (ع) می فرماید
۞ هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است. ۞
افزونه جلالی را نصب کنید. - 22 محرم 1448
شناسه خبر : 372071
  پرینت تاریخ انتشار : 07 جولای 2026 - 8:31 | 4 بازدید

تشییع رهبر شهید، هویت دینی و انقلابی قم را تثبیت کرد

محمد منان رئیسی، نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با ایکنا از قم با اشاره به مهم‌ترین شاخصه‌های مدیریت جهادی، اظهار کرد: یکی از موضوعاتی که رهبر شهید نیز همواره بر آن تأکید داشتند، این بود که مدیر جهادی خود را در بن‌بست‌ها، چه بن‌بست‌های طبیعی که از بیرون بر او عارض […]

تشییع رهبر شهید، هویت دینی و انقلابی قم را تثبیت کرد


محمد منان رئیسی، نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامیمحمد منان رئیسی، نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با ایکنا از قم با اشاره به مهم‌ترین شاخصه‌های مدیریت جهادی، اظهار کرد: یکی از موضوعاتی که رهبر شهید نیز همواره بر آن تأکید داشتند، این بود که مدیر جهادی خود را در بن‌بست‌ها، چه بن‌بست‌های طبیعی که از بیرون بر او عارض می‌شود و چه بن‌بست‌های غیرطبیعی که ممکن است محصول چارچوب‌های ذهنی محدود باشد، محصور نمی‌بیند و همواره به دنبال بن‌بست‌شکنی است.

وی ادامه داد: مدیر جهادی تلاش می‌کند خود را از شرایط تحمیلی، چه شرایط بیرونی و چه شرایطی که از درون ایجاد شده باشد، بیرون بکشد و این یکی از شروط مهم مدیریت جهادی است.

نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی دومین ویژگی مدیریت جهادی را «حداکثر بهره‌وری از حداقل امکانات موجود» دانست و گفت: مدیر جهادی منتظر فراهم شدن همه ابزارها و امکانات نمی‌ماند، بلکه با همان ظرفیت‌های محدود کار را آغاز می‌کند و در ادامه به دنبال ظرفیت‌سازی می‌رود.

نماینده مردم قم در مجلس با بیان اینکه مدیر جهادی مسئولیت و منصب را فرصتی برای خدمت می‌داند، نه دریچه‌ای برای قدرت، افزود: در روحیه مدیران جهادی، خدمت به مردم اصل است و از آنجا که مردم رکن جمهوری اسلامی هستند و حکومت نیز مردم‌پایه است، مسئولیت برای این مدیران به معنای دوره‌ای برای خدمت به مردم، به‌ویژه محرومان، تلقی می‌شود.

وی همچنین توجه به هویت بومی و ملی را از دیگر مؤلفه‌های مدیریت جهادی برشمرد و تصریح کرد: پارادایم فکری مدیر جهادی در چارچوب بومی، نه بر اساس الگوهای غیربومی، چه غربی و چه شرقی تعریف می‌شود.

رئیسی با تأکید بر اینکه مدیریت جهادی با «خدمت بی‌منت» معنا پیدا می‌کند، گفت: در پس این نوع خدمت، انگیزه‌های غیرشرعی، غیردینی یا منفعت‌طلبانه وجود ندارد و فرد از سر تکلیف شرعی، اخلاقی و انسانی وارد میدان می‌شود.

نماینده مردم قم در مجلس درباره الزامات تحقق روحیه جهادی در اندیشه رهبری نیز، گفت: دو شرط اصلی نخست، خودساختگی فردی و اخلاقی و دوم، خودساختگی ذهنی و عقلی در این زمینه وجود دارد.

وی بیان کرد: خودساختگی فردی و اخلاقی لازمه خدمت بی‌منت و پایبندی به ارزش‌هاست. از سوی دیگر، فرد از نظر ذهنی و عقلی نیز نباید دچار وابستگی به تفکرها و تمدن‌های دیگر باشد. اگر ذهن مدیری آلوده به این تصور باشد که کشور توانایی تولید و پیشرفت ندارد، طبیعتا نمی‌توان از چنین نگاهی انتظار مدیریت جهادی داشت.

وی درباره پیوند میان اخلاص، مسئولیت‌پذیری و کارآمدی در الگوی مسئول جهادی نیز گفت: در نگاه جهادی، فرد اساسا مسئولیت را برای خدمت می‌پذیرد و لازمه پذیرش مسئولیت برای خدمت، اخلاص است؛ یعنی فرد نباید به دنبال منافع فردی، حزبی یا قومی خود باشد.

نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: میان اخلاص و مسئولیت‌پذیری در نگاه جهادی یک رابطه قطعی وجود دارد و هنگامی که این دو در کنار هم قرار بگیرد و فرد برای رضای خدا و خدمت به مردم وارد میدان شود، خداوند نیز به کار برکت می‌دهد و کارآمدی نیز به دنبال آن محقق می‌شود.

وی با بیان اینکه مراسم تشییع رهبر شهید در قم فرصتی تاریخی برای مردم قم است، گفت: با توجه به پیوند عمیق و انکارناپذیر رهبر شهید با شهر قم، حوزه علمیه و مراکز دینی این شهر، و با توجه به اینکه قم مبدأ و منشأ انقلاب اسلامی بوده است، این فرصت توانست جایگاه هویتی، دینی و انقلابی قم را بیش از پیش برجسته کند.

انتهای پیام



منبع

برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : 0
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.