امام علی (ع) می فرماید
۞ هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است. ۞
افزونه جلالی را نصب کنید. - 17 محرم 1448
شناسه خبر : 370568
  پرینت تاریخ انتشار : 02 جولای 2026 - 3:47 | 5 بازدید

بسیج ظرفیت‌های فرهنگی و اقامتی ملایر برای گرامیداشت حماسه تشییع «رهبر شهید»

به گزارش ایکنا از همدان، سعید کتابی، فرماندار ویژه شهرستان ملایر، امروز 10 تیرماه در نشست خبری که با محوریت تشریح برنامه‌های تشییع و تدفین «رهبر شهید» در سالن جلسات فرمانداری برگزار شد، ضمن تأکید بر اهمیت این رویداد، اظهار کرد: این برنامه صرفاً یک مراسم تشییع ساده نیست، بلکه یک رویداد عظیم فرهنگی-اجتماعی است […]

بسیج ظرفیت‌های فرهنگی و اقامتی ملایر برای گرامیداشت حماسه تشییع «رهبر شهید»


فرمانداری ملایربه گزارش ایکنا از همدان، سعید کتابی، فرماندار ویژه شهرستان ملایر، امروز 10 تیرماه در نشست خبری که با محوریت تشریح برنامه‌های تشییع و تدفین «رهبر شهید» در سالن جلسات فرمانداری برگزار شد، ضمن تأکید بر اهمیت این رویداد، اظهار کرد: این برنامه صرفاً یک مراسم تشییع ساده نیست، بلکه یک رویداد عظیم فرهنگی-اجتماعی است که می‌تواند پیامی عمیق به جهانیان مخابره کند.

فرماندار ویژه ملایر با اشاره به سهمیه ۴ هزار و ۵۰۰ نفری استان همدان برای اعزام به تهران، تصریح کرد: با وجود سهمیه اولیه ۸۰۰ نفری برای ملایر، به دلیل استقبال بی‌نظیر مردم، در مجموع ۱۰۰۰ نفر از این شهرستان به مراسم اعزام خواهند شد. 

وی افزود: برای این منظور ۲۵ دستگاه اتوبوس از راهداری و ۱۰ دستگاه از شهرداری تدارک دیده شده و پیگیری‌ها برای بهره‌گیری از ظرفیت راه‌آهن و اختصاص واگن‌های ویژه به زائران نیز در حال انجام است.

کتابی با بیان اینکه ملایر در مسیر تردد زائران قرار دارد، گفت: ظرفیت اسکان و خدمت‌رسانی به ۷ هزار نفر در سطح شهرستان فراهم شده و حسینیه‌ها، خوابگاه‌ها و مساجد برای اسکان اضطراری آماده‌سازی شده‌اند. 

وی از استقرار ۸ موکب پذیرایی در مسیر تشییع خبر داد و افزود: در سطح شهرستان، موکب‌هایی در پارک معلم و پارک ولایت، ورودی‌های ملایر و همچنین در شهرهای سامن، جوکار، پری و زنگنه جهت استقبال از زائران برپا شده است. علاوه بر این، یک موکب در نزدیکی مصلای تهران و یک موکب نیز در شهر مقدس مشهد جهت خدمت‌رسانی استقرار یافته‌اند.

فرماندار ملایر در ادامه به برنامه‌های فرهنگی ستاد تشییع اشاره کرد و گفت: این برنامه‌ها از ۱۵ تا ۱۸ تیرماه با محوریت قلب شهر خیابان خیام، ایران و با حضور سخنرانان و مداحان کشوری اجرا می‌شود و نماز «لیلة‌الدفن» نیز به‌صورت متمرکز در مساجد شهرستان اقامه خواهد شد.

وی به برنامه‌های ویژه بانوان و نسل جوان اشاره کرد و افزود: برگزاری سوگواره بانوان با عنوان «به رسم زینب» در ۱۴ تیرماه در مصلی حضرت ابوالفضل(ع)، یادواره شهدای زن با عنوان «لشگر فرشتگان» در ۱۸ تیرماه و حرکت دسته عزای بانوان در شام غریبان قائد شهید امت با عنوان «سوگ سربلندی» از میدان شهید جوکار به سمت خیابان ایران از جمله این برنامه‌هاست.

کتابی در پایان با تأکید بر بسیج تمامی دستگاه‌های فرهنگی، آموزشی و اجرایی، بیان کرد: برنامه‌های متنوعی شامل تئاتر خیابانی، کارگاه‌های آموزشی، خوشنویسی، عصر شعر و کارگاه‌های ویژه کودکان و نوجوانان با محوریت فرهنگ و سیره شهدا پیش‌بینی شده است تا شاهد خلق حماسه‌ای ماندگار در این مناسبت ملی باشیم.

انتهای پیام



منبع

برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : 0
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.