امام علی (ع) می فرماید
۞ هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است. ۞
افزونه جلالی را نصب کنید. - 21 محرم 1448
شناسه خبر : 371751
  پرینت تاریخ انتشار : 06 جولای 2026 - 8:15 | 6 بازدید

مشت گره‌کرده رهبر شهید، نماد استکبارستیزی و استقلال‌خواهی ملت ایران است

سید پرویز فتاح، رئیس ستاد اجرایی فرمان امام(ره)، در گفت‌وگو با ایکنا با اشاره به نماد مشت گره‌کرده رهبر شهید انقلاب اسلامی، اظهار کرد: مشت گره‌کرده ایشان، برخاسته از روحیه استقلال‌خواهی ملت ایران و هویت اسلامی انقلاب بود و همواره نماد استکبارستیزی به شمار می‌رفت. وی افزود: در تمام دوران رهبری، حتی در سخت‌ترین شرایط، […]

مشت گره‌کرده رهبر شهید، نماد استکبارستیزی و استقلال‌خواهی ملت ایران است


سید پرویز فتاح، رئیس ستاد اجرایی فرمان امامسید پرویز فتاح، رئیس ستاد اجرایی فرمان امام(ره)، در گفت‌وگو با ایکنا با اشاره به نماد مشت گره‌کرده رهبر شهید انقلاب اسلامی، اظهار کرد: مشت گره‌کرده ایشان، برخاسته از روحیه استقلال‌خواهی ملت ایران و هویت اسلامی انقلاب بود و همواره نماد استکبارستیزی به شمار می‌رفت.

وی افزود: در تمام دوران رهبری، حتی در سخت‌ترین شرایط، هیچ‌گاه از رهبر شهید موضعی سست و متزلزل دیده نشد؛ بلکه ایشان همواره محکم‌ترین و قاطع‌ترین مواضع را در برابر استکبار اتخاذ می‌کردند. حقیقتاً ایشان تجسم کامل یک مؤمن مبارز با استکبار بودند.

فتاح با تأکید بر اینکه رهبر شهید بارها نسبت به اعتماد به دشمن هشدار داده بودند، تصریح کرد: ایشان همواره به ما می‌آموختند که به دشمن، به‌ویژه آمریکا و وعده‌هایش، اعتماد نکنیم. ظاهر سخنان آنان ممکن است آراسته باشد، اما در پس آن، همان خوی استکباری و شمشیر دشمنی نهفته است.

رئیس ستاد اجرایی فرمان امام ادامه داد: مسئولان کشور، فرماندهان و دانشمندان، باید به‌ویژه پس از شهادت رهبر انقلاب با هوشیاری بیشتری عمل کنند. دشمن با ارتکاب این جنایت‌ها نشان داد که قابل اعتماد نیست. آمریکایی ها امروز از مذاکره سخن می‌گویند، دستشان تا مرفق به خون مردم، فرماندهان، دانشمندان و رهبر شهید آغشته است و چگونه می‌توان به چنین دشمنی اعتماد کرد.

وی با اشاره به جنایت‌های اخیر رژیم صهیونیستی و حامیان آن گفت: آنان حتی مسئولیت اقدامات خود را نیز نمی‌پذیرند و کوچک‌ترین عذرخواهی از جنایت‌هایشان نکرده‌اند؛ از این‌رو مسئولان باید این تجربه را به‌عنوان یک درس بزرگ مدنظر داشته باشند و هرگز از دشمن خونخوار غفلت نکنند.

فتاح به حضور گسترده مردم در آیین‌های وداع و بدرقه رهبر شهید اشاره کرد و گفت: مردم از همان روزهای نخست جنگ تحمیلی سوم و به‌ویژه در شب‌های اخیر و آیین بدرقه امام شهید، با حضور پرشور خود در مصلای تهران، میدان‌ها و شهرهای مختلف، سنگ تمام گذاشتند. بسیاری از مردم از شهرهای اطراف راهی تهران شدند و جمعیت عظیمی در این مراسم حضور یافت.

وی افزود: این حضور عظیم تنها به تهران محدود نیست و در قم، مشهد، عراق و دیگر مناطق نیز مردم برای ادای احترام به رهبر شهید به میدان آمده‌اند. این حضور گسترده نشان می‌دهد که مردم برای خون‌خواهی رهبر شهید و دفاع از آرمان‌های انقلاب قیام کرده‌اند.

رئیس ستاد اجرایی فرمان امام با اشاره به مطالبه خونخواهی مردم، تأکید کرد: ملت ایران، امروز خواهان قصاص و انتقام خون رهبر شهید هستند و این پیام روشن را به مسئولان منتقل می‌کنند تا با اقتدار و هوشیاری از حقوق ملت ایران دفاع کنند.

انتهای پیام



منبع

برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : 0
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.