امام علی (ع) می فرماید
۞ هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است. ۞
افزونه جلالی را نصب کنید. - 15 محرم 1448
شناسه خبر : 370129
  پرینت تاریخ انتشار : 30 ژوئن 2026 - 16:43 | 3 بازدید

تعداد مدارس تخصصی حفظ قرآن در فارس به ۸۰ مدرسه رسید

به گزارش ایکنا از فارس، محسن کلاری، مدیرکل آموزش و پرورش فارس امروز، نهم تیر در نشست کارگروه توسعه آموزش عمومی قرآن استان فارس که همزمان به‌صورت برخط با شصت‌وششمین کمیسیون تخصصی توسعه آموزش عمومی قرآن کشور با حضور علیرضا کاظمی، وزیر آموزش و پرورش، برگزار شد، اظهار کرد: در راستای تحقق اهداف کلان نظام […]

تعداد مدارس تخصصی حفظ قرآن در فارس به ۸۰ مدرسه رسید


نشست کارگروه توسعه آموزش عمومی قرآن استان فارس، شیرازبه گزارش ایکنا از فارس، محسن کلاری، مدیرکل آموزش و پرورش فارس امروز، نهم تیر در نشست کارگروه توسعه آموزش عمومی قرآن استان فارس که همزمان به‌صورت برخط با شصت‌وششمین کمیسیون تخصصی توسعه آموزش عمومی قرآن کشور با حضور علیرضا کاظمی، وزیر آموزش و پرورش، برگزار شد، اظهار کرد: در راستای تحقق اهداف کلان نظام تعلیم و تربیت قرآنی، گسترش عدالت آموزشی در دسترسی به آموزش قرآن، تقویت مهارت‌های تربیتی مربیان، توسعه فرهنگ قرآنی در جامعه و سایر اهداف این حوزه، برنامه‌های مختلف و متنوعی در استان در دستور کار قرار گرفته است.

وی افزود: توسعه و ساماندهی آموزش عمومی قرآن در گروه‌های مختلف هدف، افزایش پوشش مخاطبان در مناطق شهری و روستایی، ارتقای کیفیت محتوای آموزشی و روش‌های تدریس، توانمندسازی مربیان، معلمان و عوامل اجرایی و ایجاد انسجام بین‌بخشی میان دستگاه‌های ذی‌ربط استانی، از جمله برنامه‌های آموزش و پرورش فارس در حوزه فعالیت‌های قرآنی است.

فارس دو برابر سهمیه مدارس تخصصی حفظ قرآن را راه‌اندازی کرد

کلاری ادامه داد: در سطح استان فارس، ۸۰ مدرسه با عنوان مدارس تخصصی حفظ قرآن انتخاب شده‌اند؛ این در حالی است که سهمیه تعیین‌شده از سوی وزارت آموزش و پرورش برای فارس، ۴۰ مدرسه بوده است.

بیش از ۷۸۸۰ معلم آموزش‌های قرآنی را گذراندند

مدیرکل آموزش و پرورش فارس تصریح کرد: در اجرای طرح «اتقان»، با وجود اختصاص سهمیه 2700 نفری به استان، بیش از 7880 نفر از مجموع 9000 معلم دارای سابقه کمتر از ۱۰ سال در دوره‌های آموزشی روان‌خوانی و روخوانی قرآن تحت پوشش قرار گرفتند.

فارس رتبه نخست حفظ موضوعی قرآن را کسب کرد

وی گفت: فارس در بخش حفظ موضوعی قرآن موفق به کسب رتبه نخست کشور شده و در همین راستا، شش اداره آموزش و پرورش استان نیز در زمره ادارات برتر کشور در این حوزه قرار گرفته‌اند.

کلاری اضافه کرد: در سال تحصیلی گذشته و در راستای اجرای هدف ششم سند راهبردی، 6400 محفل انس با قرآن در استان برگزار شد.

تعداد مراکز دارالقرآن فارس به ۸۷ مرکز رسید

وی از تدوین سند راهبردی کمیسیون توسعه آموزش عمومی قرآن استان خبر داد و بیان کرد: با پیگیری‌های انجام‌شده، پنج مرکز دارالقرآن در استان افتتاح شد و مجموع مراکز دارالقرآن فارس به ۸۷ مرکز رسید.

مدیرکل آموزش و پرورش فارس در پایان یادآور شد: استان فارس به عنوان دبیرخانه قطب جنوب‌غرب کشور، فعالیت‌های قرآنی استان‌های اصفهان، ایلام، چهارمحال و بختیاری، خوزستان، فارس و کهگیلویه و بویراحمد را پوشش می‌دهد.

انتهای پیام



منبع

برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

به اشتراک بگذارید
تعداد دیدگاه : 0
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.