- نظم نوین در آسمان منطقه؛ ترکیب موشک ایرانی و رادار چینی و تغییر معادلات هوایی +عکس و فیلم
- حلقه ایکس در دولت پزشکیان چه میکند؟
- حماقتی که هزاران پرچم را برافراشت
- سنگرچینی حجاریان برای تروریستها – مشرق نیوز
- ماجرای کشته شدن ۱۰۰ تروریست در اطراف پاستور چه بود؟
- روایت نشریه آمریکایی از برتری ایران در جنگ الکترونیک
آمار بیماران کرونایی استان رو به کاهش است
به گزارش همدان نوین، رییس دانشگاه علوم پزشکی استان همدان گفت: آمار بیماران بستری کرونایی در این استان روند نزولی دارد و در ۲ روز گذشته ۲۳ درصد کاهش داشته است. «محمد مهدی مجذوبی» روز شنبه در ستاد استانی مقابله با ویروس کرونا افزود: آمار بیماران مشکوک و سرپایی در مجموع مراکز درمانی و مراکز ۱۶ […]
به گزارش همدان نوین، رییس دانشگاه علوم پزشکی استان همدان گفت: آمار بیماران بستری کرونایی در این استان روند نزولی دارد و در ۲ روز گذشته ۲۳ درصد کاهش داشته است.
«محمد مهدی مجذوبی» روز شنبه در ستاد استانی مقابله با ویروس کرونا افزود: آمار بیماران مشکوک و سرپایی در مجموع مراکز درمانی و مراکز ۱۶ ساعته از چهار هزار و ۳۰۰ نفر در هفته گذشته به سه هزار و ۳۰۰ نفر در ۲ روز گذشته است.
وی با بیان اینکه در هفته گذشته آمار بیماران بستری و سرپایی روند ثابت و ایستایی داشته است خاطرنشان کرد: هم اینک مجموع بیماران بستری در بیمارستان های استان همدان به ۵۴۶ نفر رسیده که از این تعداد ۱۱۷ نفر در آی.سی.یو بستری هستند.
رییس دانشگاه علوم پزشکی استان همدان ادامه داد: همچنین وضعیت ۴۳ نفر از بیماران کرونایی بستری در بیمارستان های این استان وخیم گزارش شده است و پنج نفر از بیماران بستری در آی.سی.یو اطفال و هشت نفر نوزاد هستند.
مجذوبی تصریح کرد: از مجموع ۵۴۶ فرد مشکوک و مبتلا به کرونا بستری در بیمارستان ها تست پی.سی.آر ۳۴۸ نفر مثبت شده است و هم اینک ۷۰ نفر افراد کرونایی بستری در بیمارستان زیر ۱۸ سال سن دارند.
رییس دانشگاه علوم پزشکی استان همدان افزود: سه میلیون و ۴۶ هزار و ۹۰۰ دُز واکسن تاکنون در این استان تزریق شده که ۹۲.۵ درصد نوبت اول، ۸۲.۵ درصد نوبت دوم و ۳۴.۶ درصد نوبت سوم را دریافت کردند.
مجذوبی با بیان اینکه ۱۴.۶ درصد افراد زیر ۱۲ سال واکسن کرونا تزریق کردند ادامه داد: ۹۴.۴ درصد دانش آموزان ۱۲ تا ۱۸ سال نوبت اول و ۸۱.۷ درصد نوبت دوم را تزریق کردند.
وی با بیان اینکه در حوزه درمان استان با کمبود دارو مواجه نیستیم گفت: ظرفیت طب ایرانی به صورت آکادمیک و علمی در سلامتکده بدیع الحکما و کلینیک امید آماده ارائه خدمت به مردم است.
وی اظهار داشت: هم اینک از مجموع ۱۰ شهرستان تابع استان همدان شهرستان فامنین، رزن و درگزین در وضعیت قرمز کرونایی و هفت شهرستان مابقی در وضعیت نارنجی قرار دارند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.


