امام علی (ع) می فرماید
۞ هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است. ۞
افزونه جلالی را نصب کنید. - 18 محرم 1448
شناسه خبر : 370972
  پرینت تاریخ انتشار : 03 جولای 2026 - 16:15 | 4 بازدید

مردم منتظر تحقق هفت شرط رهبری هستند

به گزارش ایکنا به نقل از معاونت ارتباطات و رسانه دفتر نماینده ولی فقیه در مازندران، آیت‌الله محمدباقر محمدی لائینی، نماینده ولی فقیه در مازندران، امروز 12 تیرماه در خطبه اول نماز جمعه ساری با گرامیداشت ایام اسارت اهل بیت امام حسین(ع) و حرکت اسرا از کوفه به سمت شام در نوزدهم ماه محرم اظهار […]

مردم منتظر تحقق هفت شرط رهبری هستند


آیت الله محمدباقر محمدی لائینی، نماینده ولی فقیه در مازندرانبه گزارش ایکنا به نقل از معاونت ارتباطات و رسانه دفتر نماینده ولی فقیه در مازندران، آیت‌الله محمدباقر محمدی لائینی، نماینده ولی فقیه در مازندران، امروز 12 تیرماه در خطبه اول نماز جمعه ساری با گرامیداشت ایام اسارت اهل بیت امام حسین(ع) و حرکت اسرا از کوفه به سمت شام در نوزدهم ماه محرم اظهار کرد: بحث امروز خودمان را در ادامه موضوع الزامات جنگ به مسئله رسانه و سخنگو معطوف می‌کنیم.

وی با اشاره به حدیثی از امام سجاد(ع) به نقل از ابوحمزه ثمالی‌افزود: حضرت شب‌ها زنبیل پر از نان را به‌سوی خانه‌های نیازمندان به دوش می‌کشید، به‌خاطر اینکه پنهان باشد، همچنین اینکه انفاق در شب (پنهانی و در سِر) آتش خشم خدا را خاموش می‌کند، یعنی جهنم برای تو گلستان می‌شود، امیدواریم ادامه‌دهنده این راه به‌صورت پنهانی باشیم.

محمدی لائینی تصریح کرد: هر تشکیلاتی برای موفقیت باید رسانه داشته باشد، جنگ هم سازوکار و حادثه‌ای است که برای موفقیت نیاز به رسانه دارد، در عصر اطلاعات نیمه دیگر جنگ فیزیکی، تبلیغات و بازگو کردن اخبار جنگ است.

نماینده ولی فقیه در مازندران تأکید کرد: اگر از خودمان رسانه داشته داشته باشیم می‌توانیم روایتگر اول باشیم، اگر رسانه نداشته باشیم مجبور هستیم از رسانه دشمن استفاده کنیم، دشمن هم در رسانه خود واقعیات را دگرگون می‌سازد، آن ها پیروز را شکست‌خورده و شکست‌خورده را پیروز قلمداد می‌کنند.

عضو مجلس خبرگان رهبری با اشاره به توئیت‌های دروغ رئیس‌جمهور آمریکا گفت: با اینکه درخواست مذاکره و آتش‌بس از طرف آن‌هاست، اما برعکس جلوه می‌دهند که واقعا فاتحه نیرو‌های مسلح ایران خوانده شد و ایران مجبور شد که با ما کنار بیاید.

امام جمعه ساری یادآور شد: همچنین اگر پیروز شویم رسانه دشمن نمی‌گذارد ما آن را احساس کنیم و پیروزی را در کام ما تلخ می‌کند که به‌خاطر جنگ شناختی و رسانه قوی دشمن است.

این مسئول واقعه کربلا را یک جنگ به تمام معنا دانست که احتیاج به رسانه داشت، گفت: اهل بیت(ع) نقش رسانه را بازی کردند، امام حسین(ع) و برخی از اصحابشان در بین راه خطبه‌هایی می‌خواندند، به‌خصوص خطبه امام سجاد(ع) در مسجد اموی دمشق و دو خطبه زینب کبری(س) در کوفه و شام بسیار تأثیرگذار بود، بزرگ و کوچکشان همه رسانه بودند و مظلومیت شهدای کربلا را منعکس و ظلم قاتلان را افشا کردند.

وی با تقدیر از مردم خوبی که در همه شرایط (ارزانی، گرانی، خوف و ترس، جنگ و …) از محفل امام حسین(ع) حمایت کردند، افزود: سخنگو هم باید در کنار رسانه باشد، باید بیان درست، قدرت اغناگری و تبیین داشته باشد، باید سخن را از زبان خودش به گوش شنونده از گوش شنونده به دل شنونده برساند، حرف باید از دلش بر بیاید.

نماینده ولی فقیه در مازندران با بیان اینکه رسانه آفت هم دارد، تأکید کرد: اگر به‌درستی از رسانه استفاده نشود و یا مخاطب احساس کند که سانسوری صورت می‌گیرد، نه تنها خودش را نمی‌تواند جا بیندازد بلکه موجب اعتماد مخاطبان به تبلیغات دشمن می‌شود، پس رسانه و سخنگوی آن باید خیلی دقیق، حساب‌شده و رسا باشد تا اخبار واقعی جامعه و جنگ را پوشش بدهد و آگاه کند.

امام جمعه ساری بیان کرد: امیدواریم هم در جنگ وظیفه خودمان را به‌خوبی و مؤثر انجام دهیم و هم در جنگ رسانه‌ای و شناختی با عنایت امام زمان(عج) دست برتر را داشته باشیم.

وی هفته جاری را هفته بزرگداشت رهبر شهید خواند و حضور میلیونی مردم را پیامی برای خون خواهی از ترامپ و نتانیاهو توصیف کرد و گفت: باید یک پویش مردمی شروط رهبری را به راه بیندازیم تا صدای این ملت شنیده شود، مردم منتظر تحقق هفت شرط رهبری هستند.

محمدی لائینی در خطبه دوم با سفارش به تقوای الهی اظهار کرد: حرف انسان باتقوا دلنشین و رسانه‌اش رساست، انفاقاتش قبول و زندگی‌اش پاک می‌شود.

وی با اشاره به فرمایش امام سجاد(ع) افزود: هر کسی به آنچه که خدا بر اون واجب کرده عمل کند بهترین مردم است.

محمدی لائینی با اشاره به حرکت کاروان اسرای امام حسین(ع) از روز شنبه، نوزدهم محرم و تسلیت ایام تصریح کرد: از عزاداری‌های شایسته شما مردم بسیار تشکر می‌کنیم چه در خیابان و چه در مساجد و تکایا، از مسئولان عزیزی که امنیت را تأمین کردند صمیمانه تشکر داریم.

امام جمعه ساری به سالروز حادثه هواپیمای مسافربری به‌وسیله کشتی جنگی آمریکایی و کشف کودتای نافرجام نوژه (روز افشای حقوق بشر آمریکایی) اشاره و تأکید کرد: ما هم در جنگ اخیر مشاهده‌گر جنایات آمریکا مثل حمله به مدرسه میناب، لامرد، شهادت رهبر عزیزمان و بیش از هزار نفر از فرماندهان و شهدای دیگر بودیم که نشان می‌دهد بزرگترین مدعیان حقوق بشر بزرگترین دشمن حقوق بشر و دروغگویان هستند.

عضو مجلس خبرگان رهبری بیان کرد: ماسک و نقاب از چهره آمریکا دیگر کنار رفته و مردم هم‌دستی او با رژیم جنایتکار صهیونیستی را دیدند و دیدیم و هرگز این شعار از زبان ما نمی‌افتد و همیشه شعار «مرگ بر آمریکا» را فریاد می‌زنیم.

نماینده ولی فقیه در مازندران با بیان اینکه هفته پیش رو هفته مهمی است، اصلا هفته رهبر شهید ماست، اظهار کرد: از امروز حضور مقامات و شخصیت‌های خارجی برای ادای احترام به پیکر رهبر شهیدمان و چهار نفر از اعضای خانواده ایشان آغاز شده و به‌صورت عموم از فردا و پس‌فردا، روز دوشنبه هم تشییع باشکوه در تهران، روز سه‌شنبه در قم، چهارشنبه در کربلا و نجف و پنجشنبه در مشهد و تدفین ظاهرا برای جمعه آینده است.

وی گفت: این هفته متعلق به رهبری است و این حضور ده‌ها میلیونی که خواهید دید، خیلی‌ها عازم هستند و کسانی که حضور پیدا نمی‌کنند دلشان روانه می‌شود، به‌نظر من این اجتماع یک پیام شاخص دارد و آن را ما در قالب «یا لثارت الخامنه‌ای» می‌توانیم تعبیر کنیم، یعنی پیام این مردم خونخواهی رهبر شهیدمان است از کسانی که قاتل و جنایتکار هستند مثل ترامپ و نتانیاهو که خواستار اعدام و قصاص اینها هستند.

محمدی لائینی با اشاره به بحث هفته گذشته روایی‌ها و ناروایی‌های مذاکره و تفاهم افزود: امروز هم یک مورد از روایی‌ها و دو مورد از ناروایی‌ها می‌خواهم مطرح کنم.

عضو مجلس خبرگان رهبری ادامه داد: در سخنان آقای قالیباف رئیس مجلس در دو شب متوالی توضیحاتی بود شاید برخی ابهامات برطرف شده است، اما یک ناروایی این است که همزمان با جلسه با آمریکا او با دولت لبنان و اسرائیل مذاکراتی داشتند موادی که در توافق‌نامه خود آوردند منتشر شده است، دومین ماده بند توافق آن‌ها دقیقا نقض بند اول توافق‌نامه‌ای است که شما با آنان امضا کرده‌اید، یعنی آمریکا دو‌دوزه بازی کرد.

این مسئول افزود: آمریکا در آن بند به خلع سلاح حزب‌الله لبنان تأکید دارد تا اسرائیل آتش‌بس کند این یعنی ما حمایت خود از لبنان را برداشتیم، در حالی که ما حزب‌الله را جدی گرفته‌ایم، بزرگترین نقض آشکار همین است.

وی اظهار کرد: ناروایی دیگر این است که ما معبری در شمال تنگه هرمز باز کردیم، عمان با پشتیبانی آمریکا از جنوب تنگه قسمت مربوط به خودش معبری را با پوشش هوایی آمریکا باز کرده و کشتی‌های قابل توجهی را عبور دادند این یعنی کوتاه آمدن از بزرگترین اهرم قدرت و فرصتی که در اختیار ماست، چرا شما کاری نمی‌کنید؟ در تفاهم‌نامه در بند مربوطه آمده که هر اقدامی باید با ترکیبات ایرانی باشد، شما نباید اینجا ساکت باشید.

محمدی لائینی بیان کرد: ما دو هفته قبل گفتیم که اگر آمریکا بخواهد تفاهم‌نامه را نقض کند دست‌ها روی ماشه، میدان باید آماده باشد و ما دوباره میدان جنگ را فعال و جواب آمریکا را در میدان خواهیم داد.

نماینده ولی فقیه در مازندران با اشاره به فرموده رهبر عزیزمان گفت: ایشان تأکید کردند اکنون ما منتظریم که شروط پیش‌گفته تحقق پیدا می‌کند یا خیر، به‌نظر ما باید یک پویش مردمی شروط رهبری را باید به راه بی‌اندازیم تا صدای این ملت شنیده شود، مردم منتظر تحقق هفت شرط رهبری هستند.

امام جمعه ساری با اشاره به مناسبت مبارزه با مواد مخدر در هفته‌ای که گذشت، مطرح کرد: متأسفانه دست‌های جنایتکار آمریکا و باند‌های بین‌المللی پشت سر اینهاست، بنده به خانواده‌ها هشدار می‌دهم که مواد مخدر آسیب بسیار خطرناک و جدی است، تبلیغات و تبیین گسترده توسط ستاد مبارزه با مواد مخدر ضرورت دارد.

این مسئول در پایان با اشاره به شهادت دریادار پاسدار محمد اکبرزاده معاون سیاسی دریایی سپاه گفت: متأسفانه این عزیز، نیرویی فعال در حوزه جهاد تبیین را از دست دادیم، بنده عرض تسلیت خودم و شما را به خانواده و بستگان ایشان ابلاغ می‌دارم.

انتهای پیام



منبع

برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : 0
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.