امام علی (ع) می فرماید
۞ هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است. ۞
افزونه جلالی را نصب کنید. - 18 محرم 1448
شناسه خبر : 370980
  پرینت تاریخ انتشار : 03 جولای 2026 - 16:41 | 4 بازدید

تشییع رهبر شهید نمایش اقتدار و انسجام امت اسلامی است

به گزارش ایکنا از اردبیل، حجت‌الاسلام والمسلمین ناصر نصیری امام جمعه موقت شهرستان سرعین در خطبه‌های نماز جمعه ۱۲ تیرماه با دعوت مردم به رعایت تقوای الهی اظهار کرد: تقوا تنها یک سفارش اخلاقی نیست، بلکه معیار ارزش‌گذاری اعمال انسان‌ها و سرمایه‌ای ماندگار برای سعادت دنیا و آخرت است و هرچه انسان به تقوا نزدیک‌تر […]

تشییع رهبر شهید نمایش اقتدار و انسجام امت اسلامی است


حجت‌الاسلام ناصر نصیری، امام جمعه موقت شهرستان سرعین در خطبه‌های نماز جمعهبه گزارش ایکنا از اردبیل، حجت‌الاسلام والمسلمین ناصر نصیری امام جمعه موقت شهرستان سرعین در خطبه‌های نماز جمعه ۱۲ تیرماه با دعوت مردم به رعایت تقوای الهی اظهار کرد: تقوا تنها یک سفارش اخلاقی نیست، بلکه معیار ارزش‌گذاری اعمال انسان‌ها و سرمایه‌ای ماندگار برای سعادت دنیا و آخرت است و هرچه انسان به تقوا نزدیک‌تر شود، به خداوند و اهل ‌بیت(ع) نیز نزدیک‌تر خواهد شد.

 

وی با اشاره به ایام سوگواری ماه محرم افزود: قیام حضرت اباعبدالله‌الحسین‌(ع) نقطه عطف تاریخ بشریت است و عاشورا مسیر حق و باطل را برای همیشه از یکدیگر جدا کرد. انسان‌ها در هر عصر و زمان با انتخاب راه امام حسین‌(ع) یا جبهه مقابل او، جایگاه خود را مشخص می‌کنند.

 

امام جمعه موقت سرعین با بیان اینکه یاران حقیقی امام حسین‌(ع) در همه دوران‌ها دارای ویژگی‌هایی همچون ایمان، بصیرت، تقوا و ولایت‌مداری هستند، تصریح کرد: هرکس در لحظه‌های حساس زندگی، راه حق را انتخاب کند، در مسیر یاران سیدالشهدا‌(ع) قرار خواهد گرفت.

 

نصیری در بخش دیگری از سخنان خود، با اشاره به مراسم پیش‌ روی تشییع «رهبر شهید انقلاب اسلامی»، این مراسم را بزرگ‌ترین رخداد جهان اسلام پس از ارتحال حضرت امام خمینی(ره) توصیف کرد و گفت: حضور گسترده مردم در این آیین، جلوه‌ای از وفاداری ملت به آرمان‌های انقلاب، ولایت و خون شهیدان خواهد بود و پیام روشنی از اقتدار و وحدت ملت ایران به جهانیان مخابره می‌کند.

 

وی با بیان اینکه رهبر شهید شخصیتی جامع‌الاطراف بود، افزود: ایشان علاوه بر جایگاه رهبری، از مراتب عالی فقاهت، اجتهاد، دانش، مدیریت، شجاعت و مجاهدت برخوردار بودند و عمر خود را در مسیر خدمت به اسلام، انقلاب و مردم سپری کردند.

 

امام جمعه موقت سرعین حفظ اقتدار و انسجام ملی را مهم‌ترین میراث رهبر شهید دانست و اظهار کرد: امروز همه مسئولان و آحاد مردم وظیفه دارند با پاسداری از این میراث ارزشمند، در تقویت وحدت، اقتدار و پیشرفت کشور نقش‌آفرین باشند.

 

نصیری همچنین با انتقاد از رویکرد کشور‌های غربی در قبال حقوق بشر گفت: آمریکا و رژیم صهیونیستی با وجود ادعای دفاع از حقوق بشر، بزرگ‌ترین ناقضان حقوق ملت‌ها هستند و رفتار دوگانه آنان در قبال جمهوری اسلامی ایران، نشان‌دهنده ماهیت واقعی این شعارهاست.

 

وی با تأکید بر اینکه ملت ایران در برابر فشار‌ها و تهدید‌های دشمنان عقب‌نشینی نخواهد کرد، افزود: هرگونه مذاکره زمانی معنا دارد که در راستای حفظ عزت، استقلال و حقوق ملت ایران باشد و هرگز به معنای دست کشیدن از مقاومت و اقتدار دفاعی کشور نیست.

 

امام جمعه موقت سرعین در پایان، با دعا برای عزت و سربلندی نظام اسلامی، از مردم خواست با تقویت ایمان، تقوا، وحدت و بصیرت، زمینه‌ساز تحقق آرمان‌های بلند انقلاب اسلامی و سربلندی ایران اسلامی باشند.

انتهای پیام



منبع

برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : 0
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.